האם יש לי סיבה לחשוד

uלוליטה 4

New member
האם יש לי סיבה לחשוד../images/Emo35.gif

לבעלי ולחברה טובה שלי יש יחסים טובים, הם מדברים, צוחקים וממש אחלה (היא גם גרה מאוד קרוב אלינו). ואני גם שמחה שהמצב כך, ש-2 האנשים היקרים הללו מסתדרים כ"כ טוב. מעולם לא חשדתי, ולא העלתי במחשבתי שיכול להיות שיקרה בניכם משהו. אך אתמול קרה דבר, היינו בבית אני ובעלי, והיא באה לבקר, סתם ישבנו צחקנו ותיכננו ללכת לקניות לבית, אך לפתע הופיעו חברות שלי שבאו לבקר במפתיע, הייתי חייבת להישאר בבית איתן, אז אמרתי לבעלי ולחברה שילכו הם לקניות ואני אשאר בבית, והם הלכו. לאחר שיצאו מהבית, חברות שלי היינו בהלם שכך הסכמתי להם ללכת, ושאלו אותי אם אני לא מפחדת שיהיה בניכם משהו, אם זה לא מוזר כך לשלוח את החברה והבעל ללכת ביחד בלעדיי, והתחילו להעלות בי חשדות שלא חשבתי עליהם בכלל. הן אמרו לי שיש הרבה מקרים, שהבעל בוגד באישה דוקא עם החברה הטובה שלה. מה דעתכם על העיניין? האם יש לי סיבה לחשוד? ועוד פרט קטן- החברה נראית ממש אבל ממש ממש טוב.

uלוליטה 4

New member
אמ.. רעיון נחמד אבל ...

לא איתה, אני לא מסוגלת להיות עם חברה טובה במיטה.

uלוליטה 4

New member
יכול להיות שקורה משהו?

אולי אני בוטחת בהם יותר מידיי? ולכן אני לא עירנית?

one bluman

New member
יכול להיות ויכול להיות שלא

חבל סתם להעכיר את האווירה עם חשדות שוא. פשוט צריך לשים לב . . .

uלוליטה 4

New member
לסרב לי?

לא נראה לי שהוא מסוגל לסרב, יש לו תיאבון מיני גדול מאוד (כמעט כמו שלי).

אסתי69

New member
את בוטחת בו לא?

אז למה בכלל להיכנס למחשבות שכאלה את אמורה להיות במקום של בטחון עם הבעל שלא לדבר על חברה :)

צריך סיבה בשביל לחשוד?

יש שחושדים תמיד ויש שלא חושדים עד שזה סוטר להם בפנים. אני חושב שהציטוט שלי למטה מיטיב לומר - אל תתני ל"נשמות הטובות" להרוס את הדברים הטובים שיש לך בחיים.

שרית 114

New member
בדיוק....

אי אפשר היה להגיד את זה טוב יותר...אני אחזור על זה שוב אל תתני ל"נשמות הטובות" להרוס לך....(סליחה שהעתקתי זה התבקש....)

לפעמים

גם מי שיש לו את כל הכוונות הטובות בעולם גורם נזק. האמת, הנזק כבר נגרם - מרגע שנטעו בך את זרע החשדנות, הוא לא יוסר לעולם. יותר מזה, גם על החברה הטובה שלך כבר לא תראי באותו אור כמו בעבר

uלוליטה 4

New member
השאלה כאן...

אם אני סתם חושדת בה? יכול להיות שאני סתם מדמיינת? ובכך אני יכולה להרוס את החברות שלנו?

מי מאיתנו יכול באמת לומר לך?!

אבל זה לא ממש משנה כי את כבר חושבת על זה, עוסקת בזה וזה וודאי לא יעזוב אותך אפילו כל באי הפורום יכתבו לך אחרת. בהנחה שאת מכירה את בעלך טוב ושיש בניכם תקשורת טובה - האם יש לו סיבה? האם רק בגלל שהיא יפה זה מספיק עבורו? האם אי פעם נתת לו סיבה לחשוד בך? והאם יש דברים בגו? מה שמזכיר לי שאני מתגעגע לסדרה "בועות"

uלוליטה 4

New member
../images/Emo127.gif צודק.

היתה פעם שדיברתי עם בעלי עליה, סתם בצחוק שאלתי אותו מה דעתו עליה? אם היה פעם שחשב עליה בקטע מיני? - הוא היה שוק ששאלתי אותו דבר כזה בכלל, אמר שהוא בסך הכל רואה בה כחברה טובה שלי ולא יותר מזה. אם אי פעם נתתי לו סיבה לחשוד בי? - אולי רק שרציתי שיקנא לי יותר, הייתי אומרת לו כל מיני דברים, אבל הוא מאוד בוטח בי.

ראית מה קנאה יכולה...

לעשות. יתכן שהחברות ה"טובות" פשוט מקנאות במערכת היחסים האמינה שיש לך עם בעלך. אגב אני מניח שהנוכחות שלך כאן בפורום גם ידועה לו

שרית 114

New member
לוליטה מתוקה....

הריי עד עכשיו הכל היה רגוע בראשך,למה להפוך את זה למשהו אחר... אין טעם למלא את הראש במחשבות, הרייי את יודעת ויסלח לי אלוהים שאני באמת מאמינה בזה...אבל מה שלא יודעים לא מזיק... תמשיכי להנות מהסובבים אותך...

למעלה