האם אפשר להציל פסטה שאינה מבושלת מספיק

Rotemmf

New member
האם אפשר להציל פסטה שאינה מבושלת מספיק

הכנתי 500 ג' פסטה ברוטב עגבניות ורק בתום ההכנה גיליתי שהפסטה לא מספיק מבושלת. האם אפשר עוד משהו לעשות ?
תודה.
 

Justacook

New member
ברמת העיקרון זה אפשרי

[מכין את עצמי להגנה ממתקפות]
אפשר לבשל את הכול עוד קצת במחבת/סיר על אש קטנה עד שמתרכך, צריך לשם לב שהפסטה והרוטב לא נשרפים ואם מצטמצם יותר מידי אפשר להוסיף עוד קצת מים ולתקן טעמים בסוף.

להבא הרבה יותר קל לבדוק את הפסטה לפני שמערבבים ולהימנע ממצבים כאלו.
 

ronnie 123

New member
לא ניסיתי אבל נשמע הגיוני..


 

גםאני5

New member
מנצלש"ת: הצלה של מתכון

הכנתי לעצמי מרק ירקות שנראה קצת דליל, הוספתי מעט עדשים אדומות ולא מרוצה מהתוצאה, אז הוספתי אורז. בדיעבד, יותר מדי אורז ש"שתה" לי את רוב המרק וגם דילל את הטעמים.
איך מצילים את המרק?
 
גםאני, אפשר להציל את המרק!

שים את המרק בצד, כך סיר אחר , תטגן בצל, תוסיף מים ותבלינים, כמו שום מרק עוף ,ועוד, תוסיף מים , כשהמים רותחים תוסיף את כל המרק שהשארת בצד ותרתיח הכל על אש נמכה כחצי שעה, תטעם ותוסיף תבלינים לפי טעמך!
אפשר לגרד פרמזן כתוספת ! בתיאבון!
 

michal@gal

Active member
מנהל
מוסיפים מים ומבשלים עוד קצת

אם רוצים להיות בטוחים שלא ישרף, עושים את זה בכלי פיירקס במיקרו ולא על הגז.
 
למעלה