בקומה השנייה של קניון, נמצא אחד הביסים הטובים בארץ
אומניה בדיר אל אסד היא מסעדה עם אוכל ערבי מודרני ובשר איכותי. אל תצפו לפתיחת שולחן עם מיליון סלטים - התפריט מוקפד וגבוה, ולמרות נפילה אחת, האוכל שלה נהדר. אפילו הקינוח הפתיע
תקנה גם אתה כתבה בעיתון ותפרסם את המסעדה שלך![]()
אומניה בדיר אל אסד היא מסעדה עם אוכל ערבי מודרני ובשר איכותי. אל תצפו לפתיחת שולחן עם מיליון סלטים - התפריט מוקפד וגבוה, ולמרות נפילה אחת, האוכל שלה נהדר. אפילו הקינוח הפתיעwww.ynet.co.il
אין לך מה לחשוש, דיר אל אסד מקום בטוח לגמרי, ובקניון דבאח מבקרים אלפי ישראלים ביום![]()
אומניה בדיר אל אסד היא מסעדה עם אוכל ערבי מודרני ובשר איכותי. אל תצפו לפתיחת שולחן עם מיליון סלטים - התפריט מוקפד וגבוה, ולמרות נפילה אחת, האוכל שלה נהדר. אפילו הקינוח הפתיעwww.ynet.co.il
התשובה שלך "תפורה" לפי דעותיך .1. ישראל היא מקום מסוכן באופן כללי
2. דיר אל אסד לא יותר מסוכן מתל אביב או רחובות
כמה פיגועים היו בדיר אל אסד בשנה האחרונה וכמה בתל אביב ?התשובה שלך "תפורה" לפי דעותיך .
אילו הייתי שואל אותך אם איזשהי שכונת עבריינים בניויורק היא מקום בטוח
לא היית עונה לי
שארצות הברית היא מקום מסוכן באופן כללי ושאותה שכונה לא יותר מסוכנת ממקומות אחרים בניויורק .
טרוריסטים ושונאי ישראל יכולים לנוע בחופשיות ברחבי מדינת ישראל
זה נכון
אבל כשיש ריכוז גבוה מאוד שלהם באותו מקום הסיכון עולה - בזה אין לי ספק .
כמה הרוגי פיגועים היו בעיר עזה, וכמה בבארי?כמה פיגועים היו בדיר אל אסד בשנה האחרונה וכמה בתל אביב ?
אמרו פעם שהמקום הכי טוב להתחבר מהגסטפו זה לגור ליד מטה הגסטפו.כמה פיגועים היו בדיר אל אסד בשנה האחרונה וכמה בתל אביב ?
לפני איזה 40 שנה בביקורי הראשון באמסטרדם החנתי את הרכב ליד תחנת המשטרה, לא עזר, פרצו לי את הרכבאמרו פעם שהמקום הכי טוב להתחבר מהגסטפו זה לגור ליד מטה הגסטפו.
גם הגנבים מכירים את הבדיחה .לפני איזה 40 שנה בביקורי הראשון באמסטרדם החנתי את הרכב ליד תחנת המשטרה, לא עזר, פרצו לי את הרכב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.