האם אני מאבדת את השפיות?

ציפורת80

New member
האם אני מאבדת את השפיות?

עברו שבועיים וחצי מאז הסקירה..
שבוע שעבר הייתי אצל הרופא נשים , אבל הוא לא ביצע US
אחרי הסקירה הייתי שוב רגועה כמה ימים ומאז מתחרפנת...אני מנסה לחפש כל הזמן תנועות וכשאני לא מרגישה אני חושבת שאני מאבדת את השפיות
חשבתי שבוע שעבר שהתחלתי להרגיש משהו, ואז כמה ימים לא ממש מרגישה, ואז בשבת אולי כן היה משהו
וכל יום כל היום אני רק בזה...
מזכירה שאני בשבוע 17+5 (מתוקן), לפי וסת זה 16+5
זכור לי שבהריון הקודם הרגשתי ממש מוקדם, ועכשיו לא מצליחה לזהות תנועות, אני לא יודעת את מיקום השלייה...
מתחרפנת..

ספרקית

New member

את ממש לא מאבדת את השפיות. מה שאת חווה כל כך נורמלי בעיניי

כמו שאת בטח יודעת, הריונות שונים נחווים אחרת והעובדה שהרגשת מוקדם בהריון קודמת לא מעידה דבר על ההריון הנוכחי.
שבוע 18 זה מאוד מאוד מוקדם להרגיש תנועות. לגמרי ברור למה את לא מרגישה ולגמרי ברור למה את כל היום בזה.
מקווה שבעוד שבועות ספורים תוכלי להרגיש כבר תנועות בכל יום ולהירגע מעט.
תחזיקי מעמד

את ממש לא מאבדת את השפיות

אני בשבוע 22 ורק לפני כמה ימים התחלתי להרגיש תנועות כל יום, עד שבוע 20 לא הרגשתי כלום. הרופא שלי הרגיע אותי ואמר לי שעד שבוע 23-24 אין מה להתחרפן (אבל קל לו להגיד
)

את נורמלית לגמרי הייתי בדיוק ככה לפני חודש וחצי

עד שלא התחלתי להרגיש תנועות ברורות בשבוע 20
עשיתי כל שבוע-שבועיים אולטרא סאונד.
היה לי דופלר שעזר לי לשמור על שפיות חלקית

Halfwaythere

New member
בעיני זה הכי שפוי

מרגישה בדיוק אותו דבר. משתדלת לחשוב חיובי כי בכל הספרים כתוב שעד שבוע 23 או 24 זה הגיוני, ועד שבוע 26 התנועות עדיין לא סדירות, וגם א.ס עוזר לשלווה כשההיגיון כבר לא עובד

ציפורת80

New member
רק מעדכנת

שקפצתי היום לרופא, הסברתי לו שאני בלחץ כי אולי הרגשתי תנועות ועכשיו לא מרגישה
הוא נתן לי מין מבט כזה שהבנתי שהוא אומר לעצמו שיהיה לו קל יותר לעשות לי US מאשר להתחיל להסביר לי שכנראה זה לא היו תנועות והכל בסדר וכו'
קיצר עשה US, הכל בסדר וכמו שחשדתי השלייה קדמית
אז לפחות זה נתן לי כמה שעות של רוגע

טוב מאוד

מה לעשות, שהמבט של הרופא צודק, ונראה לי תמללת את מה שהלך לו בראש מילה במילה

אבל יש דופק, יש שליה קדמית, ויש עוד קצת אויר
אויר!!!!

אוף, השלב הזה כ"כ מלחיץ!

כשיש טיפטיפה תנועות עדינות והן באות והולכות מתי שבא להן ואת לא בטוחה אם זו באמת בעיטה או אלי משהו שאכלת פשוט לא מסכים איתך...
אתמול התעוררתי משנ"צ בפאניקה כי בד"כ כשאני שוכבת במיטה העוברית מתחילה לזוז ואתמול לא הרגשתי אותה. במצבים כאלה אני פשוט חוזרת על המאנטרה "שילייה קדמית, שילייה קדמית, שילייה קדמית" עד שאני נרגעת, אבל לא הצלחתי לחזור לישון.
כמובן שברגע שהלכתי למטבח והתחלתי לאפות, היא התעוררה (עשתה ביחד איתי בקרת איכות לשוקולד) ולא הפסיקה לעשות סאלטות כל הערב.
&nbsp

ציפורת80

New member
בהחלט מלחיץ

אז עכשיו אני שוב בסטרס לקראת בדיקת המי שפיר..עוד שבוע וקצת...
&nbsp

למעלה