האורחים של היום בתפוז

האורחים של היום בתפוז ../images/Emo43.gif

הערב ב-19:00 פורום מפלגת העבודה מארח את ח"כ מיכאל מלכיאור, שיענה לשאלות Live ב-blogtv. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
חגיגת שבוע הספר נמשכת גם היום: שירה גפן תגיע לפורום ספרות לילדים ונוער בשעה 21:00 ותענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו. ____________________________________ האורחים הבאים בתפוז

שאלה טובה

כיון שלפני זמן מה נולד לשי קנטי ואישתו תינוק, אני מניחה שזה לא יהיה בזמן הקרוב... אני אנסה לדבר איתם מאוחר יותר, אין סיבה ללחוץ עליהם נכון?

S H I L G I

New member
למה שפשוט..../images/Emo176.gif

במקום לחכות שהוא יהיה פנוי, נמצא מישהו אחר וכשהוא יוכל הוא יתארח?

S H I L G I

New member
חח יש לי רעיון!../images/Emo62.gif../images/Emo176.gif

נזמין את דורון גלאון, אלופת הצפון לשנת 2003

יאא../images/Emo70.gif אבל אין לה זמן בטח... ../images/Emo4.gif

חוץ מזה מאיפה אני אביא אותה עכשיו?! המספר שלה חסוי בטח כמו של ראש הממשלה!!!

S H I L G I

New member
בטח לאח שלי יש ברשימה../images/Emo176.gif

של הסלבריטיז
חוצמיזה שכחת שיש לי (בעצם, היתה לי *פירמוט*) את התוכנה של משרד הפנים מ93? יש לי שם אפילו את הטלפון של בר רפאלי!

Blue Eyessss

New member
חחח די לחיות בסרט

למה שמישהו יתארח אצלינו? גם ככה לכל האנשי סוסים האלה אין דקה זמן... אין בישביל מה לטרוח גם ככה אין לו מה לעשות באירוח כזה לאורח כזה...

../images/Emo46.gif היי!!! חחח

אני כבר דיברתי איתם והם אמרו שבכיף רק אחרי משו...
אני אדבר איתם ביום ראשון.

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo7.gif

זהו... היא לא תחזור... היא הלכה, ולנצח! היפה שלי, השמנה והדובה שלי... הלכה! משלושה זה הפך לאחד, שגם בכיוון ללכת.. אני אוהבת אותך יפה שלי!
אוהבת אותך המון! ותמיד! אני בוכה, זה קרה בהפרש של כמעט שנה! שתיכן הלכתן! שתי מושלמות! אבל את! את מיוחדת!! את ה1- שלי! אותך אני תמיד יזכור היית פה יותר מ7- שנים! אני, אני מצאתי אותך ואמרתי לאמא שלא תיקח אותך לצער בעלי חיים! ונשארת פה, והתאהבת באבא! ואני בטוחה שהוא גם בוכה עכשיו, יותר ממני! כי הוא אהב אותך, את היית שלו! קפיץ עשתה לך ת'מוות! וכשהיא הלכה, לצערי, היה לך כיף! עשיתי איתך כל מה שיכולתי, אני רוצה שתחזרי! תחזרי כדי שאני ייתן לך חיבוק ענקי! חיבוק אמיתי! כי אני אוהבת אותך, ואני תמיד אוהב אותך! ואני לא ישכח אותך לעולם!! אוהבת אותך המווווון!

למעלה