האם למישהו יש מושג ?

mihal22

New member
האם למישהו יש מושג ?

קיבלתי הודעה על שיבוץ לעבודה ממשרד החינוך ובה כתוב ששובצתי לעבודה מתאריך 1.9.02 - 31.8.03 מעמד: 7 הרשאה להעסקה לשעה ובנוסף כתוב: "הרשאה להעסקה בתקופת ניסיון". מה זה אומר? מה קורה עם הקביעות, התחלתי את שנתי השלישית בהוראה והמפקחת אמרה לי שאם אני מתחילה לעבוד השנה מבחינתה יש לי קביעות. אודה למי שיודע ומבין בתחום. מיכל

itu1

New member
למיכל שלום

ההודעה שקובלת הינה שיבוץ לשנה אחת בלבד וכן כי הינך עדיין בנסיון קביעות תקפה החל מהיום הראשון לעבודתך בשנה הרביעית אך אם המפקחת אמרה מה שאמרה אם תצליחי לקבל זאת בכתב הרי זה מצויין ספק אם תתן לך. בכל מקרה באם את מוסמכת להוראה אינך צריכה לקבל שיבוץ לשנה בלבד האם פוטרת בסוף שנה שעברה? איזה סוג של פיטורים? האם קיבלת שנת נסיון נוספת? האם באישור הסניף המקומי? בכל מקרה ממליץ לך לפנות לסניף המקומי שיטפל וייסע לך בברכה אריה

mihal22

New member
לאריה שלום

רב תודות על תגובתך המהירה. לשאלותיך: בשנה שעברה עבדתי כמחנכת כיתה, ובמכתב שקיבלתי ממשרד החינוך הם ציינו שאני מועסקת על תקן של מורה שיצאה לשנת שבתון, ואף החתימו אותי על חוזה העסקה. בסוף השנה שעברה קיבלתי מכתב פיטורין. השנה קיבלתי את המכתב שציינתי כבר את תוכנו. מה שלא ברור לי הוא שבזמנו כשהיה נציג הסתדרות המורים במכללה בה למדתי הוא ציין במפורש שלאחר שנתיים של עבודה אנו מקבלות קביעות במשרד החינוך באופן אוטומטי. לכן ממש לא ברור לי מה קורה. האם בגלל שהייתי על תקן של ממלאת מקום בשנה שעברה זה קרה? אודה לתשובתך מיכל

itu1

New member
הבהרה

מורה למעשה מקבל קביעות בתום שלוש שנים לאחר השנה הראשונה אם הוא מוסמך ולא פוטר או קיבל שנת נסיון נוספת מעמדו כמורה קבוע כלומר לא ניתן לפטרו פיטורים מינהליים ולזו היתה הכוונה במה שנאמר לכן. ברגע שחזרת לעבודה הפיטורים בטלים ואת בשנת עבודתך השניה אך ציינת שאת בשנת נסיון לפי המכתב שקבלת והעסקתך הוגבלה לשנה זו בלבד לכן רצוי שלקראת סוף מאי תהיי בקשר עם הסניף המקומי להגנה על זכויותיך למרות שקבלת הודעה כי העסקתך לשנה זו בלבד. העסקתך כממלאת מקום מקנה לך זכויות מלאות. אריה

למעלה