האים יתכן של DVD של פיוניר

דרור א

New member
האים יתכן של DVD של פיוניר

וגם לדגמים החדשים והיקרים יותר (545,444,533) אין יציאת קומפננט במכשיר ? אמיר/ארנון - הקצעקתה ?! איך בדיוק מקבלים חיבור איכותי בטלויזת טושיבה שאין בה חיבור 21 פינים (ל RGB ) אלה קומפננט בלבד ?! האים צריך "להסתפק" ב S-VIDEO בלבד ? מוזר מאוד , במיוחד שלאור זה של DVD של טושיבה (210E) שעולים ב 20 - 50 אחוז פחות מצוידים ב 2 היציאות הללו ע"ג המכשיר . אנא עזרו לי , התבלבלתי לגמרי (למרות שנראה לי שאני הולך לחסוך לאח שלי כמה מאות שקלים אם אלך על ה 210E). דרור.

*amir

New member
תשובה לגורו הלחוץ ../images/Emo6.gif

בד"כ,דגמי הפיוניר המיובאים לארץ,מגיעים מאירופה,כוללים scart 21 pin ומכילים RGB. לגבי המכשירים שיובאו מהמזרח-עד כה היה קיים בהם חיבור קומפוננט. האם אתה בטוח שאין בדגמים החדשים את שניהם או לפחות אחד מהם? לא נשמע לי הגיוני... ואם בכל זאת,מה כל כך רע בחיבור s video? תאמין לי,בטלויזיה 29 אינטש תצטרך "להתאמץ" בכדי להבחין בהבדלים בין ה-s לבין הקומפוננט
. אמיר

דרור א

New member
נו אמיר, אתה יודע מה קורה למי שלחוץ

הבדיקה נעשתה על פי מיפרט המכשיר באירופה ... הנה כאן , בבקשה. מה יש לך עכשיו להגיד להגנתך ? דרור.

באירופה לא נהוגים חיבורי Component

מכשירי ה DVD של פיוניר וטושיבה מגיעים לשוק האמריקאי והאסיאתי עם חיבורי composite, S-video ולעתים Component. אלה של השוק האירופי כוללים Composite, S-video ולעתים RGB, כולם דרך שקע SCART יחיד. לאחרונה הופיע מספר קטן של דגמים בשוק האירופי שכוללים חיבורי Component בנוסף ל RGB. הדגמים המדוברים של Pioneer מתפלגים כך : DV-343/DV-340 - אין תמיכה ב RGB DV-444 - יש תמיכה ב RGB DV-545 - יש תמיכה ב RGB וב RGB pass through - כלומר אתה יכול לחבר ממיר של YES ל DVD, את ה DVD לכניסת ה RGB של הטלוויזיה, וכאשר ה DVD מכובה הוא ממתג אוטומטית את הממיר אל הטלוויזיה. פתרון אלגנטי למי שיש לו רק כניסת RGB אחת בטלוויזיה.

סליחה מראש על החוצפה ../images/Emo98.gif

אני לא כ"כ מבינה בזה, אבל ספרן בספריית DVD באבן גבירול, שמוכר בספרייה גם מכשירים של פיוניר, אמר לי (עד כמה שהבנתי), שאם הטלויזיה תומכת ב RGB, כלומר: אם הקומפוננט שלה מוגדר כ RGB, אז יש אפשרות לקנות כבל (יקר...) שיחבר אותה ל DVD בעל 21 פינים. יכול להיות שאני טועה. בכל מקרה אתה יכול לפנות אליו להתייעצות. קוראים לו בני, ברחוב אבן גבירול 119. הוא אחלה בן אדם, נחמד מאוד וישמח לעזור. רוצה את הטלפון שלו בספרייה? כמו כן, נדמה לי שה 535 בא עם קומפוננט. לא הזכרת אותו ברשימה... למה?

*amir

New member
פרציפלוחה יקירתי! ../images/Emo68.gif

כל אותם "מוכרנים" ו-"ספרנים" למיניהם שמפוזרים בארצנו הקטנטונת
מוזמנים לבוא ל"השתלמות טכנית מזורזת ומקיפה" אצל חברי הפורום שלנו,כל אחד בתחום עיסוקו ומקצועו הטכני
. מעין...השלמת ידע חסר,או משהו בדומה לזה... ואני רציני לחלוטין. אמיר

למי קראת פרציפלוחה? ../images/Emo46.gif

בתור חברה בעלת ותק רב (מספר שבועות
) בפורום, אני יודעת איזה קליברים מסתובבים כאן, ולכן התנצלתי מראש על חוצפתי... (אז מה אם נמאס לי להיות פינצטה והחלפתי כינוי?) העניין הוא שהבחור נראה לי רציני, והוא מוכר *רק* מכשירים של פיוניר שם, ועושה רושם שהוא מתמצא בבעיות שמתעוררות לגבי חיבורם לטלויזיות. אולי הוא בכל זאת יצליח לעזור לידידנו, שווה לנסות. מקסימום התבזבזה שיחת טלפון...

למעלה