האם יש כאן מישהו שגם צולל

אסף E

New member
האם יש כאן מישהו שגם צולל

וגם רוכב על אופנוע ומעוניין להצטרף אלי לנסיעה לאילת על אופנועים? העניין בשלבי תכנון מוקדם כרגע אז אני פתוח להצעות.

אסף E

New member
צ'ימידן גדול מאובטח לגוף

+ תיק מיכל + ארגז, יספיקו לי לציוד + בגדים להחלפה. נו, אין מצטרפים?

The komoRnik

New member
איפה הייתה ליפני שנתיים ליפני

שגנבו את ה R

yud4dive

New member
כן, מדבר על זה כבר הרבה זמן. אבל

כרגע לא רלבנטי לצערי.
אגב (למי ששאל) פשוט קושרים את התיק על כסא הנוסע מאחורי הרוכב. רכבתי כך הרבה פעמים לחוף דור.

seani

New member
לקשור תיק ציוד למושב האחורי בנסיעה

כל כך ארוכה, לא הייתי מציעה לך. קח בחשבון שזה די יפריע לך לאיזון. מעבר לזה, לנסיעה כזאת אתה צריך לדאוג גם למיגון אישי בהתאם כלומר מעיל טוב ממוגן, כפפות סגורות ממוגנות מגפי רכיבה ולא סתם נעלים ומכנסי רכיבה (יש בבורש בככר רבין בזול). אישית חשבתי על הרעיון אבל נראה לי שאני אהרג בגלל הנטיה שלי לבדוק עד כמה אפשר להשחיז את הגששית... בלי קשר נראה לי גם באסה להסתובב באילת עם מעיל רכיבה. אם אתה מחליט בכל זאת אשמח להשאיל לך את מגפי הרכיבה שלי (מידה 43). צור קשר במסרים אם אתה מעוניין.

seani

New member
יש נגררים לאופנועים אבל הם גם

הורסים את השילדה וגם במקרה תאונה לא הייתי רוצה שעוד משהו מאחור ירדוף אחרי/ידרוס אותי/יעוף עלי. אני מעדיף לשמור על הגופה שלי שלמה במידת האפשר.

The komoRnik

New member
אם אינני טועה אז ניגררים לאופנועים

לא חוקיים בארצינו המיתקדמת... ,רק במדינות עולם שלישי כמו קנדה וארה"ב מותר לחבר ניגרר (וסביר גם עוד מיספר מדינות) אך לא בארצינו המיתקדמת

אסף E

New member
תודה על ההצעה (והערה לנקאים)

מיגון מספק יש. בכל מקרה אני לא מתכוון להשחיז רגליות. הנסיעה תהיה רגועה עם עצירות ריענון רבות. באילת המעיל והאופנוע ישוכנו אחר כבוד במלון. אולי תחשוב שוב? הערה לנקאים - אני יודע שזה גלש ל
ומתאים יותר לפורום אופנועים ולכן לא אכתוב יותר בעניין, רק לאחר מעשה. למי שבכל זאת מתעניין, נא לפנות במסרים.

seani

New member
כל נסיעה אני חושב על זה אבל יש לי

בעיה עם הגששיות...הם יותר מידי בולטות וצריך לקצר אותן

mares

New member
חשבתי לקחת פעם ציוד מלא על האופנוע.

אחרי מאה מטר, תפסתי רכבת לחיפה. כנראה שיש דברים שאין להם תחליף. לעומת זאת,עדיין לא ניסיתי את ההונדה גולדווינד הצהוב של השכן.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
עם הגולדווינג הרכבת עוד תתפוס

עליך טרמפ. בעיקר אם זה הדגם בעל שלושת הגלגלים שהומצא לדעתי עבור צוללים.

למעלה