האם יש לכם מה לעשות במדינה הזו?

האם יש לכם מה לעשות במדינה הזו?

השאלה הזו מקוממת קימעא, אבל מנקודת מבט מחודדת יותר זו פשוט שאלה רטורית. באנו לכאן, סו וואט? בתור מה? מה הייעוד? למה דווקא לכאן? למה עכשיו? התשובה הכוללת שלכם תהיה "חופש" ושוב חופש ועוד אלף פעם חופש, בשבילכם להיות עם חופשי בארצינו זה החופש בהתגלמותו הגשמית ונטולת עול למינו. הארץ הזו כידוע היא ארץ ישראל ולא אוגנדה ולא חראגנדה, יש לה נטיה להקיא את הלא מתאימים לה וכשהיא כועסת היא גם הופכת עצמה לבית קברות חי לתושביה. לשלם מס ולעשות שלוש שנים לא מספיק לחבילת הארץ הזו, התחייבויות כאלו מספקות את אדמת אמריקה ואירופה לא את האדמה הזו, האדמה הזו דורשת מוסר וקדושה, קיום מצוות והליכה בדרך התורה, לא נקיים נסבול, נקיים נרוויח, במשך כל הדורות האדמה שהיא שליחת בעל המטה רומזת ומראה לנו זאת שוב ושוב אך אין אנו משכילים להבין את רמזיה ואותותיה ו...חבל. אנו כבויים בתוך עצמינו, סביב חברה שלא שואלת את עצמה או לא מעזה לשאול את עצמה את השאלות האלה, הולכת לה בתלם בתמימותה ולא יודעת אפילו מה חטאתה, הרי אני עובד, דואג לפרנסתי, משלם חובי למדינה, מה עוד? יפה חביבי זה ממש לא צרכי האדמה הזו, חובות אלו תקפות ונושמות בכל חבל ארץ וארץ, כאן צריך יותר, מאמץ, השתדלות, רצון, נסיון לעוד.... והכל בדמות היהדות והסובב אותה מכל עבר

LSD-J

New member
"מוסר וקדושה" ../images/Emo6.gif הרגת אותי עכשיו

ארור שובך, ASS. מצבנו באמת קשה אם אתם הדוגמה ל"מוסר וקדושה" שהאדמה הזאת רוצה. תעיף מבט למטה. אגב חבל שאפשר לצרף רק 3 לינקים להודעה...

אישית לוחצת?

תרד לאיזורית, לא יצא לך הרבה מהירידות האלה, כשאני אתחיל ימחקו את הודעותי זה ההבדל בינינו אתה יודע לקרוא נכון גרשי? תעשה משהו ממילה בעצם אל תעשה כלום אני נהנה לשבת רגל על רגל ולחוות בעצבים וירטואליים

LSD-J

New member
למה אתה לא עונה לעניין??

אמרת שהארץ הזאת צריכה "מוסר וקדושה". הראתי לך מוסר וקדושה נוסח החרדים. אולי תענה לעניין לשם שינוי?

ממתי הפרט מוכיח על הכלל?

וממתי מביאים ראייה מעיתון הארץ? וממתי קריאת כתבה ללא תחקיר הולם היא נושא לשיחה? אני לעומתך מנשים לעברך את נשימות הרחוב החולה בו אתה שרוי ומראה לך לא כתובת לינק אלא כתובת אישית של תרבות וחינוך קלוקלים ו...לא בפרטוטם אלא בשורשם עקרונותיהם וכללותם

LSD-J

New member
על 40% אתה אומר "ממתי הפרט..."?

טוב, אם 2 מכל 5 ישיבות הן פרט ולא כלל, אז באמת מי אני שאתווכח איתך. באמת חבל גם שלא עשיתי תחקיר מקיף והסתמכתי רק על התקשורת השמאלנית העויינת. הייתי צריך להסתמך על עיתון "יתד נאמן" במקום. זה באמת עיתון אובייקטיבי וענייני. ולגבי ה"רחוב החולה", החינוך הקלוקל ושאר ההטחות שלך, תעיף מבט למטה. נשמות טהורות שכמותכן. הלינק האחרון לא ממש קשור, אבל נורא נחמד.

