פה קבור הכלב...
(שיר חזק של כוורת... וגם כותרת לא רעה) התפיסה שלכם היא גבולות התנ"ך בהבטחה לאברהם (תפיסה שרק מיעוט בימין מחזיק בה ואצל השאר היא משהו כמו חזון אחרית הימים)! זוהי אינה תפיסת הליכוד. אנחנו, הבית"רים, אותם אנשים שז'בוטינסקי חינך, מאמינים על זכויותנו על שטחי ארץ ישראל המנדטורית ועבר הירדן. בעתיד הקרוב נפעל ליישוב א"י המערבית ואולי, ואם מתישהו באיזושהי סיטואציה יפול בחלקנו ליישב את עבר הירדן- נעשה זאת. אבל סיני לא קשורה אלינו, ומכאן בגין אינו בוגד בערכנו, ושוב אתה מוכיח לי שהערכים שלכם הם ערכים דתיים קיצוניים ואתה עוד מתפלא למה אנחנו לא ניתן לכם להפוך את המפלגה שלנו לפאשיסטית???? אני אישית הייתי מוסר את סיני יום אחרי מלחמת כיפור אם היה לי הסכם מזה, גם בגלל שז'בוטינסקי בכלל לא דיבר על האיזור הזה וגם בגלל שלי חשובים השטחים שבהם יהודים ישבו. שכם, בית לחם, חברון, בנימין.. באף מקום בתנ"ך לא שמעתי על יישוב באמצע מדבר סיני. ואני בטוח שאם גם היה אחד כזה הוא היה זמני בלבד. הגישות המדיניות שלנו שונות, אפילו אני שמרשה לעצמי להחשיב עצמי כאדם די ימני בליכוד, שמחנך על ערכיו של ז'בוטינסקי, מסרב לתמוך בכם, אבל ואבל חשוב, אם תחליטו שאתם מאמצים את ערכי הליכוד האמיתי, ופועלים למען מטרות נעלות. בלי ההתנשאות הכ"כ אופיינית שלכם כלפי חברי הליכוד, ובלי החזונות הפאשיסטים- בטוחני שאנשי הימין בליכוד יחבקו אתכם ויעזרו לכם להתערות במפלגה וכך באמת תוכלו להשפיע על המדיניות של מפלגתנו בהצלחה. אבל המשך קיצוניותכם ועקשנותכם להיבדל מהמפלגה ממשיכה להחליש את הימין