האם בדיסנילנד פריז מתקנים מפחידים?

mokka1

New member
האם בדיסנילנד פריז מתקנים מפחידים?

האם זה יהיה חכם להיכנס לפארק יורודיסני דיסנילנד פריז עם ילד בן 8 שסובל מחרדות? חרדות מלהישאר לבד בחדר, חרדה ממפלצות , מחושך וכדומה. האם יהיה סביר לעלות איתו למתקנים? לרכבות הרים? למישהו יש נסיון דומה? תודה.

לאונידס

Active member
לא חייבים דווקא רכבות הרים

בדיסני יש מתקנים בכל מיני רמות של ריגוש.
העניין הוא שחלק גדול מ RIDES אכן חשוכים, רובם העצום של הילדים נהנים למשל מהמעוף של פיטר פן אבל אולי הילד שלכם לא יהנה.
מה הסף של הילד שלכם רק אתם יודעים, אני מציע שתכנסו לאתר של דיסני ול YOUTUBE תריצו סרטונים ותחליטו.
הנה דוגמה ל RIDE של פיטר פן
https://www.youtube.com/watch?v=Dkdy9ZRexjo

האנפה

New member
כן, מניסיון, אבל דורש שיעורי בית

ילד חרדתי יהנה בפארק שעשועים פחות מילד הרפתקן, אבל לדעתי עדיין חבל לפספס את החוויה. יש המון מה לעשות גם בלי להפחיד אותו, ויש אוירה קרנבלית וכיפית שכבר עושה מצב רוח טוב.
חובה לתכנן מראש את הביקור. באתר של הפארק אפשר לסנן מתקנים לפי קריטריונים כמו thrill rides, dark, loud, scary. את כל אלה הייתי מורידה מראש. ממה שנשאר כדאי להסתכל בסרטונים ואז להחליט, רצוי מאד ביחד עם הילד.
שני בורות שלא כדאי ליפול לתוכם (מנסיון שלא נגמר אצלינו בטוב): מתקנים לקטנטנים ונסיונות שכנוע של הרגע האחרון ש"אולי אתה בכל זאת רוצה לנסות את המתקן הזה". תהנו!

Grosseto

New member
יש שם חוויות לא מפחידות

למשל שייט על ה"מיסיסיפי" וצפיה בתהלוכות,
או הארמון הכחול ההוא באמצע

michal@gal

Active member
מנהל
יש גם וגם

אפשר לבלות שם יום מלא ומהנה גם בלי להכנס לאף מתקן מפחיד.

בלת"ק - הגיוני מאוד אבל תבדקו היטב כל מתקן לפני שאתם עולים
אנחנו היינו באוקטובר האחרון 3 ימים בדיסני, עם בני 7 ו-10 וחצי. בן ה-7 ממש לא אוהב מתקנים מפחידים (ועל הדרך בן הזוג סובל מבחילות
). על כל מתקן "חשוד" אני והבכור עלינו ראשונים כדי לוודא אם מתאים לקטן או לא.
אפשר גם מראש באתר לעבור מתקן-מתקן ולבדוק לאיזה גילאים מתאים ולקרוא את התאור שלו. אשמח לעזור במסרים פרטיים להבחין בין מתקנים מפחידים לבין תמימים. בפארק הסרטים לא להעז להיכנס למתקן של המעלית (ברח לי שמו כרגע). הוא לא מסומן משום מה כמתקן מפחיד או ככזה שלא מתאים לילדים קטנים, אך הוא מאוד מאוד מאוד מפחיד. עשינו טעות ועלינו עליו עם הקטן (שוב, כי לא היה מסומן בכלל), וזה יצר אצלו חרדות שנמשכו חצי יום וכפו עלינו לבדוק כל מתקן ומתקן לפני שהוא הסכים לעלות עליו.

mokka1

New member
תודה על התגובות והעצות!

כל מי שעבר שם כדאי שיכתוב כאן כי המידע הזה עוזר להרבה.

דניאלה1311

Active member
מנהל
כמה משפחות נסעו לדיסני פריז
היה שם בן 13 ואחותו זו ילדה חסרת פחד ואוהבת הרתפקאות (שנתיים צעירה ממנו)
שעלתה על כל המתקנים הכי מטורפים והוא סרב. אביו, גבר ישראלי מצוי, מאד התבאס מהבן . היה לחץ עצום עליו והוא לא נכנע. היה שם ויכוח של שעה. הסיטואציה היתה לא נעימה. חברתי עמדה נבוכה בצד גם היא מאלו ששונאים את המתקנים המפחידים. אני לא בעד להכריח ילדים לעשות משהו שהוא בניגוד לרצונם. סוף הסיפור הוא שעל כמה מתקנים הילד התרצה לעלות והכבוד של הזכר הישראלי המצוי הושב למקום. אבל לדעתי? זו אמורה להיות חופשה ולא מבחן סבילות.

לגמרי. מה גם שבדיסני יש כל כך הרבה מתקנים, מסוגים שונים
ומשונים, שבאמת כל אחד (אפילו בן זוגי הסובל מבחילות גם על קרוסלת סוסים...) יכול למצוא מתקנים שיתאימו לו. אין שום צורך להפוך חוויה כיפית כזו לסבל .

אודרי11

New member
אנחנו נסענו עם בת 13 אקסטרימית

ששום דבר לא מפחיד אותה, אבל מנסיון גם בפריז , וגם באורלנדו, יש המון מה לעשות גם בלי לעלות למתקנים מפחידים..גם ילד שחושש וסובל מפחדי גובה ואחרים, יהנה מאד כי הפארק יפה, יש המון פעילויות שלא דורשות עלייה על מתקנים.

והכי הכי הכי חשוב, לתאם עם הילד, אולי הוא בכלל לא מעוניין לנסוע...ויעדיף טיול ליעד אחר.

למעלה