האם אתר חדשות הרכבת לא עודכן? האם אתר חדשות הרכבת לא עודכן? או שרק נדמה לי...
א אביב שמידר New member 16/2/03 #1 האם אתר חדשות הרכבת לא עודכן? האם אתר חדשות הרכבת לא עודכן? או שרק נדמה לי...
ע עומרי האוזר New member 16/2/03 #2 גם לדעתי... נכתב ע"י אביב שמידר: האם אתר חדשות הרכבת לא עודכן? או שרק נדמה לי... לחץ כדי להרחיב... גם לדעתי... למרות שכתוב שאיתי בירגר יוצא לחופשה וחן יעדכן אותו...
גם לדעתי... נכתב ע"י אביב שמידר: האם אתר חדשות הרכבת לא עודכן? או שרק נדמה לי... לחץ כדי להרחיב... גם לדעתי... למרות שכתוב שאיתי בירגר יוצא לחופשה וחן יעדכן אותו...
א אביתר 777777777 New member 16/2/03 #3 שימו לב להודעה באתר למעלה !!! נכתב ע"י עומרי האוזר: גם לדעתי... למרות שכתוב שאיתי בירגר יוצא לחופשה וחן יעדכן אותו... לחץ כדי להרחיב... שימו לב להודעה באתר למעלה !!!
שימו לב להודעה באתר למעלה !!! נכתב ע"י עומרי האוזר: גם לדעתי... למרות שכתוב שאיתי בירגר יוצא לחופשה וחן יעדכן אותו... לחץ כדי להרחיב... שימו לב להודעה באתר למעלה !!!
כ כברימן New member 16/2/03 #4 לא השבוע נכתב ע"י אביב שמידר: האם אתר חדשות הרכבת לא עודכן? או שרק נדמה לי... לחץ כדי להרחיב... לא השבוע חן ואיתי השאירו הודעה באתר שלא יהיו עדכונים השבוע (2.15), אך הם יתחדשו בשבוע הבא.
לא השבוע נכתב ע"י אביב שמידר: האם אתר חדשות הרכבת לא עודכן? או שרק נדמה לי... לחץ כדי להרחיב... לא השבוע חן ואיתי השאירו הודעה באתר שלא יהיו עדכונים השבוע (2.15), אך הם יתחדשו בשבוע הבא.