האם אנחנו באמת מכורים?

e-magine

New member
האם אנחנו באמת מכורים?

לכל החברים החדשים שעוד לא עשו את הטסט הזה. לפני שאתם מחליטים שאתם מכורים או שאתם לא מכורים, אנא תבחנו את עצמכם ותראו מה מצבכם. הטסט מצביע גם על מידת החומרה של הבעיה אצל הנבחן.

lee_1

New member
עשיתי....

את המבחן הזה לפניי 3 חודשים בערך ויצא לי 62 עשיתי אותו היום שוב יצא לי 89...

אמיר.

New member
שיו... יצאתי בזול...

באתי לכאן בגלל שהשמיצו אותי ממש מזל ראיתי את המבחן 40 באף מבחן בחיים לא קיבלתי כל כך נמוך .....:) (לפי הניתוח שלי את המבחן אני מכור כבד

ואוו...

e-magine, עד לאחרונה... (משהו כמו בין פברואר למאי..) הייתי שם... במספרים שלך... (75) ובעקבות טיפול בשורש הבעייה... (לא רק בסימפטומים..) ירדתי ל - 42! ואני מוכרחה לומר שאני מרגישה הרבה יותר טוב! נ.ב. אתמול נפתחה התערוכה שלי! ועכשיו.. אני מעט ברשת אבל הרבה... בעננים :cool:

dindandin

New member
הסיבה שאני שולט...

תראה, זה שאני לא נמצא כל היום על האינטרנט זה לא אומר שזה לא משפיע על החיים שלי. העניין הוא שאני כל הזמן אומר לעצמי שאני צריך לעשות משהו. לצאת, לבלות בחוץ קצת, וכו`... ואז אני באמת מרגיש יותר טוב. אבל אני עדיין מוטרד מהדברים שקוראים לי באינטרנט, לא מסוגל להתרכז מספיק בדברים אחרים. הפתרון שלי זה לעשות משהו. אבל כשאין לי מה לעשות אז אני נשאר בבית ומחפש לעשות משהו באינטרנט... וגם אם לא, אז כל מה שאני עושה זה לשכב ולהרהר במחשבות, להיות בדיכאון, להיות מוטרד.

e-magine

New member
דינדנדין

ברור לי שאתה מושפע מהאינטרנט. אני כמובן לא מכיר את כל הגולשים בעולם אך אני סבור כי כל מי נוגע בזה, מושפע איכשהו. אחד מתלהב, אחד נבהל, אחד נהייה אינטרנטי, אחד נהנה, אחד משתלב בזה,אחד משנה סגנון חיים, אחד מוצא בזה אוזן קשבת, אחד מידע חשוב וכך הלאה. אני אכן מעוניין לדון בהשפעות האלה כאן ולא רק בהתמכרות. אלפי שנים בני האדם חשבו שהשמש סבה סביב כדור הארץ. אני אומר את זה כדי להסביר מהי טעות מחשבתית. אני לא קובע כי אני לא מכיר אותך, אבל אנא, בדוק עם עצמך מדוע אתה חש דיכאון. תחפש את הסיבה העמוקה. אני לא חושב שזה בגלל הרשת. אמרת בצורה ברורה, אתה ממלא את הזמן הפנוי באינטרנט. אם לא, אתה שוקע במצב רוח דיכאוני. לא בגלל האינטרנט. שאלה קצת פרועה: האם זה קשור לבדידות? אם כן, יש לי איזה חומר קריאה בשבילך, אבל זה יהיה רק בעוד שבוע.

dindandin

New member
אני חושב שכן...

אני חושב שזה קשור לבדידות, אבל לא רק. בשביל שתבין פחות או יותר למה אני מתכוון אני צריך שוב לחזור לסיפור שלי ולפרט, אני ידוע שזה עשוי להישמע מאוד קיצוני, אבל זאת האמת. הכל התחיל כשהכרתי מישהי דרך האינטרנט, מאוד נהנתי לדבר איתה. בשלב מסוים הגענו למסכנה שאנחנו צריכים להיפגש מתישהוא. (בסופו של דבר לא נפגשנו) בהתחלה הרגשתי מאוד טוב עם עצמי, יותר מידי טוב עם עצמי. לא הייתי יכול להפסיק לחשוב עליה. המכה הגדולה הגיעה כאשר איבדתי איתה קשר. חיכיתי יום שלם בתקווה שהיא תיכנס לצ`ט ואני ימצא אותה. חיכיתי יום שלום בלי לעשות כלום חוץ מלשמוע מוזיקה ולשכב, וכמובן לחשוב... לפתח תקוות. ואז כשהתחברתי וראיתי שהיא לא שם, אז התחלתי לדאוג. הרגשתי שמשהו חסר לי. מאז אני מותקף דאגה. בסופו של דבר מצאנו אחד את השני, אבל עדיין פחדתי לאבד אותה. עכשיו אני כבר יודע שלא יצא מזה שום דבר. התקוות שהיו לי, התנפצו. בנוסף לחרדות, יש לי גם דכאונות. אני מרגיש בודד. אבל לפעמים כשאני מדבר עם אנשים אחרים, אני מרגיש יותר טוב. אז כן, כניראה שמדובר בבדידות, זה הפך להיות אחד הפחדים הכי גדולים שלי. אני מרגיש פגוע מבחינה נפשית.

למעלה