האם הזאייר עדיף על ה nr70

dname

New member
להלן תקציר השוואה של אתר Cnet

בין שני הדגמים. אתה יכול לבצע השוואות נוספות באתרים אחרים. ההבדלים העיקריים בין שני הדגמים שנוטים לטובת ה-Zire הם: מעבד יותר מהיר (66/144)Mhz מערכת הפעלה יותר חדשה (4.1/5.2) קל יותר (250/150) גרם בערך לעומת זה המסך של הסוני יותר טוב מבחינת רזולוציה. הוא גם יותר גדול מהפאלם. לשאלתך, הזייר 71 עדיף על הסוני.(עפ"י ההשואה) אישית לא הייתי בוחר אף אחד מהשניים אלא מחכה עוד כחודש ליציאת Tungsten E שעל פי השמועות יהיה בגודל של ה- 515 עם התכונות של ה-Zire 71 ויותר זיכרון פנימי.

AYELET1

New member
אם אינני טועה הרזולוציה

ב-71 ובסוני הן זהות ב-71 יש מסך טוב יותר - TFT ויש גם זכרון פלאש ה-NR70 נפתח כצדפה - המסך אינו חשוף ומוגן יותר הוא בעל מקלדת , וניתן אפילו להשיג לה דרייברים בעברית, אך השאלה איך כותבים על הקלידים הקטנטנים אותיות בעברית איזה לקנות? השאלה לא ממש במקום... כל אחד ושיקוליו ולכן לא קיבלת תשובה על השאלה...

yoovee

New member
לסוני הספציפי הזה יש 320x480,

מה שמכונה "+HiRes" כשמבטלים את הגרפיטי הוירטואלי שלו. מה שכן, הופתעתי לשמוע ממכם שהמסך של הסוני יותר טוב מהזייר! לי אישית אין מושג, אבל התרשמתי שהזייר יצא כדגם מאוחר ושולב בו המסך "הכי טוב שנראה עד כה במחשבי כף-יד"? דווקא על ה-NR70 שמעתי שהצבעים שלו ושל ה-T6xx שיצאו במקביל קצת "חלביים" (תהרגו אותי מה הכוונה, אבל זה תרגום מילולי ישיר מפורומים בחו"ל...
) בניגוד ל-SJ30 ומעלה (SJ22/33) שיצאו מאוחר יותר ולכן הכילו מסך TFT איכותי יותר כדוגמת זה ששולב גם ב-iPaq 19xx (להבדיל) וב...זייר-71, אז מה נסגר? אשמח לקבל הבהרה חד-משמעית על כך, כמו"כ מה נחשב איכותי יותר תחת אור שמש, TFT או CSTN כי אני כל הזמן שומע ביקורות סותרות. באשר לשאלה בתחילת השרשור, אני חושב שמלכתחילה ההשוואה מוטעית: NR70 הוא דגם ישן יחסית - תשווה את ה-NX70 למשל, ואז מדובר באותה מערכת הפעלה כמו בזייר, ואז גם הסוני מוצלח יותר לדעתי, אם כי צריך להתרגל לגודל שלו (ובת'כלס לדעתי עם כל ההגנה למסך, דווקא הצדפתיות שלו מונעת מלהשתמש בנוחות בנרתיק קשיח שבין כה וכה עדיף במכשירים כדוגמת הזייר ואזי מספק הגנה טובה יותר מהצדפה בלי להגדיל משמעותית את המכשיר, לפחות לא לאורך, שזה החסרון בסוני האלה). ה-NR70 המיושן גם עדיין נמכר ביוקר יחסית לזייר, ולכן פה לעניות דעתי אין היסוס בכלל: זייר-71 (לדעתי בלבד!).

yoovee

New member
סליחה אני בשוק טוטאלי!!!!!!

אני צריך ללמוד לקרוא....רק עכשיו שמתי לב שאמרתם שב-71 המסך טוב יותר - סליחה על כל הטקסט המיותר.

AYELET1

New member
ואני צריכה ללמוד לכתוב../images/Emo8.gif

התכוונתי של-NR70 יש זכרון פלאש, בזמן של-71 אין כזה (היו במעט מכשירים, מהראשונים שיצאו. באופן עקרוני- אין)

AYELET1

New member
ב-ZIRE71 יש פלאש רק במכשירים

הראשונם שיצאו בסדרה ובצעתי ע"ע כעצתך
ראה את השרשור בו דובר על כך

redbull2002

New member
איילת אני לא אוהב להתווכח איתך

אבל המכשיר שלי הוא לא מהראשונים והוא עם פלאש אני ויניב קלטנו את זה בשיחה ביננו

yaniv79

New member
גל, המכשיר שלך לא מהראשונים שנמכרו

בארץ , אבל כן מהראשונים שיוצרו. תאריך המשלוח לארץ / הרכישה לא משקף בהכרח את תאריך הייצור. יניב

redbull2002

New member
באמת? אז שלי מהראשונים שיוצרו

הייתי בטוח שהם חזרו לפלאש לאחר זמן מסויים
במשלוח האחרון זה חזר לסוג השני?

Nice Guy

New member
רגע, ואם יש FLASH , כמה בעצם ממנו

זמין לשימוש ? הרי לפי ההגיון מערכת ההפעלה יושבת שם, הלא כן? ואם מבצעים HARD RESET , המידע שנמצא בפנים, לא ימחק? אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני בנושא, כפי שצויין פעם,בנוגע למספר הסידורי של המכשיר, אז גם המכשיר שלי מתחיל עם מספר סידורי 00VAV .... זה אומר שבטוח שיש לי FLASH ? עם איזו גירסא אני יכול לבדוק? תודה NICE GUY

למעלה