האם בתאריך האקס מקבלים דיבידנד??

מצב
הנושא נעול.

RAFUL21

New member

אני אמור לקבל דיבידנד של 110 אג' למניה שנקראת גילאון השקעות היום תאריך האקס אבל אני לא רואה בתיק ההשקעות שקיבלתי השאלה היא האם בתאריך האקס באמת רואים תדיבידנד בתיק ההשקעות או שמה יום למחרת או שבכלל ביום התשלום מקבלים אותו??

גידעון1

New member
את הדווידנד תקבל ב 13.2

אני אמור לקבל דיבידנד של 110 אג' למניה שנקראת גילאון השקעות היום תאריך האקס אבל אני לא רואה בתיק ההשקעות שקיבלתי השאלה היא האם בתאריך האקס באמת רואים תדיבידנד בתיק ההשקעות או שמה יום למחרת או שבכלל ביום התשלום מקבלים אותו??
את הדווידנד תקבל ב 13.2
את המניה אתה כבר יכול למכור ועדיין תקבל את הדוידנד

RAFUL21

New member
טוב אתה כנראה צודק

את הדווידנד תקבל ב 13.2
את המניה אתה כבר יכול למכור ועדיין תקבל את הדוידנד
טוב אתה כנראה צודק
בכל מקרה יש לי מספיק רווח ועם הדיבידנד הרווח יהיה כפול אז כנראה אני ימכור היום או מחר תודה בכל מקרה!!

גידעון1

New member
למה רק כנראה צודק?

טוב אתה כנראה צודק
בכל מקרה יש לי מספיק רווח ועם הדיבידנד הרווח יהיה כפול אז כנראה אני ימכור היום או מחר תודה בכל מקרה!!
למה רק כנראה צודק?
אני שם לך קישור להודעת החברה

RAFUL21

New member
למישהו יש הסבר ????

למישהו יש הסבר ????
מניית גילאון השקעות נסגרה ביום חמישי על שער : 498.7 היום נפתח המסחר על שער של 410 וכשער הבסיס היה 410.7 שזה ירידה של עשרות אחוזים ולא ראיתי שהמניה ירדה ככה !!! אולי זה קשור איכשהו לדיבידנד שהיום זה תאריך האקס אבל אין לי מושג ! אם יש לכם תשובה בבקשה תגידו

tzachitz

New member
בתאריך ה X המנייה יורדת אוטומטית

למישהו יש הסבר ????
מניית גילאון השקעות נסגרה ביום חמישי על שער : 498.7 היום נפתח המסחר על שער של 410 וכשער הבסיס היה 410.7 שזה ירידה של עשרות אחוזים ולא ראיתי שהמניה ירדה ככה !!! אולי זה קשור איכשהו לדיבידנד שהיום זה תאריך האקס אבל אין לי מושג ! אם יש לכם תשובה בבקשה תגידו
בתאריך ה X המנייה יורדת אוטומטית
ומחושב בדיוק לפי ערך הדיוידנד.

biz man

New member
לא ידעת אה? ../images/Emo6.gif

למישהו יש הסבר ????
לא ידעת אה?

ביום האקס ערך המניה יורד כערך הדיבידנד. אם זה לא היה ככה, כולנו היינו קונים מניות יום לפני יום האקס ומוכרים אותם למחרת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה