האם כתבת יומן?

חני 21

New member
יומן...

לפעמים הייתי רואה בטלויזיה יומן לחדשות אבל לא משהו מעבר לזה...

shimi100

New member
כתבתי כמה

חמשירים בזמן ששמרתי במחסומים על ערבי שקיבל "פנס" או על ערביה שידה לא יצאה בהשמלה שלה במשך 8 שעות שהיא התייבשה על הגבעה הצפונית ליד המגדל המזרחי במחסום הדרומי בכביש המערבי ליד חברון

אורי-

New member
כן כתבתי ../images/Emo7.gif

כתבתי על כך שיש כמה אנשים שפורקים את האלימות על ערבים , אחר כך באים הביתה ומרביצים לאנשים ברחוב כי "הם הסתכלו עלי לא יפה" , בתיכון הם הלכו מכות לפחות פעם בשבוע , ובסוף מאשימים את הצבא. כתבתי על כך שמגעיל אותי לחשוב , שהם משתמשים בשרות הצבאי כתרוץ. מגעיל אותי לחשוב שהם ימשיכו באלימות גם אחרי שהתערוכה תיגנז , כי הם מחפשים לטפל בסימפטומים ולא בבעיה. או בקיצור - לא כתבתי יומן אישי , כי אם היה משהו חריג , היה יותר יעיל לכתוב מכתב למ"פ / מג"ד / מח"ט / אוגדונר , ולא ליומן שלי. מה המטרה של כל התערוכות האלה? העם שלנו לא השלים עם עצמו עדיין , וראיתי הרבה אנשים "שמאלנים" שמסרבים לשרת בשטחים מטעמי מצפון , רוצים לתרום לפלסטינאים , אבל לא מוכנים שהבת / בן שלהם יצאו עם מישהו מזרחי , לא מוכנים לראות בחרדים בני אדם , ושונאים שנאת מוות את המתנחלים.

shimi100

New member
חליק אורי....../images/Emo8.gif

תספר לו מה עשיית בשירות שלך ..... איך דפקת את הקת של הרובה שלך בילד בגלל שהוא חייך אליך איך נגחת בזקנה בגלל שהיא ביקשה קצת מים איך דחפת את הזקן לתוך הבודקה ופיצצת לו ת'פנים עד שהוא לא זיהה את הילדים שלו איך עשיית חיפוש דקדקני בבחור ולבסוף הרצת אותו ערום מסביב המחסום ככה בגלל שהוא היה קצת שמן איך "טחנתם" את הנערה שרק רצת לעבור תמחסום לבית החולים איך איך הורדתם את האישה בהריון למצב 2 ו-3 כפול 20 פעם 6 סטים איך חתכתם את הבלמים של האמבולנס הפלסטינאי שרק רצה לעביר כמה חולים איך גנבתם את הפיתות של המשאית וחילקתם אותם לילדי המתנחלים איך פיצצתם את הגוגולת (עם נעלי צבא מידה 46) לנהג מונית בגלל שלו היה לו לפרוט 20 שקל למכונת סיגריות

../images/Emo6.gifנ-כ-ו-ן... ואל תשכח גם..

איך אמרת לערבי במחסום "איפה בידובי???!!!"... והוא ענה "שו-בידובי????....." וגם אל תשכח את הערבי במחסום ששאלת אותו "איפה ארמה???!!!!..." והוא ענה לך "שו-ארמה???...." וכו'וכו'וכו'....

למעלה