האיש.

Liam The Beast

New member
האיש.

אני האיש, לא נצרך. אני האיש שלא צריכים. צריך מישהו אחר, שהוא לא אני. אני האיש שבלי מקום להציב לעצמו חיים.

אממ

קודם כל, זה ממש שונה מכל דבר אחר שלך שראיתי הערותיי- אני האיש,-בלי פסיק לא נצרך.- "הלא נצרך נשמע יותר טוב אני האיש שלא צריכים. צריך מישהו אחר,- שוב, בלי פסיק שהוא לא אני. (הייתי משנה פה משהו בניסוח, עדיין לא יודעת מה...) אני האיש שבלי מקום להציב לעצמו חיים.- את השתי שורות האחרונות לא הבנתי... בסך הכל, זה שונה מאוד מכל מה שכתבת עד עכשיו (כבר אמרתי את זה) ובקשר לתוכן- זה עצוב, וזה לא נכון, ולא נתוכח על זה אני צודקת ואתה טועה ושנינו יודעים את זה.

Liam The Beast

New member
אני יודע שזה שונה מכל מה שכתבתי

והתוכן - נכון או לא נכון, אני חושב שנכון, התסריט שכתבו לי הוא תסריט של סרט טראגי ואת יודעת את זה... ושתי השורות האחרונות - אין לי מקום פה ולא יהיו לי חיים פה, לא נועדתי לעולם הזה. ואני צודק. תיקונים לשיר: אני האיש הלא נצרך. אני האיש שלא צריכים. צריך מישהו אחר שאני הוא לא הוא. אני האיש שבלי מקום להציב לעצמו חיים.

עכשיו זה יותר ברור

אני האיש הלא נצרך. אני האיש שלא צריכים. צריך מישהו אחר שאני הוא לא הוא. (עדיין יש לי עם זה בעיה, כשאחשוב על משהו אגיד לך) אני האיש, שבלי מקום להציב לעצמו חיים. (אולי- "אני האיש, שאת מקומו, לא ימצא בין החיים.)

Liam The Beast

New member
אה ושכחתי לכתוב:

שזה שונה מכל דבר אחר שכתבתי (עם חוסר הכשרון שלי לכתיבה איכותית) בגלל שאחרי צפיה בפורום הזה קיבלתי רעיון לאיך לכתוב בצורה אחרת...

למעלה