זו לא שאלה של יכולת...האם הכרזתו של שר האוצר בדבר הקמת
קו רכבת לכל עיר שמונה יותר מחמישים אלף תושבים לא מופרכת מידי ? איך ניתן להגיע למשל לצפת או לקרית שמונה עם רכבת ?
וגם בצרפת יש רק 20 אלף.זו לא שאלה של יכולת...
אלא של כדאיות כלכלית. פתרונות טכניים קיימים, וזה לא יותר מדי קשה... חוץ מזה... ממתי יש בקרית-שמונה 50000 תושבים?
וגם בצרפת יש רק 20 אלף.
כבר דיברתי על זה. ראה ארכיון.האם הכרזתו של שר האוצר בדבר הקמת
קו רכבת לכל עיר שמונה יותר מחמישים אלף תושבים לא מופרכת מידי ? איך ניתן להגיע למשל לצפת או לקרית שמונה עם רכבת ?
אם הדוד יסלח לי על בורותי בערביתכבר דיברתי על זה. ראה ארכיון.
הוא מבלבל ת'ביצים בעניין הזה. ממש לא תיאמן הבורות שלו ושל כל השרים ושל כל הפוליטיקאים בנושא הרכבת. אף אחד מהם לא יודע מהי רכבת. הם ממש בורים ועמי ארצות בנושא זה ואיך כבר כתבתי ? בחייאת אל סנדוק אל באריד מין ג'לג'וליה, ריחה, נבלוס, ג'אנין, חליל ו...ר'אזה !!!יאללה בחייאת זום-זום ואתה יקירי עוד מתפלא שאני כבר 8 שנים לא הלכתי לקלפי. איך אומרים ? רוצים שאצביע ? שישלמו לי במזומן בתמורה ! מה יש ? את המזומן הזה אשקיע כולו בקו הרכבת לירוחם !
הדברים נאמרו כמובן בזלזול משווע לואם הדוד יסלח לי על בורותי בערבית
אבל חלפו להן 4 שנים תמימות מאז למדתי ודיברתי בערבית בפעם האחרונה - מה הקשר בין הדואר (באריד) בג'לג'וליה, שכם, ג'נין ועזה (בין השאר) לבין רכבות?
וחוץ מזה - לצאת בהצהרה שבכל ישובהדברים נאמרו כמובן בזלזול משווע לו
ראוי כל מי שחושב לבטל את חלופה S כאשר היא כבר בשלב כל-כך מתקדם. כל העושה כן - יש לו אינטרסים אפלים ובלתי כשרים שבצידם תמורה כספית או לחילופין יש לו בעיה נפשית חשוכת מרפא... אתה הרי יודע שפוליטיקאים לא מבינים דבר ושמינית דבר ברכבת. אתה הרי יודע שעוזרייהם המקצועיים גם לא מבינים דבר ותשיעית דבר ברכבת. מי ששואף לבטל כרגע את חלופה S הוא פשוט אדם לא ישר ואין כל אפשרות אחרת. מסופון: מה חדש ב-"דן" ?
ובכן, העדכון האחרון הוא תחיית המתיםהדברים נאמרו כמובן בזלזול משווע לו
ראוי כל מי שחושב לבטל את חלופה S כאשר היא כבר בשלב כל-כך מתקדם. כל העושה כן - יש לו אינטרסים אפלים ובלתי כשרים שבצידם תמורה כספית או לחילופין יש לו בעיה נפשית חשוכת מרפא... אתה הרי יודע שפוליטיקאים לא מבינים דבר ושמינית דבר ברכבת. אתה הרי יודע שעוזרייהם המקצועיים גם לא מבינים דבר ותשיעית דבר ברכבת. מי ששואף לבטל כרגע את חלופה S הוא פשוט אדם לא ישר ואין כל אפשרות אחרת. מסופון: מה חדש ב-"דן" ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.