האם יש עוד תחנות ש...

מצב
הנושא נעול.

Shark Alarm

New member
האם יש עוד תחנות ש... ../images/Emo26.gif

האם יש עוד תחנות ש...

אין בהן את העמדות האלקטרוניות של הכרטיסים
כדוגמת תחנת באר יעקוב
ולמה אין בתחנות האלה את העמדות האלה (אין לי מושג איך קוראים להן) אולי זה בגלל שלא עולים שם כל כך הרבה נוסעים

תחנות רכבת בלי מכונות כרטיסים

האם יש עוד תחנות ש...

כדוגמת תחנת באר יעקוב
ולמה אין בתחנות האלה את העמדות האלה (אין לי מושג איך קוראים להן) אולי זה בגלל שלא עולים שם כל כך הרבה נוסעים
אמנם בשתיהן לא הייתי כבר זמן רב, אולם אני מאמין שבתחנות הרצליה ויבנה אין מכונות למכירת כרטיסים. בראשונה זה בגלל שממילא בונים תחנה חדשה אז לא מצאו לנכון להשקיע את הפרוטות הדרושות להתקנת מכונה בקיימת, ובשניה זה כנראה מפני שהיא פשוט קטנה מדי, ואפילו חסרת מתקנים להגנה על המכונה מפני פגעי מזג האוויר ובני האדם. בכל מקרה, תשובות רשמיות תוכל לקבל מפניות הציבור של הרכבת - [email protected].

traiNir

New member
בהרצליה אין!

אמנם בשתיהן לא הייתי כבר זמן רב, אולם אני מאמין שבתחנות הרצליה ויבנה אין מכונות למכירת כרטיסים. בראשונה זה בגלל שממילא בונים תחנה חדשה אז לא מצאו לנכון להשקיע את הפרוטות הדרושות להתקנת מכונה בקיימת, ובשניה זה כנראה מפני שהיא פשוט קטנה מדי, ואפילו חסרת מתקנים להגנה על המכונה מפני פגעי מזג האוויר ובני האדם. בכל מקרה, תשובות רשמיות תוכל לקבל מפניות הציבור של הרכבת - [email protected].
בהרצליה אין!

stan_southpark

New member
hey...

האם יש עוד תחנות ש...

כדוגמת תחנת באר יעקוב
hey...
אתה נס-ציוני נכון גי אתה גם נסעת מהראשונים ומבאר יעקוב יש הסבר אחד לזה אתה מנס-ציונה

אין לי מושג למה ההודעה של הדרומי

hey...
אתה נס-ציוני נכון גי אתה גם נסעת מהראשונים ומבאר יעקוב יש הסבר אחד לזה אתה מנס-ציונה
אין לי מושג למה ההודעה של הדרומי
מופיעה בצורה מוזרה, כתבתי תגובה אבל אני לא רואה אותה. פשוט ביקשתי אם אפשר שמות בתמונה ואם הניחוש שלי שמאיר שפירא הוא היושב נכון

ה דרומי

New member
נכון מאיר הוא בעל הזקן|אליהו|

האם יש עוד תחנות ש...

כדוגמת תחנת באר יעקוב
נכון מאיר הוא בעל הזקן|אליהו|

ה דרומי

New member
אלונה תמונה נוסת בשביל בזווית אחרת

האם יש עוד תחנות ש...

כדוגמת תחנת באר יעקוב
קודם כבר קיבלת אחת

ה דרומי

New member
בשרשור הארוך של תמונות מהמיפגש

קודם כבר קיבלת אחת
בשרשור הארוך של תמונות מהמיפגש
זה דוד'ג צבאי לשעבר נמצא בחברת אל"צ בעמק חרוד שימש להם כחדר אוכל ניד היה נגרר ע"י אחד מהכלים שלהם

ה דרומי

New member
עכשיו התמונה הנכונה

האם יש עוד תחנות ש...

כדוגמת תחנת באר יעקוב
עכשיו התמונה הנכונה
ד.א התמונה הלא נכונה זה המאחורה של מבנה המוסאון

מצב
הנושא נעול.
למעלה