לסוני הספציפי הזה יש 320x480,
מה שמכונה "+HiRes" כשמבטלים את הגרפיטי הוירטואלי שלו. מה שכן, הופתעתי לשמוע ממכם שהמסך של הסוני יותר טוב מהזייר! לי אישית אין מושג, אבל התרשמתי שהזייר יצא כדגם מאוחר ושולב בו המסך "הכי טוב שנראה עד כה במחשבי כף-יד"? דווקא על ה-NR70 שמעתי שהצבעים שלו ושל ה-T6xx שיצאו במקביל קצת "חלביים" (תהרגו אותי מה הכוונה, אבל זה תרגום מילולי ישיר מפורומים בחו"ל...
) בניגוד ל-SJ30 ומעלה (SJ22/33) שיצאו מאוחר יותר ולכן הכילו מסך TFT איכותי יותר כדוגמת זה ששולב גם ב-iPaq 19xx (להבדיל) וב...זייר-71, אז מה נסגר? אשמח לקבל הבהרה חד-משמעית על כך, כמו"כ מה נחשב איכותי יותר תחת אור שמש, TFT או CSTN כי אני כל הזמן שומע ביקורות סותרות. באשר לשאלה בתחילת השרשור, אני חושב שמלכתחילה ההשוואה מוטעית: NR70 הוא דגם ישן יחסית - תשווה את ה-NX70 למשל, ואז מדובר באותה מערכת הפעלה כמו בזייר, ואז גם הסוני מוצלח יותר לדעתי, אם כי צריך להתרגל לגודל שלו (ובת'כלס לדעתי עם כל ההגנה למסך, דווקא הצדפתיות שלו מונעת מלהשתמש בנוחות בנרתיק קשיח שבין כה וכה עדיף במכשירים כדוגמת הזייר ואזי מספק הגנה טובה יותר מהצדפה בלי להגדיל משמעותית את המכשיר, לפחות לא לאורך, שזה החסרון בסוני האלה). ה-NR70 המיושן גם עדיין נמכר ביוקר יחסית לזייר, ולכן פה לעניות דעתי אין היסוס בכלל: זייר-71 (לדעתי בלבד!).