האם איילה תיאמה עם סער תוך נשיקה לתוך האוזן?
ש שלומיקי1000 New member 18/2/10 #3 תאוםהדחה כן זה מה שקורה סער ואיילה פרינססה מתנשקים בלהט ומתאמים הדחה אני מקוה שהאח הגדול רואה הכול ואם לא כדי להגיד לו.... חבל אני מאוד אוהבת לצפות אבל אם זה כך חבל
תאוםהדחה כן זה מה שקורה סער ואיילה פרינססה מתנשקים בלהט ומתאמים הדחה אני מקוה שהאח הגדול רואה הכול ואם לא כדי להגיד לו.... חבל אני מאוד אוהבת לצפות אבל אם זה כך חבל
ד דובשנית72 New member 18/2/10 #4 כמה מרכלת איפה מעריצייה שיראו כמה דוחה היא פשוט מגעילה בטירוף ורעה ואיזה קללות איכסססססססססססססססססססססס
כמה מרכלת איפה מעריצייה שיראו כמה דוחה היא פשוט מגעילה בטירוף ורעה ואיזה קללות איכסססססססססססססססססססססס
ה הוד השרון1 New member 19/2/10 #7 |רעאנחנו פה ומי שכל היום מרכלים זה המחנה השני כמה קינאה כמה שינאה לא מפסיקים
B bamba38 New member 18/2/10 #5 האח הגדול נותן להם זמן בחדר שלו הם לא צריכים להתחבא אתם לא מבינים שהחברים שלהם בתוך חדר האח, מה לא ברור תיראו איזה במה נותנים להם ורודפים אחריהם עם המצלמות בכדי להחפיש את אלירז בושה ההפקה בזויה וזה יעלה להם ביוקר
האח הגדול נותן להם זמן בחדר שלו הם לא צריכים להתחבא אתם לא מבינים שהחברים שלהם בתוך חדר האח, מה לא ברור תיראו איזה במה נותנים להם ורודפים אחריהם עם המצלמות בכדי להחפיש את אלירז בושה ההפקה בזויה וזה יעלה להם ביוקר