האם יצאתי פראייר ?! אנא דעתכם..

nirro6

New member
האם יצאתי פראייר ?! אנא דעתכם..

שלום לכולם... לאחרונה רכשתי רסיבר פיוניר vsx-d712 דרך אתר גיזמו... הרסיבר עוד לא הגיע. אומנם עבר רק שבוע וחצי אבל אני אופטימי.. האם למישהו יש נסיון טוב או רע עם האתר הזה ? מה דעתכם על הרסיבר הזה ? מה שמטריד אותי אלו הרמקולים שקניתי: עקב מקום מצומצם יחסית בדירה שלא מאפשר הכנסה של רמקולים עומדים, קניתי alpha technology דגם al-600 שמורכב מ 4 סאטליטים, סנטר אחד וסאב של 10 אינץ. קניתי אותם בהי-פי בת"א. בחנות הם נשמעו לי בעלי צליל נקי וטוב וגם נאמר לי שקיים הבדל של שמיים וארץ בין הדגם הזה לדגמים הישנים (400 ו 500). כחכם לאחר מעשה חיפשתי כאן בפורום הגיגים ודעות הן לגבי המגבר והן לגבי הרמקולים ונתקלתי במאמר שקוטל את alpha technology יחד עם עוד ערימה של שמות. האם החלפתי פראייר ? ("פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים....") מה דעתכם ?

קנית-תתחדש,עכשיו לאחר הקניה

אתה מצפה שיגידו לך שאתה פראייר? לפני רכישה יש לבצע בדק שוק ולהסתובב בין מס חנויות ולאחר מכן לקבל החלטה.אם עשית כן-אז אתה לא פראייר.

nirro6

New member
אני עדיין יכול להחזיר את המוצרים

אני מצפה שאנשים יחוו דיעה על פי מיטב שפיטתם... לעשות סקר שוק - עשיתי...אבל: בכל מקום יגידו לך משהו אחר - ע"פ האינטרסים של כל סוחר. כל חבר שיש - נעשה מומחה לקולנוע ביתי. כמובן שיש את מגבלת הזמן והתקציב - אין לי זמן לעבור על 10 חנויות. השגת אינפורמציה נוספת דרך הפורום - יעילה ואוביקטיבית לטעמי... ו... אף פעם לא מאוחר לתקן טעויות.

רוזי1

New member
מה קנית פיאט במחיר של מרצדס?

לא, קנית פיאט במחיר של פיאט. השאלה מה התקציב שלך ומה סדר העדיפויות שלך. פראייר לא יצאת, שילמת כמה שזה שווה, ואם נהנית מהציוד אז סבבה. יש ציוד יותר טוב, אבל הוא יעלה הרבה יותר כסף, כדי שתבין את כוונתי, מנסיוני ולפי דעתי (רק דעתי), כדי לשפר 10% בתחום האודיו צריך להכפיל את ההשקעה.

שרביט 9

New member
כנראה שאתה פרייר

סליחה על הבוטות אבל באופן גורף וכוללני לא כדאי לקנות מכשירי אודיו דרך גימזו ודומיהם. במידה ואתה מתכוונן על מוצר מסויים ששמעת מקודם ובאתר יותר זול אז שיחקת אותה אבל אם לא עשית השוואה -ואם אתה שואל שאלה כזו -אני יוצא מתוך זה שאין לך מושג מה קנית אני מציעה- שתילך קצת לחנויות תשמע קצת ואולי תכוונן יותר טוב יש גם מכשירים יד שניה זו הקניה הכי זולה שתוכל למצוא במידה ומצאת מכשיר מתאים לך לסיכום-אל תחשוב אפילו.....תחזיר

אם יש באפשרותך ללכת לפחות ל-3

חנויות,אז כדאי שתעשה זאת,כמובן שכל סוחר יש לו אינטרס,אתה תעשה הצלבה בין ה-3,ואני משוכנע שתגיע להחלטה שתתאים לך גם מבחינת המוצר והן מבחינת המחיר! נ.ב גם הפורום לא שקוף,גם פה יש אינטרסים,וזה טבעי הכרת פעם ישראלי שאין לו את המערכת הכי טובה שיש?

