האם היה מזוג אויר באוטובוסים ב1944

מצב
הנושא נעול.

krause

New member

בארץ ישראל????

krause

New member
מזוג אויר בקו חיפה -בגדד 1944 .

בני,אני שואל בכל הרצינות.ועל פי
השאלה אתה מבין שאני מכין הפתעה!!!!
מתוך לוח זמנים של חברת "תור" חורף 1944-1945 לתחבורה ציבורית בארץ ישראל, אשר הגיע אלי היום.ובו 78 עמודים עם לוחות הזמנים של כל חברות התחבורה בארץ, רכבת פלשתין, וקוי תחבורה אל מחוץ לפלשתין. אני מציג לוח זמנים של חברת "נאירן"בין חיפה לבגדד, ובו כתוב בפרוש אוטובוס ממוזג. ברשותי תמונה של האוטובוס הזה,מתוך הספר "חיפה בהתפתחותה". כבר מזמן נראה היה לי שלאוטובוס הזה יש מזגן, אבל לא האמנתי. היום אני משוכנע שלאוטובוס בתמונה יש מזגן!! תשפטו בעצמכם. תמונה ראשונה, חזית לוח הזמנים.

krause

New member
תמונת לוח הזמנים,בגדד-חיפה.

מתוך לוח זמנים של חברת "תור" חורף 1944-1945 לתחבורה ציבורית בארץ ישראל, אשר הגיע אלי היום.ובו 78 עמודים עם לוחות הזמנים של כל חברות התחבורה בארץ, רכבת פלשתין, וקוי תחבורה אל מחוץ לפלשתין. אני מציג לוח זמנים של חברת "נאירן"בין חיפה לבגדד, ובו כתוב בפרוש אוטובוס ממוזג. ברשותי תמונה של האוטובוס הזה,מתוך הספר "חיפה בהתפתחותה". כבר מזמן נראה היה לי שלאוטובוס הזה יש מזגן, אבל לא האמנתי. היום אני משוכנע שלאוטובוס בתמונה יש מזגן!! תשפטו בעצמכם. תמונה ראשונה, חזית לוח הזמנים.
תמונת לוח הזמנים,בגדד-חיפה.

ליילנד

New member
בטח היה, פתחו את כל החלונות../images/Emo6.gif

בארץ ישראל????
בטח היה, פתחו את כל החלונות

fireman

New member
אם אינני טועה מזגני carrier

ליילנד.חברת carrier חוגגת 100 שנה.
בימים אלו.בשנות ה 40 כבר היו מזגנים גם בחנויות ענק בארצות הברית, ומסתבר שגם באוטובוסים.
אם אינני טועה מזגני carrier
מותקנים בכל דגמי הB7L שנמצאים בארץ

ליילנד

New member
ממש מענין, לא ידעתי שהמזגנים

ליילנד.חברת carrier חוגגת 100 שנה.
בימים אלו.בשנות ה 40 כבר היו מזגנים גם בחנויות ענק בארצות הברית, ומסתבר שגם באוטובוסים.
ממש מענין, לא ידעתי שהמזגנים
כל כך ותיקים בעלמנו. תמיד יש מה ללמוד

מצב
הנושא נעול.
למעלה