האם אתם רוצים שנופר תזכה?

שורדת 28

New member
האם אתם רוצים שנופר תזכה?

אני אישית לא חושבת שמגיע לה, היא רעה, ובמיוחד לג'קי. הקטינה והשפילה אותו, מחליטה בשבילו כמו ילד קטן, ובכלל היא מפונקת ורשעית! אני לא יכולה לסבול אותה. כמה רוע בבחורה אחת בת 22?! עצוב! כל הזמן עם פרצוף עצבני מפחיד, מוכנה להתקפה! ועוד יותר מעצבן שרואים כמה שההפקה מקדמת אותה, אחרי שאני רואה בבירור כמה רוב הקהל לא סובל אותה. מה דעתכם?

callmenoah

New member
שאלה טיפשית...

בשביל שאלות כאלו יש את הסקרים, ושם את יכולה לראות שכן...

מהרשמלו

New member
אין בעיה להטות את הסקרים

למי שיש אינטרס אין שום בעיה להטות סקר לאיזה כיוון שנח לו. סקר באינטרנט זה הדבר הכי לא מאומת שיש. יחצנות טובה יודעת לסדר סקרים. גם בעונה שעברה זה היה קיים. השנה היחצנים נדדו מדנה לנופר.

callmenoah

New member
טיפשים מטופשים...

אז בעצם אתם לא מאמינים לסקרים כי הם "ניתנים להטיה"... וגם הפורום ניתן להטיה, לא ? הרי אתם טוענים שתומכי נופר פותחים עשרות ניקים כ"א... אם כן, אז מה הטעם בשאלה הזאת ? גם כאן זה "ניתן להטיה"... רק תסבירו לי, חכמי חלם שכמותכם, מדוע אתם לא חושבים שמתבצעת הטיה לטובת דייר אחר ? הרי באותה מידה, הייתי יכול לטעון שלפרידה אין אף תומך, וההצבעות לה בסקרים, הם הטיה! (וכמובן עכשיו תאמרו, שאם היו מטים את ההצבעות לטובת פרידה, היו כבר מטים את הקולות כדי שהיא תהיה במקום הראשון... ואז תשובה לכך, שדווקא מטים בצורה כזאת שאינה מחשידה. כי אם יציבו אותה במקום הראשון, כולם ידעו שזהו שקר מוחלט, שהיצור השנוא בישראל מוביל בסקרים...)

מהרשמלו

New member
אנחנו לא כל כך טיפשים, אל תעשו אותנו טיפשים

להטות סקר צריך לדעת איך ויותר מזה צריך לרצות. הטיית סקרים זה תפקיד מפתח ליחצנים. יחצני העונה הם בעיקר יחצני דנה שעזבה ועברו ליחצן את נופר. מה לעשות וסגנון האוהדים של שאר הדיירים שונה, ובעיקר אין להם יחצנים מקצועיים כמו שיש לדנה/נופר. הסיבה להטיית הסקרים לטובת נופר באופן טוטטלי עם פער כזה גדול היא כי יחצני נופר רוצים ליאש את אוהדי ג'קי מלסמס לו. כי אם נופר כל כך גבוה בסקרים (מה שהיה עם דנה) אין טעם לסמס לג'קי.

callmenoah

New member
אתה לא מבין שלדברים האלו יש שני צדדים למטבע ?

אני רק אתן לך תהייה קטנה, ולא אוסיף עוד בדבר הזה, כי זה באמת חסר תוחלת... לא אכנס בכלל ל"מידע הפנימי" שאתה מביא על כך שלנופר יש יחצנים, ולא רק זאת, אלא אתה מניח שרק לה יש וליריבים שלה אין... בוא נאמר שיש לה יחצנים, סבבה. עכשיו אתה אומר שהם מטים את הסקרים שהיא תהיה בפער עצום, נכון ? כדי שמעריצי ג'קי יתייאשו מלסמס בכלל. ואתה מביא כדוגמא את דנה, שהרי היא הדוגמא שמוכיחה שדווקא מקום גבוה בסקרים מוביל לשאננות, שמובילה להדחה!! העונה הזאת קיבלנו הוכחה ברורה, שדווקא הובלה בסקרים (בין אם ע"י יחצנים ובין אם לאו), לא מועילה כלל, ואולי אף מביאה לפחות אס אמ אסים והדחה!

מהרשמלו

New member
דנה לא דוגמה. ההדחה של דנה לא הדחה רגילה...

אל תשווה את הדחת דנה לשום דבר אחר שקרה בפורמט. וכן, יחצנות טובה יודעת מתי להטות סקר למעלה כדי לייאש ולחזק מגמה שלילית. גם אלמנט העדר והסחף עובד כאן. במיוחד העונה עם הדמויות ההזויות על הקאסט.

חס וחלילה זאת בושה למדינה אים

בחורה כזאת תזכה אז ככה גסת רוח ברברית שכונתית נצלנית קנאית שום כבוד לבני אדם אלימה אנוכית רעה כל בן אדם בר דעת רואה שאח הגדול מקדם אותה מעניין למה ןיש עוד כמה מעלות טובות להגיד על הגברת נופר צבועה שקרנית התפרציות זעם בילתי נשלטות רכלנית ממדרגה ראשונה גזענית שפשוט מפחיד לחשוב שאחת כזו תיקח את המיליון בושה בושה

אסתי69

New member
עצוב שמי שמכנה עצמו

אהבת חינם לא מבין בזה כלום. בושה למדינה הם אנשים שכותבים מה שאת/ה כתבת

אסתי69

New member
מי שחושב שנופר רעה הוא הרע

י היא היחידה בבית שאין בה טיפת רוע, כל כולה לב ונשמה. ולשאלתך - ברור שהיא זו שצריכה לזכות

למעלה