האוסף שלי

האוסף שלי../images/Emo35.gif

בגלל שהאוסף של מייקל הוא רק של מקומות ראשונים, אז אני עושה לי גם אוסף! קשה לעשות אוסף של מייקל שיכנס לדיסק אחד... אבל אלה השירים שאני אשים באוסף של מייקל: (אחרי שאני אקנה את הדיסק, ואוכל לקחת ממנו גרסאות מקוצרות של חלק מהשירים...) 1. Don't stop till you get enough 2. Working day and night 3. Billie jean 4. Beat it 5. Bad 6. Man in the mirror 7. Smooth criminal 8. Black or white 9. Who is it 10. Scream 11. they don't care about us 12. History 13. Blood on the dance floor אלה בטוח נכנסים ב 79 דקות. אם ישאר זמן אז גם Heal the world ו- Jam

g a g a

New member
קיריל...תחטוף ממני טוח טוח טוח

בטוסיק
You r not paying attention!!! ופיני - אהבתי את האוסף שלך מאוד

g a g a

New member
איזה חכמה אני... התכוונתי לשים לינק

בגוף ההודעה
לזה התכוונתי
אבל קיריל, לא חשוב, אתה עדיין המלך

TBMJF

New member
אבל זה היה ממזמן!!!!!

שכחתי כבר...חחחח ולא!! את המלכה!!!!! :))

aMJel 4 ever

New member
לפי דעתי, זה היה אמור להיות ככה:

מייקל היה צריך לבחור מכל אלבום שיר אחד (המצליח ביותר מאותו אלבום). ולצרף לו עוד 4 רצועות מאינבינסיבל כדי "להחיות" את האלבום המבוזבז. וכמובן להוציא להם קליפים כאילו לא קרה שום דבר. בסופו של דבר זה היה אמור להיגמר כך: 1- Scream 2- Black or White 3- Unbreakable 4- Blood on the Dance floor 5- Don't stop 'til you get 6- The lost Children 7- Butterflies 8- One more Chance 9- Billie Jean 10- Bad 11- You rock my World 12- Whatever Happenss זהו! קצר וקולע! בלי מליון שירים שכבר מייקל דחף להיסטורי. ולהוציא קליפים!!!! לשירים מדהימים כמו whatever happenss.

למעלה