כמנוני

New member
לכל קוראי איי אס.

וגם לאיי אס עצמו. אני לא יודע מי מכם מכיר אנשים דתיים, אך אני מכיר. אני חייב להעיר כאן הערה - איי אס הוא דוגמא לאיש מסכן, לא לאיש שהיהדות היא זו שיצרה אותו. הוא פשוט מבזה את כל המוגשים להם הוא מטיף, ודרכו כל כך עלובה שפשוט בא להקיא. אז אל תקיאו על היהדות, או על האנשים הדתיים, תקיאו עליו. הוא פשוט לא מייצג את הדרך הזו, ואם כן - עם כאלה מייצגים - מי צריך כופרים?

LSD-J

New member
אכן ../images/Emo45.gif

גם אני מכיר אנשים דתיים, וחלק מהמשפחה שלי הם דתיים. מתוך היכרות איתם (וגם אם לא הייתי מכיר אותם) אני מצטרף למסקנה שלך : הבנאדם פשוט מחליא, בעיניי הוא לא מייצג בשום פנים ואופן את היהדות, הגישה שלו דוחה ונבזית, ואם הוא מתיימר לייצג את היהדות, הרי שהוא עושה שירות מאין כמוהו לשונאיה. ככה, ASS, לא מקרבים אנשים ליהדות רק בשביל שתבינו, הבנאדם מציג כתבה על פסיכופת שרצח את אשתו ובנו וכותב "תראו מה חילוני יכול לעשות". כמה שפל יכול להיות בנאדם שכותב דבר כזה?. פשוט להקיא.

כמנוני

New member
ועוד משהו, איי אס איי.

אני קורא עכשיו את כל השרשורים שאתה יוזם ואני פשוט מזועזע. אני תמה כיצד אדם כמוך עומד מול ריבונו של עולם בתפילת 18 ומבקש שיעשה שלום על ישראל, אם כל פעולותיך זה רק לזרוע שנאה וריב בין יהודים בארץ הזו. כיצד אתה תורם ליהדות אותה אתה חושב שאתה מייצג? בכך שאתה משניא אותה על אנשים? בכך שאתה מוציא כל כך הרבה מרירות ותסכול על מי שאתה חושב שלא הולכים בדרכה? אתה רק מרחיק ממנה אנשים, אתה רק אוטם אזניים, אתה מחלל שם ה´ בפרהסיה ואין עבירה חמורה יותר מביזוי שם ה´. מי שמך לדבר בשמה? אני מכיר כל כך הרבה אנשים דתיים, וגם אנשים מאוד תקיפים בעולם הדתי, ומעולם לא נתקלתי באדם שמלא כל כך בשנאה כמוך. ואתה חושב שאתה מציג כאן דרך נכונה ואמיתית? תתבייש לך. ואם אתה לא מתבייש - אני מתבייש, שאנשים כמוך מדברים בשם אלוקים ומשניאים אותו כל כך על בריותיו, וכל זה בשמו. פעם בא אדם אל הלל הזקן וביקש ממנו למסור לו את כל התורה כולה על רגל אחת. אמר לו הלל הזקן: "ואהבת לרעך כמוך" זאת כל התורה, כל היתר - פרוש. איך איש מלא ריב ומרירות כמוך מעז לדבר בשם התורה שכל מטרתה היא להאהיב שם שמיים על הבריות ולהרבות שלום בעולם? פשוט תתבייש. אני קורא למי שמנהל את הפורום הזה שפשוט ישתיק אותו. לא בגלל התבטאויותיו, לא בגלל הדרך בה הוא בוחר להעביר את המסרים הזדוניים שלו, אלא בשל הרצון הטוב להשתיק אנשי רשע שכל מטרתם הוא להשניא וליצור ריב ומדון. פשוט עצוב לקרוא אותך. עצוב.

