הבהרה.
קודם כל, אני לא מחפש להתפטר, אבל ארגיש רגוע יותר לדעת מה מצבי המשפטי. נוסף על-כך, כשהתקבלתי לעבוד, התקבלתי לעבוד כאיש הדרכה, אך מכיוון שהבוסים יודעים שיש לי רגע נרחב במחשבים, הם אמרו שהם ישמחו שאהיה אחראי על המחשבים, ואכן זה מה שקרה, לאחר מס' חודשים בהם התחלתי לעבוד. יש משמעות לכך שאני לא מקבל תוספת שכר על כך שבנוסף לשאר צוות ההדרכה אני גם עושה את תפקיד אחראי המחשוב? חשוב עוד לציין שמבקשים רק ממני לסחוב את מה שיש לסחוב, ומדובר על ארגזים שלא מכילים שום דבר שקשור להיותי אחראי מחשוב, לפעמים מסמכי הנה"ח , לפעמים דברים ללקוחות וכו'. דבר נוסף, הדרכות אחר הצהריים, לא מוגדרות כחלק מהעבודה, אלא כעבודה נוספת שעליה תשלום נוסף שמתחילה ניסו להבהיר לי שעושים לי "טובה" על -כך שנותנים לי הזדמנות להרוויח עוד כסף, אבל כשביקשו ממני ללכת להדריך במכללה מרוחקת, בכוחות עצמי, ללא רכב חברה, ללא תוספת תשלום, וסרבתי, אויימתי כך שלא ייתנו לי יותר להדריך. אני, מצידי, הסכמתי, ולא הדרכתי יותר. אלא, שאף אחד בצוות לא רוצה לעשות את העבודה הזו בזמן שמעבר לעבודה, והם פנו אליי שוב להדריך, ביום שישי, יום בו החברה לא עובדת, ואמרתי שאני לא מעוניין, על-כך נאמר לי שמכיוון שכבר סרבתי פעם אחת השבוע לסחוב ארגזים (אחרי שכבר עשיתי זאת באותו יום) ועכשיו אני מסרב לעזור עם הדרכה, "יש לנו הרגשה שאתה לא רוצה לעזור לנו, והדברים לא יכולים להימשך ככה". זו אסטרטגיה שלהם לאיים כך, מדי פעם, בדברים שונים, על עובדים שונים, השאלה מה המשמעות המשפטית של האיומים האלה. תודה מראש אבא של איתן ולהב