האם אפשר להשיג אייסיקיו לפלאפון? האם יש כזה דבר? יש לי נוקיה 3510i
M M00sad New member 11/2/04 #4 קיימת תוכנה שנקראת +IM הנה הלינק לתוכנה שמתאימה למכשירך (בגירסת Java) באתר של Shape Services, המפתחת של התוכנה.
קיימת תוכנה שנקראת +IM הנה הלינק לתוכנה שמתאימה למכשירך (בגירסת Java) באתר של Shape Services, המפתחת של התוכנה.
E eli3320 New member 11/2/04 #5 אבל איך אני מוריד את זה לפלאפון? אין לי כבל אני צריך לדעת איך להוריד את זה דרך הוואפ
M M00sad New member 11/2/04 #11 למה אתה טיפש...../images/Emo35.gif הבאתי לינק בדיוק למקום שממנו אתה יכול להוריד את התוכנה... גם אם מדובר בסדרה 82.5, זו אפליקציית Java
למה אתה טיפש...../images/Emo35.gif הבאתי לינק בדיוק למקום שממנו אתה יכול להוריד את התוכנה... גם אם מדובר בסדרה 82.5, זו אפליקציית Java
S shlomki New member 11/2/04 #8 וואי תוכנה ענקית!!! איך לא אמרתם קודם?!!?! היא אפילו תומכת בעברית!!! וואי אני עוד אשלם על דבר כזה... 20 דולר כולה
וואי תוכנה ענקית!!! איך לא אמרתם קודם?!!?! היא אפילו תומכת בעברית!!! וואי אני עוד אשלם על דבר כזה... 20 דולר כולה
S shlomki New member 11/2/04 #9 ניסיתי עכשיו.. ראים את הכינויים בעברית אבל את ההודעות בג'יבריש.. =\ אבל לאנגלית היא טובה.. יש לה גם קצת באגים אגב..
ניסיתי עכשיו.. ראים את הכינויים בעברית אבל את ההודעות בג'יבריש.. =\ אבל לאנגלית היא טובה.. יש לה גם קצת באגים אגב..
S shlomki New member 11/2/04 #10 ניסיתי עכשיו.. ראים את הכינויים בעברית אבל את ההודעות בג'יבריש.. =\ אבל לאנגלית היא טובה.. יש לה גם קצת באגים אגב..
ניסיתי עכשיו.. ראים את הכינויים בעברית אבל את ההודעות בג'יבריש.. =\ אבל לאנגלית היא טובה.. יש לה גם קצת באגים אגב..
א ארביטמן 28 New member 11/2/04 #12 אני גם מסתבך !! תעזרו שניה איזה משמה להוריד ? וגם אחכ מה עושים אחרי שהורדתי אחד מהם מה לעשות ? תודה רבה !! לא ידעתי שיש דבר כזה מגניב !!
אני גם מסתבך !! תעזרו שניה איזה משמה להוריד ? וגם אחכ מה עושים אחרי שהורדתי אחד מהם מה לעשות ? תודה רבה !! לא ידעתי שיש דבר כזה מגניב !!
א ארביטמן 28 New member 11/2/04 #13 ובאיזה קובץ פותחים את זה ? אני לא מצליח לפתוח את מה שירד הוא אומר חפש באינטרנט ...