האם הכוח חוזר לעם?

לאור מה שמתרחש בישמעאל האם באמת הכוח חוזר לעם? האם בכלל נכון לומר הכוח חוזר לעם? מבחינה דמוקרטית ברור שהרוב הוא הקובע בניגוד למה שהשמאל שהוא מיעוט גם ביחד עם האויב חושבים.
השמאל באמצעות משפטנים המציא מחדש את המושג דמוקרטיה שהפרשנות שלה אנחנו הקמנו את המדינה אנחנו המיעוט השמאלני אנחנו הדמוקרטיה דרך אהרון ברק והכל שפיט שלו שחיסל את הדמוקרטיה בישמעאל כשהוא דרך על הכנסת וייתר אותה מתפקידה כמחוקקת.
שמאלנים "יקרים" בוגדים, מלשינין, אני מקווה שחבר הכנסת רוטמן מהציונות הדתית יודע על מה הוא מדבר כשהוא אומר ציטוט " הכוח חוזר לעם" ראינו מה קרה בישמעאל כשבבחירות קיבל גוש המרכז ימין מזויף ביחד עם החרדים ביחד עם הבושה וחרפה הדתית ביחד עם עוצמה יהודית 64 מנדטים. אפשר היה בחודש אחד לעצור 300 מחרחרי מלחמה להביא לכם שמות? לא צריך. אתם יודעים את מי היה צריך להעמיד למשפט על בגידה ביום הראשון כשטייסים הודיעו שבגלל הממשלה הם לא יופיעו לאימונים. היה צריך לפטר חצי מטכ"ל ולשלוח אותם הבייתה. בלי שום בעיה מי שהיה בוגר וקסנר ויוניברסיטת הרווארד הבייתה אז הטבח באוקטובר 23 לא היה מתקיים כלל. מי שיפשפש בפרוטוקולים של ישיבות הממשלה (אני פישפשתי הרבה) כמובן במה שלא חסוי יראה שבן גביר אמר והזהיר את הממשלה שהחמאס מתכננים לחדור לישמעאל .זה כתוב בפרוטוקולים ומי שלא מאמין שילך להזדיין או יבדוק בעצמו מה שכתבתי כאן. לא היתה ישיבה שבועית אחת שבן גביר זעק יהיה טבח בואו נכסח להם את הצורה. עד שסר הבטחון דאז הלך לזבל הקפלניסט ואיים אם לא תוציאו מישיבות הקבינט אני לא מגיע ובבן גביר סולק ביבושת מישיבות הקבינט.
לפני כמה שנים אמר אחד מחברי הכנסת של הציונות הדתית נדמה לי השם מוטי יוגב שבית המשפט העליון בישמעאל הוא סכנה לביטחון האומה והמדינה וצריך להקיף אותו בטנקים . עשו לו כיפה אדומה וסילקו אותו ומי? הליכוד . לא להאמין.

למעלה