האם לינוקס מוכנה לעבוד במשרד ?

fishomen

New member
האם לינוקס מוכנה לעבוד במשרד ?

שלום יש לי שאלה האם לינוקס בתוספת OPENOFFICE יכול להיות תחליף לווינוד XP עם אופיס ? צרכי המשרד הם גלישה באינטטרנט ניהול דואר הדפסת מכתבים שליחת מיילים חשוב עברית. יכול להיות משרד של עד 10 מחשבים האם זה אפשרי האם המשרד יכול לעבודה ככה מחינה של תאימות לאתרים שיראו טוב בכולם מבחינה של עברית מבחינה של תמיכה בדרייברים של מדפסות סורקים עכברים מסכים ועוד ציוד נלווה אחר האם לינוקס יכולה להוות פתרון טוב נוח למשרד ? האם היא יכולה להחליף את הווינדוס XP והאופיס היקרים כלכלית להחזקה. ? והאם יש תחלופה גם למשרד יותר גדול שמשתמש ב WIN SERVER ?

ezaton

New member
בגדול כן

בקטן, כדי לממש דבר כזה, צריך לדעת מה עושים. אח"כ, יחסית, אפס תחזוקת תוכנה.

Silver Strike

New member
מבחינת ה-Office יכולה להיות לך בעיה

עם מסמכים שהובאו מ-MS Office. למרות שאתה יכול להתקין את החבילה של MSOffice גם תחת לינוקס עם הכלים המתאימים - זה אמנם עולה, אבל להערכתי, זה יותר משתלם מרכישת רשיון לחלונות. בעניין אתרים, הבעיה הקריטית ביותר כיום היא עם האתרים של הבנקים (ואתרי הממשלה אם אתה משתמש בשירותים שלהם). עד כמה שידוע לי, האתר של בנק הפועלים עובד סביר תחת דפדפני Gecko (מוזילה, Firefox ושות'). לגבי השאר, אין שום בעיה. אם אתה משתמש כיום בשרת Exchange של MS, יש ל-Evolution פתרון גם לזה (למרות שאני לא יודע מה איכותו והאם הוא יענה על צרכיך).

אני משתמש ביום יום

ב open office על מסמכים שאחרים כותבים ב office של מייקרוסופט ושומר להם בחזרה. עד היום לא ניתקלתי בבעיה. כולל טבלאות וכו'. מה שכן אני משתמש רק בוורד ואקסל של ה OO. לא חושב שזאת עשויה להיות הבעיה. יותר מסובך לשכנע את המזכירות שזה בדיוק אותו דבר ....

האם אתם מכירים חברות שמתקינות?

שמתקינות/תומכות/מדריכות משתמשים במ"ה והישומים הנלויים ? כלומר יש לי עסק של 20 עובדים ואני מעוניינת לחסוך כמה דולרים, האם יש חברות בארץ שעוסקות בזה ? אשמח לקבל הפנייה בברכה

למעלה