קודם כל מקדונלדס הרבה יותר גרוע
פיצה טריה, שחטאה היחיד בעולם הוא שהיא מקמח לבן, והיא עשויה מעגבניות טריות ומוצרלה טריה זה לא כזה נורא. וודאי שחומוס טרי הרבה יותר טוב. פיש אנד צ'יפס אין כ"כ בהרבה מקומות בארץ, ואיפה שיש זה בד"כ מקומות שלא ממחזרים שמן והצ'יפס לא מתפוחי אדמה שנחתכו לפני יומיים, כמו במקרה של מקדונלדס. לגבי מק', התיחסתי רק לצ'יפס ולבשר. הבשר שם אינו 100 אחוז בשר, ואלוהים יודע מה יש עוד בפנים. לא ראית את הסרט "לאכול בגדול"? נדמה לי כך קוראים לו - על הבחור שאכל רק מקדונלדס במשך כמה שבועות ואיך רמת הטריגליצרדים בגופו עלתה בסוף התחקיר? זה ג'אנק מהסוג הרע ביותר. ילדים יכולים לאכול מה שאנחנו אוכלים, אם רק זה מה שהם רואים בארוחת ערב, זה מה שהם יאכלו. הילדה שלי לא אוכלת כל ערב את הארוחת ערב הישראלית הידועה של ביצה גבינה מלפפון/עגבניה, אלא אני משתדלת להראות לה שיש הרבה ירקות מגרים, שעועיות, חומוס, עדשים ועוד ועוד. דרך אגב, אני בטוחה שבגלל שהיא רואה מגוון היא גם אוהבת דברים מיוחדים (אוכלת קלמרי! גרגרי חומוס! שעועית אדומה, מרקים למיניהם). מה שנכון זה שהיא לא אוהבת משהו שנראה מעורבב-לא אוכלת לביבות, קציצות פשטידות וכו' נראה לי בגלל שזה מורכב כמו שאת אומרת.