האם אפשר להכין רוטב לפיצה

דדר43

New member
האם אפשר להכין רוטב לפיצה

ואחרי זה להקפיא? אם כן מה המתכון? אני מרסקת עגבניות ושום ומקפיאה האם זה בסדר?
 

אילנית12

New member
בבקשה רוטב לפיצה שאני מקפיאה יכול לשמש

גם לפסטה רוטב טעים ופשוט שאני מכינה לפיצה ופסטה./אילנית12 חומרים: כ8- עגבנית אדומות תמר (לאחרונה התחלתי להשתמש בעגבניות תמר הן מצויינות ופחות נוזליות) חופן בזיליקום טרי-יש בסופרים במגשיות קטנות שום טרי בערך 4 שיניים מלח,קורט סוכר,פלפל שחור,פפריקה מתוקה. הכנת הרוטב: מרתיחים מים בסיר גדול חורצים איקס על העגבנית רק על הקליפה לא לפצוע את העגבניה.כשהמים רותחים להכניס את העגבניות ולהרתיח 10 דקות. לסנן במסננת את העגבניות לקלוף את העגבנית להכניס לבלנדר את כל החומרים ולטחון דק. לטעום אם חסר תיבול. בהצלחה./אילנית12 http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2134679
 

דדר43

New member
ואיך את מקפיאה ? כלומר

את מקפיאה כמות קטנה בשקית? או שאת מכינה כמות גדולה ולפני ההקפאה מחלקת לכמויות קטנות בשקית?
 

אילנית12

New member
מכינה כמות ,מחלקת למנות קטנות

או בשקיות או בקופסאות קטנטנות שמיועדות להקפאה
 

IliAsh

New member
אני מכינה רוטב שלא דורש בישול

לפי המתכון של מגי) לכן אני עושה כמויות קטנות ולא נשאר מה להקפיא
 
למעלה