האם אפשר לשאוב עם שתי משאבות רגילות יחד?

האם אפשר לשאוב עם שתי משאבות רגילות יחד?

שלום לכולן, עקב המחיר הגבוהה של המשאבה שאני שואפת להגיע אליה- אמדה דוציצית..., ניסיתי לחשוב על פיתרון יצירתי. אשמח אם מישהיא תוכל לענות על השאלה. האם אפשר לשאוב עם שתי משאבות רגילות יחד? הסבר: יש לי מדלה חשמלית. האם אני יכולה לקנות עוד מדלה חשמלית- (יוצא הכי זול יד שניה) ולשאוב יחד. או שצריך להיות איזשהו סינכרון בין המשאבות - אם יש במשאבו הדו ציציות. תודות ויום נפלא

michal@gal

Active member
מנהל
המיני אלקטריק מיועדת למשתמש בודד

ולא מומלץ לקנות אותה יד שניה. בכל מקרה, נראה לי קצת מסורבל לשאוב בשתיים יחד. למה שלא תקני את הספטרה? יותר חזקהמהמיני, יותר זולה מהאמדה ויש לה אפשרות לדו צדדי.

lcילנה

New member
ומוסיפה שהיא משאבה מעולה

אם תזדכי על המיני אלקטריק תקבלי 200 ש"ח הנחה ואז עלותה 295 ש"ח.

WOW תודה על המידע

לא היה לי מושג. להזדכות על המיני אלקטריק בחנות מסויימת? ולשאלה על כל ציצ בתורו, התשובה היא זמן...

דין15

New member
באמת??

יש לי מיני אלקטריק חדשה ואני לא כל כך מרוצה ממנה אז איפה אפשר להיזדכות? ואיזה משאבה אפשר לקנות במקום? היא טובה יותר מהמיני? תודה

lcילנה

New member
הנה לינק למבצע

http://www.babymall.co.il/site/detail/detail/productCat.asp?detail_id=445474 מדובר במבצע של חברת רימיינד שהם משווקים של משאבות ספקטרה ומוצריהן. את מחזירה את המיני אלקטריק שלך ויכולה לקנות ספקטרה 3 או ספקטרה 2 עפ"י מחיריהן (2 יותר גדולה ויותר כבדה אבל גם נועדה ליותר שאיבות- 2000 שעות. אני קניתי את ה - 3 שמיועדת לאלף שעות שאיבה והיא קטנה יותר, ניידת יותר ואני מאוד מרוצה ממנה). באותה הזדמנות - יש להם גם מבצע על שקיות הנקה - אם קונים 10 חבילות (200 שקיות) משלמים 280 ש"ח שזה 28 ש"ח לחבילה של שקיות איכותיות במקום 50 עבור כל השאר - מדלה וכו'. בשביל שואבת סדרתית כמוני זה מבצע מאוד חסכוני. אפשר גם להתארגן כמה בנות ולקנות את העשר ביחד.

דין15

New member
שאלה לי בבקשה

ראשית תודה על הקישור, השאלה היא עד כמה היא גדולה, אני צריכה לחזור ללימודים , המיני אלקטריק שבעלי קנה לי כשהייתי בבית חולים קומפקטית מאד, מה הגודל של הספקטרה הזאת? ועד כמה היא יותר טובה מהמיני אלקטריק? תודה ממש צריכה עזרה והכוונה כי אני ירוקה לגמריי תודה דינה

lcילנה

New member
בקצרה כי אני ממש חייבת לעבוד

אני סוחבת אותה כל יום לעבודה. היא יותר גדולה מהמיני אלקטריק אבל היא לא כבדה ולא ענקית (אני מדברת על 3. ספקטרה 2 גדולה וכבדה). עד כמה יותר טובה? תראי, עם הגדול שאבתי שמונה חודשים עם המיני אלקטריק. באמצע היא התקלקלה והחליפו לי מנוע. היא לא נועדה לשאיבות ארוכות ואורך החיים שלה הוא בערך 100 שעות. הספקטרה 3 היא עבור 1000 שעות שאיבה. הסתדרתי עם המיני אלקטריק אבל לא אהבתי אותה. היא מאוד רועשת וכל העולם יודע מה את עושה כשאת שואבת וגם הרגשתי שאני שואבת את טיפותיי האחרונות איתה. הספקטרה מאוד שקטה, עובדת מצויין ואני אישית מאוד מרוצה ממנה. אם כבר יש לך את המיני אלקטריק תראי איך את מסתדרת איתה ותמיד תוכלי להחליף לספקטרה.

אני מסכימה

ואצלי בכלל החלק המעצבן הוא החיבור של החשמל למשאבה. כל הזמן מקרטע וצריך להתחנן אליו כדי שיעבוד. >שונאת שונאת שונאת להתחנן למוצרי חשמל<

lcילנה

New member
גם המציאות שלי מוכיחה אחרת

שלי שבקה בערך באמצע הדרך של השאיבות. לזכותם של בפקס יאמר ששלחו לי חדשה (שאלתי מחברה את שלה בזמן ששלי היתה בתיקון וכדי לא להתבלבל סימנתי X על המנוע שלי. קיבלתי חזרה מנוע בלי X). המשאבה עבדה יפה עד שהפסקתי לשאוב. עם זאת, אני לא יכולה בכלל להשוות את העבודה של המיני אלקטריק לזו של הספקטרה. זה עולם אחר לגמרי.

הכתובת היא לא בפקס אלא מדלה

ומדלה עצמם משווקים את המשאבה לשימוש אקראי בלבד, ומציינים כי יש לה אורך חיים מסויים. כל נציג מדלה שמכבד את עצמו בארה"ב יאמר לך זאת כאן... רק בארץ כנראה טוענים אחרת

lcילנה

New member
למה לא שאלת אותי בטלפון? ../images/Emo178.gif

יש בקבוק שאפשר לשאוב בו 150 מ"ל שבא עם ערכת השאיבה (כשאת שוכרת מיד שרה את גם קונה ערכת שאיבה ויש שם בקבוק). דבר שני, ערכת השאיבה אמורה להגיע גם עם מתאם שאת מרכיבה אותו במקום להרכיב בקבוק ולו יש פיה רחבה שאליה מתחברים הבקבוקים של אוונט (או בי פרי, כל אחת ובקבוקה היא). בקיצור, כל סוגי הבקבוקים בעצם מתאימים לספקטרה.

יו אילנה איזה יופי.

תודה רבה. דיברתי עם הנציג של החברה בטלפון. תוספת לדו ציצית עולה 70 ש"ח. כלומר סה"כ 365 ש"ח ואני צריכה להוסיף גם מישלוח.

למעלה