נאמר לפני זמן מה בפורוםהאם החלה הנחת המסילה בירושלים
אני זוכר שסיטי פס הבטיחו שהם יתחילו להניח פסים מיד עם סוף פסח. מישהו יודע אם הם כבר התחילו? תמונות?
כמה מאכזב...נאמר לפני זמן מה בפורום
שההנחה תתחיל אחרי יום העצמאות (הדחייה כבר מצטברת לא רע, בהתחשב בעובדה שבמקור הבטיחו הנחת מסילות בחנוכה). בנתיים התחילו להביא את המסילות עצמן.
הפעם אני חושב שכן..כמה מאכזב...
אך משום מה אני לא מופתע... אתם חושבים שלאחר יום העצמאות ההנחה אכן תחל או האם הם יחכו לשבועות?
הכל יתכן..כבר נחדה מספר פעמיםכמה מאכזב...
אך משום מה אני לא מופתע... אתם חושבים שלאחר יום העצמאות ההנחה אכן תחל או האם הם יחכו לשבועות?
אני שמעתי שרח' יפו יהיה הקטע האחרוןהכל יתכן..כבר נחדה מספר פעמים
רק שתדע שהנחת פסים בפועל תחל רק באוגוסט. אחרי יום עצמאות תחל רק הכנת מקום להנחת פסים, זאת אומרת יציקת בטון בלבד ועוד כל מיני עבודות תשתית. כרגע לפי מה שראיתי יש עבודות עפר וקידוח באתר של דיפו בגבעת צרפתית וכאמור הביאו חלק מפסי רכבת. בנוסף גשר של רכבת בפסגת זאב נמצא בשלבים סופיים וכנראה יפתח בסוף קיץ. כמו כן לפי מקומון שהופץ בפסגת זאב הנחת פסים תחל ב- 3 קטעים, כאשר קודם כל יבצעו עבודות באזור הר הרצל, אחר-כך יעברו לאזור רחוב יפו ואחרון בפסגת זאב.
הגשראני שמעתי שרח' יפו יהיה הקטע האחרון
ומישהו יודע מה קורה עם גשר קלטראווה?
הגשר
לא התקרבתי אליו בזמן האחרון אבל במרכזו נוצקה יציקת בטון ענקית - מין עמוד מרובע כזה ועבודת היסודות מתקדמת. אנסה לבקר שם בסוף השבוע ולראות מה קורה.
יתכן שרחוב יפו אחרון, זה גם הגיוניאני שמעתי שרח' יפו יהיה הקטע האחרון
ומישהו יודע מה קורה עם גשר קלטראווה?
רח' יפו אכן יהיה אחרון.יתכן שרחוב יפו אחרון, זה גם הגיוני
מצד שני הגיוני שיתחילו מגבעת צרפתית כי שם נמצא דיפו, אבל מתחילים דווקא מהר הרצל. לא הייתי סומך ב 100% על עיתון. בכל מקרה בשבוע הבאה כנראה יהיו יותר תשובות.
יום העצמאות חלף לו, האם החלה עבודה?רח' יפו אכן יהיה אחרון.
מכמה סיבות: 1. עדין לא התקבלו היתרי בניה לרח' יפו. 2. כדי למנוע חסימה מוקדמת מדי של רח' יפו לתנועת כלי רכב ואוטובוסים כל עוד אין חלופות ראויות. 3. רח' יפו אמור להפוך למדרכוב ולכן זה הקטע הכי מסובך לביצוע בכל הפרוייקט וגם הכי יקר בגלל הפיתוח הסביבתי הרב שיידרש.
ואי ואי איזה לחץ!!!יום העצמאות חלף לו, האם החלה עבודה?
מישהו יודע על משהו?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.