האם דיאטת ד"ר חרמון סודית?

• פותח הנושא glat
  • פורסם בתאריך

glat

New member
האם דיאטת ד"ר חרמון סודית?

ניסיתי למצוא את הדיאטה אך לשווא, האם יש מישהו שיכול לעזור?

אלי ו.

New member
דיאטת חרמון-מן

מבוצעת לרוב במרכזים שלהם בתשלום. זו השיטה המומלצת לעשות את הדיאטה הזאת. למרות זאת, אין בעיה גדולה להשיג את התפריטים. אם את מעונינת יש לי תפריטים קצת ישנים של הדיאטה להתרשמות.

עוד שאלות על הדיאטה

היי אלי קראתי את תפריטי הדיאטות השונים. האם הסדר של הדיאטות ( 1,2,3, ) הוא המומלץ האם לעשות שבוע מכל אחת ? אם יש תפריט שממש לא בא לי עליו, אפשר לעשות תפריט אחר? כשגומרים את הסדרה? עושים עוד פעם? ואני אסביר: בא לי איזה "פוש" חרמוני כזה. בכל מקרה לא חושבת לעשות הדיאטה הרבה זמן, אלא לחזור לתפריט מאוזן (אולי של חרמון) אבל יכול להיות שאשנה ת דעתי ולכן אני שואלת את כל הפרטים. חשבתי לעשות שבועיים תפריט 1, אח"כ שבועיים תפריט שני, ואח"כ שבוע הפירות והלבן, למשל. (גם כי אנחנו נכנסים לחורף ונראה לי נורא קר לאכול פרות ולבן...) לא בא לי על השבוע גלידה... (אני שמנה של לחם לא של סוכרים...
), אפשר? בקיצור, אשמח לקבל קצת הסבר איפה מותר לי לשחק קצת ואיפה לא. נורא תודה בכל מקרה. מתחילה מחר (שבת) את תפריט 1. כי יש לי חגיגית יום הולדת של מישהו מהעבודה ביום ד´ ואני רוצה להיות יותר גמישה עם התפריט, כדי לא לבלוט יותר מידי או להעליב את בעל השמחה... ביי

אלי ו.

New member
זו שאלה לענקון ולמומחי חרמון בפורום

אני בעוונותי מעולם לא נסיתי את הדיאטה הזו. (לטעמי זו דיאטה קצת מטורפת) הייתי ממליץ לך שוב לפנות לאחד ממרכזי חרמון-מן ולעשות את הדיאטה בפיקוח. לפחות להתחלה, זו הדרך המומלצת.

shelycat

New member
אז..........

שוב גם אני מצתרפת להמלצה לעשות את הדיאטה בפיקוח (כמו כל דיאטה בעצם) כיוון שהיא לא קלה וחלק בהחלט מגיבים אליה בצורה של חולשה ושכאלה. אבל לשאלתך התפריטים לדוגמא שראית הם בדיוק שכאלה ויש עוד הרבה תפריטים אחרים שמהם מי שבוחר לעשות את הדיאטה דרך המרכזים יכול לבחור מתוכם תוך התייעצות עם הרופא או הדיאטיקנית שיש במרכזים הללו. החוק היחיד לגבי הדיאטה (בעיניני סדר תפריטים) הוא שהשבוע הראשון הוא זהה לכולם ואחר כך אפשר לבחור לעשות מה שרוצים בלי קשר לסדר התפריטים והמיספור שראית בדוגמא. צריך לעשות את השבוע הראשון במלואו ואחר לעשות מינימום 4 ימים ברציפות ומקסימום 14 יום ברציפות מהתפריט הבא שאת בוחרת.

li12

New member
כן

אלי נתן לך את רוב המתכונים, אך את חייבת לדעת כמה עקרונות חשובים על חרמון לפני שאת מתחילה: 1. חייבים לשתות המון. 2. לא לחרוג אף לא במילימטר מהתפרט הכתוב. 3. בין שבוע של חלבונים לשבוע של פחממות, ולהיפך, יש לעשות לפחות 3 ימים נטרליים (ז"א של שבוע ראשון או שני). 4. כדאי להתחיל מהתפריטים ה"קלים" יותר, ז"א מאילו שיש בהם אוכל ממשי (לא לעשות בהתחלה את תפריט מס´ 9- לסוגיו, כי אין בו הרבה אוכל), מפני שבהתחלה הגוף עדיין נלחם ורגיל לאכול כמויות גדולות (ואני יודעת שהכל יחסי) ואם תתני לו מנות קטנות את תשברי מהר (למרות שזה מאוד קוסם לאכול רק גלידה
)וגם מכיוון שבכדי להיות שבעים צריך בהתחלה ללעוס הרבה (לפחות אצל רוב האנשים). טוב, זה הבסיס (בטח יש עוד משהו ששכחתי...
) בהצלחה.

למעלה