תרד מזה הנסיון שלך זול מדי

אל תנסה להפוך את הבחור הכי נורמלי בפורום לכבשה שחורה, עצם העליהום האישי עלי מראה את מצוקתכם מדבריי, כואבת לכם האמת וכואבים לכם המילים הקשות שלי אבל... אלו אתם, הצחנה שאפפה את הפורום הZה טרם בואי היתה די והותר, כולם השתסו כאן בדת ולא רק בדתיים מתוך שינאה למורשת ישראל ולחוקיה, השכם והערב רק דיברו כאן בגנות הדת ובזכות ה"חופש" ועכשיו אתם יורדים על ארבע בתור וטוענים שיש לכם חברים ומשפחה דתיים? נו אז מה? אם אתם מפגינים מולם את דעותיכם כאן ומקבלים ליטוף אתם משקרים, אין מי שישמע ויקרא וידע את דעותיכם הקיצוניות העטופות בדמות שינוי חברתי ולא ירתח מלשד עצמותיו, תעבור על כל השירשורים ותראה שכל מה שטענתי כלפי חברי הפורום הוא, אמת. הצביעות אופפת אנשים שטוענים שמשניאים עליהם את הדת, פחחחחח עללק....

LSD-J

New member
אתה מבחיל

ASS, אתה יכול להתפעל מחוכמתך, עליונותך ויופייך כמה שרק תרצה. עצוב שאתה לא מודע לאישיות המחורבנת שלך. הדבר האחרון שהמילים שלך מעוררות בנו הוא כאב. שאט-נפש זוהי הגדרה יותר נכונה. שאט-נפש והכרה מחוזקת בצדקת דרכנו לנוכח תהומות הנבזות והשפלות שלך. השנאה היוקדת שלך נוטפת מכל אות וצחנה זה מה שמדיפות ההודעות שלך, בטח לא שלנו. אולי תנסה למצוא לי עוד פסיכופת שרצח את משפחתו ותראה לי "מה חילוני יכול לעשות"
. כמו שכמנוני אמר, אתה איש ריב ומדון, איש מלא מרירות ותסכול. הסיפוק שלך מסכסכנות מחליא. אני קורא את ההודעות הבאושות שלך ומתחלחל כשאני מדמיין את החיוך השטני העולה ומתפשט על פניך בכל פעם שאתה מצליח לעורר ריב ושנאה. אתה לא משניא עלי את הדת, אני יודע שהדת היא דבר הרבה יותר יפה מתולעי רפש כמוך. את הדת אתה משניא על אלו ששוגים לחשוב שאתה מייצג אותה.

מצחיק אותי...

שאינכם מסוגלים לענות לבן אדם על שאלות פשוטות לכאורה.. במקום לענות אתם יורדים לו לחיים. אתם פשוט קשקשנים.

תשתה מים ותירגע...

עוד לא קלטו אוזניך את רשרושי צפצפתי המצפצפים לעבר המנסים להעביר את הדיונים לכיוון שלי? אתה צריך להכיר אותי שנה כיוון

LSD-J

New member
אני לא זה שיורד לפסים אישיים...

אולי זכרונך הקצר בוגד בך, אבל מי שיורד פה לפסים אישיים זה אתה. זאת המומחיות שלך : לרדת לפסים אישיים ולהתחמק מתשובות. כדאי שתעיף מבט, אולי זכרונך יתרענן.

פלסטיק

New member
כן אבל אתה לא מסוגל להבין זאת

אנחנו הקמנו את המדינה ואנחנו מחזיקים אותה על הכתפיים זו קצת חוצפה שאנטי ציוני שואל שאלה כזו

LSD-J

New member
קצת חוצפה???

תשמע חביבי, אני חושב שחוצפה זו מילה סופר-עדינה בשביל לתאר את דברי הבלע שהאנטי-ציוני הזה מרעיף על הפורום הזה. אבל בשביל זה הוא פה, בשביל לעורר פרובוקציות. מבחיל, כבר אמרתי?

למעלה