שאלה חכמה מאודהאם אפשר לדעת אם השינוי במחיר מניה
שלום רב! יש לי שאלה קטנה האם יש דרך לדעת האם שינוי במחיר מניה נוצר מביקוש המניה או פעילותה של החברה? אם כן מהי הדרך? תודה
שינוי במחירשאלה חכמה מאוד
קשה מאוד לדעת מה גורם לשינויים פתאומיים בשער המניה. אם יצאה הודעה - אז המניה אמורה להגיב להודעה. אם לא יצאה הודעה אז או שמדובר או בסתם הרצה או שמדובר בניצול מידע פנים (או שמועות). במניות הזבל לרוב מדובר בסתם הרצה בעוד שבמניות הכבדות שינוי חד פתאומי ללא הודעה מראה על ארוע אמיתי גדול במניה שעוד לא התפרסם (או שלא שמת לב שהוא כן התפרסם). למשל, ההתפטרות של מקוב בטבע שראיתי את זה ממש במיקרה קורה בלייב וזה היה מדהים איך המניה התגרזנה באחוזים גדולים תוך שניות בודדות. בכל מיקרה חובה תמיד לעקוב כל הזמן אחרי ההודעות במאיה, בעיתונות הכלכלית ובחדשות כדי לא להיות מופתעים.
שינוי במחיר
השאלה שלך קצת לא נכונה, השינוי במחיר תמיד לעולם יהיה מבחינת ביקוש למניה. לא משנה מה החברה תעשה, שתחלק אפילו כסף בחינם - אם לא יהיה ביקוש - המחיר של המניה לא יעלה. גם כאשר מניה יורדת, מדובר בביקוש, בסופו של דבר הקונים הם אלו שקובעים את השער, כאשר מניה יורדת, מדובר בביקוש למניה במחיר יותר נמוך מהמחיר כיום. כמובן שמדובר בתורה מאוד ארוכה ומעניינת על התנהגות של אנשים (מומלץ-"הפסיכולוגיה של ההמונים"). בהצלחה! (לא ממליץ לפעול בשום דרך שהיא, אין לקחת את הנאמר כהמלצה לפעול או לא לפעול על כל המשתמע מכך, יתכן ויש לי אינטרסים נגדיים)
חברה שמחלקת כסף בחינם? אני מניחשינוי במחיר
השאלה שלך קצת לא נכונה, השינוי במחיר תמיד לעולם יהיה מבחינת ביקוש למניה. לא משנה מה החברה תעשה, שתחלק אפילו כסף בחינם - אם לא יהיה ביקוש - המחיר של המניה לא יעלה. גם כאשר מניה יורדת, מדובר בביקוש, בסופו של דבר הקונים הם אלו שקובעים את השער, כאשר מניה יורדת, מדובר בביקוש למניה במחיר יותר נמוך מהמחיר כיום. כמובן שמדובר בתורה מאוד ארוכה ומעניינת על התנהגות של אנשים (מומלץ-"הפסיכולוגיה של ההמונים"). בהצלחה! (לא ממליץ לפעול בשום דרך שהיא, אין לקחת את הנאמר כהמלצה לפעול או לא לפעול על כל המשתמע מכך, יתכן ויש לי אינטרסים נגדיים)
השינוי בשער המניההאם אפשר לדעת אם השינוי במחיר מניה
שלום רב! יש לי שאלה קטנה האם יש דרך לדעת האם שינוי במחיר מניה נוצר מביקוש המניה או פעילותה של החברה? אם כן מהי הדרך? תודה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.