האם אהבה ורומנטיקה עוד קיימים?

moonkiss

New member
יש, אני בטוחה שיש...

עובדה גם אנחנו מחפשות אותה...בדיוק כמוכם... אולי אתם תגלו לי איפו היא מתחבאת??? MOONKISS

זאב יקר!!

תמיד ידעתי שיש דברי חכמה בראשם של הזאבים... אנחנו בעלי הכנף אוהבים מידי פעם לשבת לידם ולהאזין לקול נהימתם... ולנסות להבין את סיפורם... ולמי שיש לב.... ימצא את אשר יחפש!!! רק טוב!
....

../images/Emo8.gif ביער שלי...

ממזמן לא עפה גחלילית, אך אני נוטה להאמין לך ביחס לבני גזעי. לפני שנה עף פרפר אבל הוא הלך..... אז נעים להכיר גחלילית ואולי אוכל לשמוע גם ממשפטי הגחליליות המפורסמים. דרך אגב אהבתי את המשפט על הסובלנות. שלך הזאב

זאב יקר ../images/Emo39.gif

אתה בוודאי יודע מה אומרים על פרפרים??? חבריי הטובים ביותר?? ובכן... ראשית שהם תמיד חופשיים.... ושנית שהם השתקפות הנפש שלנו.... סתם נקודה למחשבה... והמשפט של הסבלנות הוא משפט חכם לא שלי כי אם של איש חכם מאאאאאד.... ולנו בעלי הכנף יש הרבה משפטים חכמים
הבעייה שבני האדם לא תמיד מבינים אותם... הרי הכל הוא בעיניייי המתבונן... אבל זה כבר לפעם אחרת שולחת לך סל של כוכבי אושר שיאירו את שמי השבת שלך רק טוב!!

אהבה היא האנרגיההמניעה את האדם לקום

לבוקר חדש.לחלום.לקוות.להתאכזב.לכאוב.ולקוות מחדש.איכן אהבתי???

ה-איש שבקצה העולם!!!

מה זאת אומרת היכן אהבתך?? הרי היא מונחת ממש מתחת לאפך הרם עיניים הפשל שרוולים וצפה בכוכבים הכל בנמצא ותמיד מתחת לאף!! שולחת לך סל של כוכבים שיאירו בשבילך את השמיים!! רק טוב!!
נ.ב. ואולי הקצה ...אמממ כלומר הזווית לא טובה... אולי כדאי להתקרב לאמצע??

תודה.אבל למה כולם מנסים לעודד אותי

במילים יפות במקום שמישהי תבוא ותאמר "גם אני רוצהאהבה.בוא נכיר"?

תקשיב....... ../images/Emo101.gif

אני יודע מי אתה אבל זה לא משנה לי. אתה צריך להבין שלכל דבר בחיים יש עת, תנסה ללמוד ולהתפתח מהמצב שאתה נמצא בו אל תדאג זמנך יגיע. וכמו שקהלת אמר:".....עת לבקש ועת לאבד.....עת לאהוב ועת לשנוא...". יהיה בסדר לכל דבר הזמן שלו. הזאב

חבריקו.אם היית מכיר אותי היית מבין

שאהבות רבות וגדולות כבר היו.ועכשיו אני מנסה למצוא חדשה.כאן.אולי.

היי אתה שם העומד בקצה

מוכן להתקרב טיפ טיפה לאמצע??? והמתן בסבלנות.... ואין לי מושג מי זה כולם... אבל אם זה מפריע לך אז.... לא נעודד יותר רק טוב!!!

יפת נפש

New member
עבור יחידי סגולה בלבד

לא כל אחד מתנסה בהאהבה האמיתית, הרוב חושבים שהתנסו אבל אין להם מושג מה זאת אהבה.....

זה כלכך נכון.את האדם הראשון שחושב

כמוני בקטע הזה.את מחפשת אהבה?אמיתית?כי אני כן.וחויתי אהבה אמיתית

למעלה