דיברגנט חדש
Well-known member
לא ייתכן שהמגיפה הגיעה למימדים שלה, אם היא לא הייתה מפותחת במעבדה.
לא ייתכן שהמגיפה הגיעה למימדים שלה, אם היא לא הייתה מפותחת במעבדה.
אני נוהג להקשיב בעניינים כאלו למומחים, והם כולם טוענים שאין סימנים להנדסה גנטית בקורונה. אני גם לא רואה שום סיבה לחשוב שזה נשק ביולוגי, לא חסרות דוגמאות מהעבר של מגפות איומות שהתפשטו בעולם ואפילו גרמו לקריסת אימפריות, וללא ספק לא תוכננו כנשק ביולוגי. דבר זו דוגמה קלאסית שהתפרצה שוב ושוב. כל תרבות ילידי אמריקה קרסה כתוצאה ממגפה (עד כמה שאני יודע עוד אין קונסנזוס איזו) שבאה מהמערב. קראתי לאחרונה על תאוריה שההומו סאפיאנס התפשט כל כך בקלות בארופה על-חשבון הניאנדרטלים כתוצאה ממגפה שהם הביאו איתם (וכבר היו מחוסנים אליה). אם נסתכל על זמנים מודרניים יותר, מגפת האיידס התחילה להתפשט בשנות ה-60 והפכה לבעיה רצינית ביותר שעוד אין לה תרופה או חיסון ובחלק ממדינות אפריקה רבע מהאוכלוסיה חולה כיום. מחלת ה-SARS אמנם פחות השפיעה על ישראל אבל הייתה מגפת קורונה טבעית בעייתית מאוד באסיה. גם השפעת לפעמים מככבת, ב-1918 השפעת הספרדית הדביקה שליש מאוכלוסיית העולם והרגה בין 17 ל-50 מליון בני אדם. מאז השפעת גורמת לבהלה מדי כמה שנים עם זנים כמו שפעת החזירים ושפעת העופות. רק לאחרונה הייתה התפרצות של אבולה באפריקה שבמזל לא זלגה לשאר העולם (ההבדל הוא שלסין יש הרבה יותר קשרי מסחר מאשר למדינות בהן התפרצה האבולה ולכן היה הרבה יותר קל לסגור את הגבולות בזמן).לא ייתכן שהמגיפה הגיעה למימדים שלה, אם היא לא הייתה מפותחת במעבדה.
עד כמה שאני יודע, וירוסים טבעיים רחוקים מלהיות עמידים כמו הקורונה, לכן זה לא וירוס טיבעי.על סמך מה אתה אומרת את זה ?
יש לך נסיון עם פיתוח נגיפים ?
אתה יכול להביא אי אלו נתונים השוואתיים בין רמת הדבקה של ניגיפים "טבעיים" לנגיפים שפותחו במעבדה ?
על סמך מה בדיוק אתה קובע שלא ייתכן ?
לא. אחרת תצטרך לטעון שגם השפעת הספרדית פותחה במעבדה, גם האבעבועות השחורות, הדבר (בסגול) וכו'לא ייתכן שהמגיפה הגיעה למימדים שלה, אם היא לא הייתה מפותחת במעבדה.
בהחלט יכול להיות. אולם גם אם פותחה ככזאת אני לא מאמין שהיא שוחררה ככזאת. זאת מהטעם הפשוט שגם מי שלכאורה פיתח אותה נפגע ממנה. אמנם לסינים כנראה אין בעיה להקריב כמות מסוימת של חברים כדי לפגוע באחרים, אבל בכל זאת זה נראה מעט מוזר וחסר עניין.לא ייתכן שהמגיפה הגיעה למימדים שלה, אם היא לא הייתה מפותחת במעבדה.
זה נשמע לי תמים למדי. מין ציפיה ילדותית שכזו שהטבע יהיה עדין איתנו. אם יפול פה אסטרואיד בטח מישהו זרק אותו עלינו ואם יתפרץ סופר-הר געש כנראה שהממשלה עשתה ניסויים סודיים תת-קרקעיים ואם תהיה התפרצות שמש חזקה במיוחד לכיוון כדור הארץ כנראה מדענים שיחקו עם שדות מגנטיים.עד כמה שאני יודע, וירוסים טבעיים רחוקים מלהיות עמידים כמו הקורונה, לכן זה לא וירוס טיבעי.
בהחלט קשה להפנים שהטבע (הרים, נחלים, חיות, אויר פסגות) פועל לחיסולו של המחסל הראשי שלו...לא ייתכן שהמגיפה הגיעה למימדים שלה, אם היא לא הייתה מפותחת במעבדה.
רב הנסתר מן הגלוי.אני נוהג להקשיב בעניינים כאלו למומחים, והם כולם טוענים שאין סימנים להנדסה גנטית בקורונה. אני גם לא רואה שום סיבה לחשוב שזה נשק ביולוגי, לא חסרות דוגמאות מהעבר של מגפות איומות שהתפשטו בעולם ואפילו גרמו לקריסת אימפריות, וללא ספק לא תוכננו כנשק ביולוגי. דבר זו דוגמה קלאסית שהתפרצה שוב ושוב. כל תרבות ילידי אמריקה קרסה כתוצאה ממגפה (עד כמה שאני יודע עוד אין קונסנזוס איזו) שבאה מהמערב. קראתי לאחרונה על תאוריה שההומו סאפיאנס התפשט כל כך בקלות בארופה על-חשבון הניאנדרטלים כתוצאה ממגפה שהם הביאו איתם (וכבר היו מחוסנים אליה). אם נסתכל על זמנים מודרניים יותר, מגפת האיידס התחילה להתפשט בשנות ה-60 והפכה לבעיה רצינית ביותר שעוד אין לה תרופה או חיסון ובחלק ממדינות אפריקה רבע מהאוכלוסיה חולה כיום. מחלת ה-SARS אמנם פחות השפיעה על ישראל אבל הייתה מגפת קורונה טבעית בעייתית מאוד באסיה. גם השפעת לפעמים מככבת, ב-1918 השפעת הספרדית הדביקה שליש מאוכלוסיית העולם והרגה בין 17 ל-50 מליון בני אדם. מאז השפעת גורמת לבהלה מדי כמה שנים עם זנים כמו שפעת החזירים ושפעת העופות. רק לאחרונה הייתה התפרצות של אבולה באפריקה שבמזל לא זלגה לשאר העולם (ההבדל הוא שלסין יש הרבה יותר קשרי מסחר מאשר למדינות בהן התפרצה האבולה ולכן היה הרבה יותר קל לסגור את הגבולות בזמן).
אני לא רואה שום סיבה שמגפת הקורונה הנוכחית תהיה משהו אחר.
הנשיא טראמפ: נחשפתי בלה בלה בלה....
ונניח שהסינים היו מעוניינים בהפצת נגיף כנשק ביולוגי. לדעתי הם היו משתמשים בגורם מחלה קטלני, שלא כמו הקורונה. משהו כמו האבולה למשל, שיגרום לתמותה רבה באופן נקודתי אבל לא בעל יכולת תפוצה רבה מידי כמו הקורונה.לא ייתכן שהמגיפה הגיעה למימדים שלה, אם היא לא הייתה מפותחת במעבדה.
רוטר זה אמנם יותר אמין מטראמפ אבל פחות מבאגס באני.בקרוב מאוד תתגלה האמת לכל העולם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.