אין תמונההאם זה קשור לקו המקדים
צולם בתוואי הקו היום, יכול להיות שזה קשור להחלפת לוחות אלקטרוניים בעיר לצד תחנות
לא מצליח להעלות באפליקציהאין תמונה
ובהקשר של לוחות אלקטרוניים - ראיתי בב"ש בטוביהו כמה לוחות אלקטרוניים חדשים, שונים מאלה הנמצאים בעיר.
כבר לא מתקינים את הישנים.אין תמונה
ובהקשר של לוחות אלקטרוניים - ראיתי בב"ש בטוביהו כמה לוחות אלקטרוניים חדשים, שונים מאלה הנמצאים בעיר.
לאורך לווינסקי בכל התחנות יש....כבר לא מתקינים את הישנים.
השלטים החדשים קיימים גם בדימונה, ירוחם, ערד, עומר וכן בתל אביב, בחיפה ובירושלים ובטח בעוד מקומות בארץ שאני לא יודע עליהם.
שלט נוסף כזה הוצב השבוע בתחנת הקווים הפרבריים בשדרות בן גוריון פינת רגר (קווי ערד, עומר, מיתר וכו').
לא קשור. שילוט כזה מותקן כבר ברחבי המדינהלאורך לווינסקי בכל התחנות יש....
עבודה על התקנת לוחות אלקטרוניים לצד כל תחנה, השאלה עדיין אם מדובר בשילוט שקשור לקו המקדים הוא שמתחיל ישום הצבת לוחות חדשים בכל העיר
תוכל להעלות צילום של שלט...לא קשור. שילוט כזה מותקן כבר ברחבי המדינה
במקומות רבים, כולל יישובים קטנים.
הנה קישור לאחד מחיפהתוכל להעלות צילום של שלט...
אני מכיר את אלו שמוצבים ברמת וגבעתיים שלאחרונה מקרטעים או שבכלל לא פעילים, את אלו שבתל אביב ואת החדש באבן גבירול והעמודים שמותקנים לאורך לווינסקי שעדיין בתהליך ואים את הלוח, אגב בירושליים השילוט האלקטרוני לאוטובוסים שונה מהשלושה.
אם מדובר באותם לוחות אז יש מצב...הנה קישור לאחד מחיפה
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd....241_634086863347282_4464105406533963271_n.jpg
זהים מוצבים בערים שונות ברחבי ישראל כפי שאמרתי מקודם.
קו 1 (הקו המקדים) לא מתוכנן ליסוע במסגראם מדובר באותם לוחות אז יש מצב...
שמדובר בהצבת לוחות אלקטרוניים לאורך מסלול הקו האדום המקדים שיהיה שונה מהלוחות האלקטרוניים לאוטובוסים, זה לא אומר שנגמר המשבר ויתחילו כבר עכשיו יתילו לרשת את כל העיר למרות שעברה החלטה בעניין, אגב אם הקו יעבור במסגר, אז כנראה שבלוונדה הוא יפנה ימינה ויגיע למסגר במעבר מתחת לגשר ההגנה, בכל אופן זה יתברר מהר מאוד
המסלול כפי שפורסם יהיה שונה...קו 1 (הקו המקדים) לא מתוכנן ליסוע במסגר
הוא יסע בשד' הר ציון וליד התחנה המרכזית הישנההמסלול כפי שפורסם יהיה שונה...
הוא יעבור דרך הר ציון והמסגר ויתחבר לדרך בגין בצומת מעריב, לפחות כפי שפורסם בעיתונות, בכל אופן בקרוב זה יתברר
המסלול שלו כמו של 42 עד עזריאליהוא יסע בשד' הר ציון וליד התחנה המרכזית הישנה
וממנה לדרך בגין. הוא לא יסע דרך רחוב המסגר.
תחנות האוטובוס לאורך לוינסקי...הוא יסע בשד' הר ציון וליד התחנה המרכזית הישנה
וממנה לדרך בגין. הוא לא יסע דרך רחוב המסגר.
לא צריך לשער, התחנות של קו 1 מופיעות ב govmapתחנות האוטובוס לאורך לוינסקי...
עוברות שינוי והתקנת לוחות, אנסה לעבור מחר אני באזור כמעט כל יום בשל פרויקט בתחנה המרכזית החדשה בקומה השביעית, במידה והעבודות להצבת לוחות אינטנסיבית לאורך הר ציון וסלמה אז כנראה שמדובר ברישות לקראת המקדים, בכל אופן זה רק השערה שלי
תקשיב, הלוחות האלו קיימים בירוחם, דימונה וערדאם מדובר באותם לוחות אז יש מצב...
שמדובר בהצבת לוחות אלקטרוניים לאורך מסלול הקו האדום המקדים שיהיה שונה מהלוחות האלקטרוניים לאוטובוסים, זה לא אומר שנגמר המשבר ויתחילו כבר עכשיו יתילו לרשת את כל העיר למרות שעברה החלטה בעניין, אגב אם הקו יעבור במסגר, אז כנראה שבלוונדה הוא יפנה ימינה ויגיע למסגר במעבר מתחת לגשר ההגנה, בכל אופן זה יתברר מהר מאוד
תודהתקשיב, הלוחות האלו קיימים בירוחם, דימונה וערד
ב-50 שנה הקרובות לא נראה לי שיקימו בערים אלו מערכות תח"צ המוניות.
גם בעומר יש שלט שכזה והבנתי שיש גם במיתר ויש בעוד לא מעט מקומות ברחבי הארץ ולא רק בדרום.
זה השלט החדש שנבחר לשמש כמידע אלקטרוני לתח"צ כי הקודם היה דיי לא מוצלח. זה הכל.
גם בבאר שבע החלו להתקין בימים האחרוניםלא קשור. שילוט כזה מותקן כבר ברחבי המדינה
במקומות רבים, כולל יישובים קטנים.
הקובץ גדול אשלח בערבהאם זה קשור לקו המקדים
צולם בתוואי הקו היום, יכול להיות שזה קשור להחלפת לוחות אלקטרוניים בעיר לצד תחנות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.