האם זה הרעת תנאים

מצב
הנושא נעול.

matansh

New member
האם זה הרעת תנאים

האם זה הרעת תנאים
שלום לכולם, אני עובדת במשרד ממשלתי במשרת אם. שעות העבודה 07:50 ועד 15:30. המעביד שלי ביקש ממני לעבוד פעם בשבוע עד השעה 19:00 כמובן שאני צריכה לדאוג למטפלת לילד וכו'. האם זה נחשב להרעת תנאים שעליהם אני זכאית לפיצויים במקרה של התפטרות? כמה זמן אני צריכה להודיע מראש שאני עוזבת עקב הרעת התנאים? תודה

שיר ורד

New member
זה כנראה נחשב הרעת תנאים מהותית

האם זה הרעת תנאים
שלום לכולם, אני עובדת במשרד ממשלתי במשרת אם. שעות העבודה 07:50 ועד 15:30. המעביד שלי ביקש ממני לעבוד פעם בשבוע עד השעה 19:00 כמובן שאני צריכה לדאוג למטפלת לילד וכו'. האם זה נחשב להרעת תנאים שעליהם אני זכאית לפיצויים במקרה של התפטרות? כמה זמן אני צריכה להודיע מראש שאני עוזבת עקב הרעת התנאים? תודה
זה כנראה נחשב הרעת תנאים מהותית
את צריכה להודיע (רצוי בכתב) למעסיק שלך שאינך יכולה לעבוד בשעות אלו, ואם יאלצו אותך לעבוד בהם (וזו זכותו של המעסיק) תתפטרי בגין הרעת תנאים. יש לתת הודעה מוקדמת כמו בכל מקרה של התפטרות, תקופת ההודעה תלויה בותק שלך ובאופן תשלום שכר (חודשי או לפי שעות).

אני חולק על שיר.

האם זה הרעת תנאים
אני חולק על שיר.
אני חושב שאת יכולה להודיע למעביד שלך שאת לא מוכנה לשינוי הזה לרעה בשעות העבודה ואת מתכוונת להמשיך לעבוד כרגיל. אם הם לא מוכנים להמשיך להעסיק אותך ככה - אז שהם יפטרו אותך.

matansh

New member
תודה על התשובות -אני לא רוצה להתפטר

אני חולק על שיר.
אני חושב שאת יכולה להודיע למעביד שלך שאת לא מוכנה לשינוי הזה לרעה בשעות העבודה ואת מתכוונת להמשיך לעבוד כרגיל. אם הם לא מוכנים להמשיך להעסיק אותך ככה - אז שהם יפטרו אותך.
תודה על התשובות -אני לא רוצה להתפטר

מצב
הנושא נעול.
למעלה