האם זה הנייר שדונה קאטו המליצה עליו להעברת תמונה?? הזכויות על התמונה - אתר אופיס דיפו
W wooshie New member 13/6/06 #1 האם זה הנייר שדונה קאטו המליצה עליו להעברת תמונה?? הזכויות על התמונה - אתר אופיס דיפו
נ נעמה זמיר New member 13/6/06 #2 הנייר של דונה Epson photo glossy paper על החבילה שלי יש תמונה של ילדה עם שנורקל שמחזיקה כוכב ים
נ נעמה זמיר New member 14/6/06 #4 נראה לי שכן דונה טוענת שמנסיונה זה של אפסון הוא הטוב ביותר - מנסיוני גם אחרים עבדו
ש שרון אמיר New member 15/6/06 #5 ואני גיליתי שדווקא ניירות טרנספר... כלומר אלו שמיועדים לגיהוץ חולצות עדיפים פי כמה מאלו שדונה המליצה עליהם. יורדים בקלות והצבעים הרבה-הרבה-הרבה יותר עמוקים.
ואני גיליתי שדווקא ניירות טרנספר... כלומר אלו שמיועדים לגיהוץ חולצות עדיפים פי כמה מאלו שדונה המליצה עליהם. יורדים בקלות והצבעים הרבה-הרבה-הרבה יותר עמוקים.
ה החרוז הנודד New member 15/6/06 #7 ואני מאוד התאכזבתי מהנייר טרנספר לי לא ירד טוב בכלל, השאיר חורים, חלק ירד, חלק לא ירד. היה מאוד מתסכל
ואני מאוד התאכזבתי מהנייר טרנספר לי לא ירד טוב בכלל, השאיר חורים, חלק ירד, חלק לא ירד. היה מאוד מתסכל
ש שרון אמיר New member 15/6/06 #8 שאלה...האם ניסית להוריד את הנייר.. כשהוא היה חם או לאחר שהתקרר? אני הורדתי את שלי מיד אלרי האפייה והוא פשוט "החליק" מעל החימר... הנה דוגמא לעומק של הצבעים שאני מדברת עליו
שאלה...האם ניסית להוריד את הנייר.. כשהוא היה חם או לאחר שהתקרר? אני הורדתי את שלי מיד אלרי האפייה והוא פשוט "החליק" מעל החימר... הנה דוגמא לעומק של הצבעים שאני מדברת עליו