האם הדור שלנו דפוק?

baphla

New member
האם הדור שלנו דפוק?

למה כל כך קשה לנו למצוא? כולנו שרוטים?

נימשון

New member
כן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

או שבעצם לא..........

anzo

New member
את בכלל לא מאותו הדור...

|DDPD| כן. את
צעירה מידי...

קשה למצוא?

אני לא חושבת שעכשיו יותר קשה למצוא...אני פשוט חושבת שעכשיו ה"מושכות" יותר בידיים של הצעירים (אין שידוכים ונישואין על פי כללים מאוד ברורים של מי מתאים ומי לא). האופציות יותר פתוחות, אנחנו יותר רוצים את האינדיבידואל שבתוך הזוגיות (וזה לא פשוט), יש הבנה שהמחוייבות יכולה להתפרק כל רגע מאוד בקלות... כל זה גורם לכך שיש יותר קשרים קצרים (וזה לגיטימי), ואז "קשה לנו למצוא".

soul26

New member
הסברים על בני דורנו

א. בני הדור שלנו מטפפחים את האינדיווידואל - רכישת השכלה, תארים, קריירה, ולכן עניין הקידום האישי פעמים רבות בא על חשבון הזוגיות. ב. חברה השגית - אנו מודדים אנשים על-פי השגים, על פי מדדים חיצוניים ולעיתים יש פספוס להכרות האדם עצמו. כל רווק בימינו בא עם "רשימת מכולת" של המאפיינים של בן הזוג האידיאלי, רשימה זו לא תמיד קיימת במציאות. ג. יותר מודעות - היום לא ממהרים להתחתן, יש מודעות רבה יותר בבחירת בן הזוג המתאים, בניגוד לדור הקודם שמה שחשוב היה להתחתן. בהצלחה לכולנו בבחירת בן הזוג הנכון יפעת

liran610

New member
כן

בדור שלנו דפוק אבל לא נראה לי שיותר דפוק מהדור הקודם (לא שממש חייתי בדור הקודם) אבל הגברים בדור הזה לא משהו מחפשים רק סטוצים והבנות לא ממש תורמות לבעיה הזאת כי מסתבר לי יותר ויותר שגם רוב הבנות הן כאלה ואם הן לא מחפשות סטוץ אז הן אוהבות לשחק אותה ולסובב את הגברים על האצבע הקאנה שלהן ככה הן פוגעות גם בגברים שיש להם נשמה אבל... בגלל שהן פגעו בהם בכוונה גם הם מתחילים לפגוע. איך שגלגל מסתובב

lior29rg

New member
עכשיו ברצינות.............

השאלה שלך היא פשטנית נורא..... לכל דור יש את המאפיינים הדמוגרפיים/פסיכולוגיים/סוציולוגים שלו ואת מנסה למדוד את המעלות של הדור בפרמטר אחד- מציאת בן זוג. פרמטר, שהוא, אעפס, קצת רדוד אם את מנתקת אותו מההקשר לשאר הפרמטרים. בכלל, לגבי שאלתך, לאיזה דור את מתכוונת? אני, ילידי השנים 73-74, דור שמבחינת מאפיינים סוציולוגיים הוא מוגדר מאוד. דור פוסט-טראומטי קוראים לו בבז'רגונים מקצועיים למיניהם. אני מאמין שהדור שלנו טוב יותר מדור ההורים שלנו, אנחנו לא מקבלים כמעט שום דבר כמובן מאליו, יודעים טוב מאוד לעמוד על שלנו שצריך. הדור הזה, הוא דור שכמיט ולא מתייחס לפרות הקדושות, כל דבר הוא בר ביקורת. דור ציני ומפוכח, שיודע היטב היכן הוא חי ומי מנהיג אותו ומה שווה כל אחד מהמנהיגים שלנו. הדור הזה אולי עוד עשר, חמש עשרה שנים ינהיג את המדינה הזו (אם לא יברח ממנה לפני כן).

anzo

New member
אתה מתכוון לרוץ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

תגיד... נשיג לך ימון ממקורות לא חוקיים.. בסוף תהיה עשיר..

lior29rg

New member
אני לא מתכוון לרוץ לשום מקום.

אם כבר, אני מאלה שיעפו מפה

anzo

New member
בטח...

שמענו עליך.... יהיה טוב... כשיהיה חם על הירח....

lior29rg

New member
עכשיו בלי צחוקים....

השאלה הזו נורא פשטנית. פרמטר אחד קובע אם דור דפוק? ובכלל על איזה דור היא מדברת? לא הבנתי ממנה אבל אי אפשר להתייחס לזה ברצינות יותר מדי.

anzo

New member
למה בלי ../images/Emo151.gif../images/Emo35.gif

מה זה דור בכלל תגיד
מה זה טוב
מה זה רע
יש רע בלי טוב ?
יש מצחיק בלי עצוב?
יש אלוהים?
...
עם המערכת הסליחה. התקלה תתוקן בהקדם.

lior29rg

New member
לא יודע, עזבי, לא בא לי להיכנס

לזה, גם ככה השרשור הזה בדרך לנפוח את נשמתו, בואי לא נחייה אותו.

anzo

New member
מה יש לך היום../images/Emo35.gif

לא בא לך לדבר על כלום....
אבל משעמם....והכימיקלים והאלכוהול עושים לי
בוא תפתח שירשור חדש.. למעני..
עם הצופים הסליחה. השידורים ימשכו בהקדם.

anzo

New member
תהיה יצירתי....

נו יאללה תצילא אותי משיעמום לפחות... אם אתה מתעקש לא לקפוץ מעוגה בשבילי....

למעלה