אצלך השדרוג לעולם לא ייגמר-וחבל

סה"כ יש לך מערכת מצויינת,אבל אתה התחלת כחובב,ותראה לאן הגעת?אתה אודיופיל ועוד בפחות משנה. תלמד גם להנות מהמוצרים שברשותך-סה"כ יש לך מע טובה.אל תחפש כל הזמן מה חסר לך-אלא מה יש לך-ואני מקווה שאתה נהנה מכל רגע.

krall

New member
גם לי

אין את המערכת הכי טובה שיש - וגם זה בלשון המעטה. ולדעתי אם תשאל כאן את רוב חברי הפרום, רובם יגידו שהם לא מרוצים מהמערכת שיש להם והיו מעוניינים לשדרג.

עבדו עליך בהי-פי

לצערי אתה פרייר משתי סיבות : 1. לא קונים סטריאו באינטרנט !. במקרה של תקלה ויש כאלו מה תעשה ? תדבר עם האימייל ?. 2. כמו שוודאי שמעת כל הרמקולים אלפא-דום-סטורם-פירלס ועוד הם רק מדבקות שמודבקות ביציאה מהמפעלים בשנזן (סין) הם רעים לא אמינים ובעוד מספר שנים או פחות גם לא יהיו לך חלקי חילוף. לידיעתך סט רמקולים מ"החברות" האלו עולה בין 35 ל-40 $ בסין כמה אפשר לצפות מרמקולים במחיר של מנה פלאפל.

nirro6

New member
מילים כדורבנות - קצת פרקטיקה

או.קי את הרסיבר הוצאתי ב 2200 ש"ח - שמעתי אותו בחנות שהציעה לי אותו ב 2500 ש"ח והאמת לא הבחנתי בשום הבדל בינו לבין ה 512 ל 812 ול 912.. חשבתי שעדיף פיוניר כי הם מציעים 3 שנים אחריות. יש לכם הצעה למשהו טוב יותר במחיר הזה בערך ? הערה: יד שניה לטעמי לא שווה את המחיר המופחת מכיוון שאין אחריות... רמקולים: בשתי חנויות הציעו לי את האלפא ט'כנולוגי. שמעתי את ה morel (הדגם של ה 2000 ש"ח בערך) שלטעמי נשמעו פחות טוב מהאלפא. מה האלטרנטיבות היותר טובות באזור המחירים של ה 2000 - 2500 ש"ח ??? נ.ב: תודה לכולם על העזרה והביקורת.

matigol

New member
מוזר. אני אומנם לא חסיד של סטליטים

אבל כסטיליטים, המורל הם מהיותר טובים ששמעתי (bose, infinity, celestion )

גם אני חושב כמוך.......

אבל כנראה שלא שמעת מורדנט שורט JM LAB 'KEF' ENERGY 'ELAC' CANTON ועוד הרבה אחרים...

krall

New member
בסטילטים גם הדפיניטי טכנולוג'י

מעולים, שמעתי אותם והם נהדרים, לא יודע איכן מוכרים אותם היום.

זה מייבוא של אל.אם.אלק

של משה לוי,אני מאמין שניתן למצוא אותם אצל המפיצים שלו.

ערב טוב. אז ככה...

למרות שהמוכרים מלחיצים אתה חייב לבדוק טוב-טוב. ולחכות, להאזין ולברר! השוק היום פרוץ לחברות שמייבאות מסין מוצרים באיכות נמוכה. לא יעזור מה יגידו לך כל מוכרי הסטריאו שקודה-דום-adc הם אמריקאיים. זה בולשיט אחד גדול. מתח הרווחים על רמקולים הוא הגבוה ביותר! הם ישגעו אותך עד שתגהץ את כרטיס האשראי. (מעניין איזה תירוץ רענן יגיד עכשיו, בקצב הזה אף אחד לא יתקרב אליו). ההבדלים בין הסדרות בסוג הרמקולים הללו הוא זניח. עכשיו,ככה, אם אהבת את הרמקולים תשאיר. אם לא - מומלץ להחזיר. לגבי הרסיבר - תנסה לבטל. אם לא - מקסימום תמכור אותו בלוחות. דבר אחד פשוט לא הבנתי. איך לא האזנת לפיוניר ביחד עם הרמקולים הללו ובאת לשאול?

למעלה