האם יש למישהו הסבר לתופעה ?

tubarao

New member
האם יש למישהו הסבר לתופעה ?

שמתי לב ממספר זוגות חברים שדברתי איתם, שהחתול/חתולה שלהם ישנה איתם במיטה ובמהלך הלילה מציקה רק לאישה ולא לגבר. האם יש למישהו הסבר לתופעה ?

אישעם

New member
העדפות לפי התגובה

אם הגבר יתעצבן יותר אז החתול ילמד להציק יותר לאישה כדי לקבל תגובה יותר נחמדה.

sos660

New member
החתולה שלנו ישנה איתנו במיטה

ובדרך כלל ישנה בצד של הרגליים של בעלי - כנראה בגלל שהוא זז פחות ממני בשינה. אם היא תעיז להציק לו בזמן שהוא ישן - היא תחטוף ממנו כזה פליק, שידביק אותה לקיר. יכול להיות שעם השנים היא הבינה את הרעיון ובגלל זה היא לא מציקה לו?

tubarao

New member
כנראה שזה קשור באמת לתגובה

עוד מישהו נתקל בתופעה הזו?

Degeneration X

New member
גם אצלנו ככה ../images/Emo7.gif

אני כל הלילה מקופלת שלא להפריע לשני הגושים הענקיים וחבר שלי נפרש לכל האורך.. ואני מנחשת שזה באמת כי אני יותר סבלנית איתם ו"לא נעים לי". אפילו מתוך שינה באופן תת מודע לא נעים לי הזיז אותם! חוץ מזה אני יותר קטנה ויש יותר מקום סביבי.

tubarao

New member
נראה לי שצריך ממש לחקור את זה

או לפתוח קבוצת תמיכה :)

frizzly

New member
גם אצלנו זה ככה

אבל יש 2 הסברים קודם כל - החתולים היו שלי והאיש התווסף למשפחה אחכ שנית - אני מלטפת אותם אם אני מתעוררת והם עלי. הוא פשוט מעיף אותם. אה וגם -אם תשאלי אותו הוא יטען שהם מציקים גם לו אבל תאמיני לי זה כלום לעומת מה שהם עושים לי. אני כבר לא יכולה לישון בלי 5 קילו על החזה ועדו 5 קילו מתחת לראש ככרית. אגב - אימצנו לא מזמן כלבה וגם היא מציקה רק לי בלילה. היא באה לפנות בוקר ללקק אותי ולדרוש ליטופים, בעוד שאליו היא לא מתקרבת. הוא טוען שזה בגלל שהוא רחוק מהדלת והיא צריכה ללכת מסביב להגיע אליו...

למעלה