האלבום הטוב ל2006 כבר יצא

Judass

New member
האלבום הטוב ל2006 כבר יצא

והוא אפילו פאוור Astral Doors - Astralism למי שלא מכיר, אתר הבית (דרך האתר של Claus): http://www.intromental.com/astraldoors Judas

שום הכי טוב, אני בטוח שהאלבום החדש

של בליינד, ושל סימפוניקס (לפי השמועות) יאכל אותו. ושמעתי, אגב, והחדש של אדגאי גם יותר טוב :)

ע"פ העדכונים שלהם באתר פעם אחרונה

שבדקתי, הוא מיועד לסתיו של השנה הזו. סביבות ספטמבר, הוא נדחה קצת כי להפונד (הבסיסט) עבר ניתוח. ובגלל זה גם בוטלו כל הפסטיבלים בשוודיה וכו' בסביבות יוני. (כן, אין לי חיים ואני עוקב באתר שלהם.

NecroSight

New member
כן אני עוקב אבל אחרי אדג'יו...

סימפוני איקס נכנסתי לפני איזה חודש

../images/Emo45.gifאיש טוב

אדאג'יו

Blade Of Fire

New member
אתה צריך ללמוד שני דברים

1. לנצל"ש את עצמך.. זה טוב לבריאות שלי,של ג'ים ושל שאר מערכת הפורומים 2. להפסיק להכליל.... אני בספק אם זה באמת האלבום הטוב של 2006 כי בינתיים כל אלבום חדש שיצא השנה- "רוקט רייד" של אדגאי עלה עליו בכמה מונים....

Judass

New member
אני כבר כלב זקן מידי

1.WTF זה לנצלש? 2.??? אדגאי שווים לתחת , ותמיד היו כאלה. הפסקתי להכליל? :) Judas NP:Crystal Ball - Time Walker

זה פשוט כבר נהיה עצוב..

מה שווים לתחת??!?! הוא אמר את דעתו, אמרת את דעתך וזהו, למה אתה חייב ליצור שרפות?! ג'יזס. אז יודע מה? לא! אתה טועה ועידן צודק וזהו. ונצל"ש=ניצול שרשור. וזה אומר להגיב את מה שיש לך להגיב איפה שצריך, בתפוז אנשים מודיע או כאלה, או פשוט לפתוח דיון אוף טופיק, במקום לפתוח דברים בדף הראשי, לי זה דווקא פחות הפריע הפעם, אבל זו הכוונה בלנצ"ש..

Judass

New member
נכון

מה אוף טופיק / נצלש / וכדומה??? לדבר על דיסק פאוור - קרי Astral Doors זה אופ טופיק? :הוא אמר את דעתו, אמרת את דעתך וזהו בדיוק!!! מה הקשר פה להכללות כפי שבחורנו ציין שאני עושה???? כשאני כותב משהו שהוא לא עובדות , כמו ההודעה המקורית שלי בשירשור זה אני כותב את דעתי , לא דעתם של השכנים או שלו או שלך אלה את דעתי. אין פה הכללה אלא ציון של דיעה אישית סובייקטיבית. לכתוב - לדעתי זה האלבום הטוב ביותר ל2006. או לדעתי אדגאי שווים לתחת. זה פטאתי מכיוון שזה ברור שזו דעתי. ההערה לכיווני שאני מכליל היא חסרת טעם ,אמת או הגיון. :למה אתה חייב ליצור שרפות?! ג'יזס :אתה טועה ועידן צודק וזהו ההערה שלי על אדגאי לא באה בכדי ליצור שריפה אלא באה בכדי להראות שמדובר בדיעה! עובדה שאתה הבנתה. תראו חברה , אם לדעתכם אני לא מתאים לפורום (ומאד יכול להיות שאני לא מתאים) , אין בעיה אימרו כך ונסלאמתאק :). Judas

זה לא קשווווררררררררררררררררררררררר

גם לדעתי זה לא אוף טופיק! תבין, אני דווקא חושב שצדקת הפעם בשרשור של ההודעה! פשוט כבר נוצרו כמה פעמים שכתבת דברים כאלו שלא קשורים כ"כ לפאוור בתגובה בדף הראשי במקום באוף טופיק, אין שום קשר לעכשיו, זה מה שעידן כתב ולדעתי לזה הוא התכוון בכל מקרה, לא ספציפית להפעם. אני לא בא להצדיק, אני פשוט מנסה לעצור שרפות פוטנציאליות, שזה מה שאני חושב שקרה עכשיו, אז הערתי. אני לא מתכוון להתערב בדיונים האלו יותר, פשוט להגיב ככה זה קצת מצית דברים, בעיקר בפורום הזה. ואל תעזוב, להפך, אתה יודע המון בסגנון, אתה חייב לדעתי לבקר עוד ודברים כאלו, אולי עוד נאדים אותך בסוף :)

McBlack

New member
וואו, בנאדם, ממש מציק לקרוא תגובות

שלך. זה לא מובן ברובו. למה אתה מעתיק הכל ומגיב לכל חלק בנפרד? X:

Lady of Luna

New member
סורי שאני נידחפת פה אבל לא יכולתי

לשתוק על ההודעה הזאת!!!!! אני יודעת שזאת דעתך האישית ... ולכל אחד יש תדעה שלו אז אתה ממש ממש ממש לא חייב לקחת תהודעה הזאת שלי ברצינות אבל כמו שאמרתי אני יכולה לשתוק כש אני רואה הודעה כזאת אדגאי ממש לא שווים לתחת!!!!!! הם גדולים ובעיקר האלבום האחרון שלהם פשוט גדול!!!!!!!!!! זהו חח עכשיו אני רגועה יותר... ואני לא מתכוונת יותר להידחף או ליצור ויכוח אז אני עוזבת את זה אמרתי את דעתי וזהו!!!!

למעלה