האם אפשר לעשות ניפוח בכל מקום ?

• פותח הנושא P123
  • פורסם בתאריך

P123

New member
האם אפשר לעשות ניפוח בכל מקום ?

אני עברתי את הניתוח אצל רופא מסוים ואני לא רוצה שהוא ינפח לי האם קימת אפשרות לעשות את הניפוח תחת שיקוף בבית חולים אחר באזור המרכז או שרק אותו רופא יכול לנפח לי (הסיבות שמורות עימי)

ronnymp

New member
תאורטית - כן , מעשית לא ממש ....

אף רופא לא ישוש לעשות את זה ..... וזה נובע מהתחרותיות ומאי הפירגון שקיים בין המנתחים למיניהם "בעיה מדיקולגלית" יגידו לך או "זה לא אטי" , או שיגידו מפורשות שהם מעדיפים שלא לגעת במנותח של מישהו אחר זה ברמת העיקרון - אבל אולי תמצא מישהו שלא ממש נוהג כך או שתצליח אולי לשכנע מנתח אחר שכן להעתר לבקשתך ... זוהי דעתי - ובכל אופן שיהיה
- רוני

סיאט

New member
היי P123 אנחנו באותה סירה

גם אני לא מוכנה לעבור ניפוח נוסף אצל המנתח שלי לכן כאשר יגיע הרגע שבו אצטרך לנפח שוב, אחפש רופא. המלצתי לך להתקשר למרפאה שעוסקת בניתוחי הגבלת קיבה לדבר עם המזכירה,או לפנות ישירות לרופא. שיהיה לך בהצלחה

רוייקו

New member
רוני, התכוונת "אתי".. אבל אני לא

חושב שהסיבה היא האחריות. למנתח אחריות על המנותח. כל מניפולציה בטבעת מבטלת אוטומטית את אחריותו של המנתח שביצע את הניתוח. מה שכן אפשר לעשות זה לעבור לגמרי למטפל אחר. להעביר את כל התיק הטיפולי למנתח שרוצים, כך שגם הניפוחים יתבצעו במיסגרתו.

ronnymp

New member
זה הקטע ..... שהם נמנעים מזה ....

אף אחד לא שש ליטול לידיו טיפול במנותח של מישהו אחר מי כמוך מכיר את הסוגיה הזו ושנינו מכירים יופי של דוגמאות אישיות שנתקלו בדיוק ב"מעבר" הזה ממנתח אחד למישנהו - מסיבות מגוונות ורבות אגב - אל תשכח דבר מאוד עקרוני פה .... כשמישהו מנסה לעבור לטיפול ע"י מומחה אחר - זה בדר"כ בגלל אי אילו סיבוכים או בעיות שהתחילו לצוץ - שזו סיבה נוספת להידחות באלגנטיות ...

למעלה