האיוולת שבהתנחבלויות!

האיוולת שבהתנחבלויות!

שנים מנסים המתנחבלים למכור לנו, כי הם מגינים על לב הארץ. העובדות מראות אחרת: ירי המרגמות והנק``ל מגיעים אל תוך הקו הירוק. מישהו שמע פעם על מתאבד, או מכונית תופת, בתוך אחת מההתנחבלויות, איך הם בדיוק מונעים את מה שקרה בנתניה? הרי ברור לכל: לא רק שהם אינם מונעים זאת, אלא שהם חלק מהגורמים לפיגועים, בגללם אי-אפשר לסגור הרמטית את הגבול, שלא לדבר על משאבי הביטחון שהם גוזלים מתושבי ישראל! פינוי מלא ומידי של כל ההתנחבלויות, אשר הושקעו בהן לעלה מ-100 מיליארד $, ייתן ביטחון ורווחה חשובה לכל תושבי ישראל!

hreuven2

New member
הנזק של השמאל ודברי ההבל

השמאל הוא הגורם לכל הפגעים ולכל הפיגועים במדינת ישראל. הוא אינו נפגע כי עיסוקו מסתכם בלהג. השמאל לקח רב-מרצחים והמליך אותו למלך כשהיה בשיא אפסותו,הכתיר אותו כמנהיג והביא עימו את ראשי המרצחים ארצה. אילו היינו במדינות לא דמוקרטיות כשכננו חלק מהשמאל רגליו היו מתנדנדות בככר העיר

nitrox

New member
השמאל אשם בכל טיפת דם שנשפכה

מאז הסכמי אוסלו. בנוסף, ההסתה שלהם כנגד המתנחלים(הציונים היחידים), מפיחה תקוות שווא בלב הערבים, ומשמשת חומר דלק לרצחנותם. יש להעמיד לדין את ראשי השמאל.ומסיתיו.

מדהים!

מדהימה הצלחת המתנחלים להסיר מעליהם את אשמתם בריסוק תהליך השלום. דברי התבונה שאנו קוראים, הן של המומחים הקרובים למצבם ותגובות הפלשתינאים והן של אנשי הרוח ``שלא אוכזבו`` מהתנהגות ערפאת. מצודות המתנחלים הפזורות ברחבי הגדה, בלב חברון וברצועת עזה, והתנהגותם השחצנית ואף הפרועה של מתנחלים חמושים, הם לפלשתינאים תזכורת מתמידה, מאיימת ומשפילה לכישלון חזון אוסלו.

nitrox

New member
לפני 67 לא היו התנחלויות. למי

שזכרונו בוגד בו ולמי שבוגד בעמו.

אל דאגה......nitrox !

כל בוגדי הימין יחזרו לישראל ועוד נשלם להם פיצויים נכבדים! אגב, הבוגד הגדול מכולם הוא שרון - שרוצה שלום עם הפלסטינים!

nitrox

New member
שרון הוא רוצח קר רוח, וחסר מצפון.

שכחת? ככזה הוא נבחר. הוא לא מתענין בשלום. כל מחשבותיו ומעייניו נתונים להשמדת הפלסטינאים באשר הם. כשלנגד עיניו מחדלו שאיפשר את בריחתם של עראפת ומרצחיו לטוניס. הבזיון הזה שעליו הוא שילם ביוקר, אם כי לא מספיק לדעתי, לא ישוב שנית. ) הפעם הציווי ``והיכרתת את זכר עמלק...`` יקויים במלואו. הטבח והגירוש מתוכננים ומוכנים רק נדרש כעת שיתוף פעולה מצד האמריקאים ורק על כך הוא עובד. (שלא תבין לא נכון - ``רוצח`` במובן החיובי של המילה)

resh0

New member
העיוולת שבערי פלשתינאי-ישראל

שנים מנסים למכור לנו, כי הם אזרחים נאמנים. העובדות מראות אחרת: הפורעים והתמיכה במפגעים מגיעה דווקא מהם. מישהו שמע פעם על מתאבד, או מכונית תופת, בתוך אחד מריכוזי האוכלוסיה של פלשתינאי ישראל? מה הם תורמים לשלום באזור? בגללם נאלצים אני לבנות כבישים עוקפים, לשמור כוחות ב``היכון`` ובכך מתבזבז כוח שיטור! כך שבעצם פלשתינאי ישראל גוזלים משאבי ביטחון מתושבי ישראל! פינוי מלא ומיידי של כל פלשתינאי ישראל, אשר משקיעים אני בהם כספים לא מבוטלים, ייתן ביטחון ורווחה חשובה לכל תושבי ישראל! כך נביא את ההפרדה הפיזית שתוביל למצב בו אין חיכוך והכי חשוב: שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שרוף

New member
בוא אגלה לך סוד קטן.

גם הורדת התנחלויות לא תעצור את הטירור. זה הכל בלוף אחד גדול. אתה מונע עיי תעמולה שמאלנית חסרת רסן או שאתה מייצר את אותה התעמולה. האמת היא שאי אפשר לעצור טירור עיי התקפלות ומיגון. כל תורת השמאל מבוססת על התקפלות. התקפלות ומיגון היא למעשה כניעה. שום גדר לא תעצור את הטירור שום מיגון לא יעצור את הטירור. רק טירור נגד טירור יעצור את הטירור רק חשבון פשוט שכל מחבל או ילד בבית הספר יודע לעשות קרי לספור את כמות הנפגעים האזרחים ואנשי הצבא. את הטירור יעצור העם הפלשתיני עצמו לאחר שיווכח שהמחיר שחפים מפשע משלמים הוא גבוה. במלחמת הטירור הזאת יפסידו אלה שיותשו יותר אלה שיספגו אבדות עיי טירור. לא עיי מטוסים מס`קרים וטנקים.

שרוף

New member
אמרתי לך כבר פעם ואומר זאת עוד

פעם ``הנבואות`` שלי הן לא נבואות הם מציאות עובדות והיגיון. דווקא המנטרות שלך הן תלושות מהמציאות. יש לי סבלנות והזמן פועל לטובתי ככל שהזמן עובר המציאות שלי טופחת בפנים של הרבה אנשים שמתעוררים מחלום אוסלו המזוייף והמנטרות השחוקות כאילו ואם רק נפנה התנחלויות יהייה שקט. גם אתה יום אחד תתעורר ותבין שחיית בשקר בחלום. ומה שהכי חשוב הוא שאף על שדיעותינו חלוקות אתה בן אדם נחמד ואני מחבב אותך.

למעלה