האם החתולים שלי התחרפנו?

spark lite

New member
האם החתולים שלי התחרפנו?

אתמול בערב מאוחר הלכתי לשכנה שלי שצריך לחצות שני כבישים מזל שזה היה בערב ולא היו מכוניות חתולי החצר שלי עומדים לי בגדר כשאני התחלתי ללכת ומה זה בוכים!!!!!! ממש עושים קולות של בכי, הייתי המומה והתחלתי לצחוק, אני ממשיכה ללכת והם בוכים והולכים אחרי, מרחק של כמה דק' עד לחברה שלי לקח ליאולי חצי שעה שתוך כדי אני מעולפת מצחוק ובכל הדרכים מנסה להעיף אותם חזרה הביתה, לא עוזר כלום! רוקעת ברגליים, מגרשת כלום הם נכנסים לי בין הרגליים (בערך 10) ולא מעניין אותם הם רוצים טיול!! פחדתי שיבוא מישהו עם כלב או מכונית תעבור והם ירוצו, אחרי חצי שעה נשברתי, חזרתי הביתה והתקשרתי לחברה שלי שתבוא היא והיא לא האמינה למחזה! ביום הם לא עושים לי את זה, מה קורה להם ???? זה היה כזה מצחיק... אם שכן הHראה אותי היה מאשפז אותי

spark lite

New member
השורה האחרונה

אם שכן היה רואה אותי היה מאשפז אותי.. פשוט חתול החליט לקפוץ לי על המקלדת בלי התראה וללחוץ על האינטר בדרך..

spark lite

New member
שאלה דחופה ביותר

מה זה עיקור בגז?? כואב? אלחוש? הם מרגישים את הניתוח? מחייב זריקה בנוסף או שזה מספיק? בבקשה תענו זה ממש דחוף

דסק

New member
גז הוא חומר הרדמה כלומר: מכניסים

קנה לחתול שדרכו מוזרם כל הזמן חומר הרדמה/גז. בחומר האמור משתמשים בדרך כלל לניתוחים ארוכים ולא לניתוחי עיקור שאורכם כ-20 דקות. ההתעוררות אחרי הרדמה בגאז היא יותר מהירה מאשר בהרדמה רגילה. הוט' שלי לצורך הניתוח האמור, מרדים אותם בהרדמה רגילה ולא בגאז.

spark lite

New member
תודה דסק

אני מתחילה לעקר ולסרס את החתולים באיזור, דיברתי עם לוכד וזה מה שהוא מסר לי וגם הזכיר כמה שמות של ויטרינרים הזדעזעתי לגמרי כי עד כמה שידוע לי נותנים את הגז הזה לילדים אצל רופא שיניים אבל עושים להם זריקת הרדמה אחרי אני פוחדת שמדובר כאן על משהו שהועלה לפני כמה זמן שאמרו שזה רק נשתק את החתול והוא מרגיש את כל הכאב והלוכד אמר שהוא לא חושב שאחרי זה הוא עושה זריקה בנוסף... אם זה דבר כזה אני לא קובעת לאף אחד כלום לשאול את הוטרינרים שהלוכד הזכיר זה לא אמין לי..והוא הזכיר כמה! יש דרך שאני יכולה להבטיח שלא יגרם להם הטירוף הזה? אני ממש אובדת עיצות מאיפה אני מבינה בחומרים...

spark lite

New member
אני מקווה שיהיו כאן תשובות

כי חייבת להתחיל את זה ורציתי לקבוע כבר מחר.. אני אחכה עם זה בינתיים אם מישהו יכול להגיד לי איפה מבררים כאלה דברים אגודת הוטרינרים? תודה לכל עיצה

f e l i n e

New member
הם אוהבים אותך../images/Emo9.gif

בפעם הבאה קחי איתך מעט מזון, פזרי להם אותו והימלטי מהמקום ברגע שהם ישקעו בגריסה קבוצתית. אל תביטי לאחור..

ronagg

New member
צחקתי ..../images/Emo13.gif

אל תביטי לאחור ..
.

למעלה