האם לערב הורים?

לילך 1233

New member
יקירתי מניסיוני האישי

גם בעלי וגם ההורים שלי היו נגד הניתוח אני לא שאלתי אותם פשוט הודעתי להם ( שבוע לפני הניתוח ) אבא שלי לא דיבר איתי עד אחרי הניתוח הוא חשב שזה מה שיגרום לי לא לעשות ועוד עצה לדרך גם אני פחדתי שכל אחד יתחיל עם כמה ירדת ומה את אוכלת אז פשוט אמרתי לכולם שבחצי השנה הראשונה לא כל כך יורדים ועדיין אין הגבלה ושלא יהיו ציפיות דרך אגב זה עבד ..... לגבי המגורים עם ההורים כשאין ברירה אז אין ברירה את צריכה להגיד לאמא שלך שהיא צריכה לכבד אותך ואת ההחלטות שלך למרות שהיא לא מסכימה איתך שיהיה לך המון בהצלחה ..... דרך אגב לי היה סיבוך חודש אחרי הניתוח והאמרתי לך לא היה כל כך נורא ועדיין אני לא מצטערת שעברתי אותו אלא שמחה ומאושרת אין מה להשוות חיים חדשים ....

shery20

New member
לי יש את הבעיה ההפוכה :)

אמא שלי עם טבעת כבר 3 שנים, היא סגורה יותר מידי ומקיאה יותר מידי לא אוכלת לאט, לא לועסת הרבה וכו.. היא במשקל האידיאלי שלה היום וכמובן רוצה אותו דבר עבורי, ולוחצת עלי לסגור עם הסגירות. אמא שלי מדהימה בכל מובן, ואני גם גרה עם ההורים אך הבהרתי לה מהר מאוד שאני לא מעוניינת בעצות שלה בנושא הטבעת כי לדעתי התהליך שלה לא נכון. כל המשפחה שלנו יודעים על הטבעות ומאוד תומכים בי שאני רוצה לעשות שינוי משמעותי. עדיין מפריע לי המבטים שלה לפעמים כשאני אוכלת אך הפורום מאוד מחזק אותי, מקווה שכך גם הדעות פה עוזרות לך.. תתעלמי מכולם ותעשי מה שאת מאמינה בו

למעלה