האוטובוסים של דן חוזרים הביתה

מצב
הנושא נעול.

8991801

New member

אתמול היתה לי שמחה גדולה בלב ש 4009 4015 4058 ו4067 חזרו הביתה אל דן שלי מחברת מטרו-דן בקרוב מאד יחזרו שאר האוטובוסים ואז אהיה מאושר לעד

טוארג

New member
ומה יהיה בבא"ש במקום?

אתמול היתה לי שמחה גדולה בלב ש 4009 4015 4058 ו4067 חזרו הביתה אל דן שלי מחברת מטרו-דן בקרוב מאד יחזרו שאר האוטובוסים ואז אהיה מאושר לעד
ומה יהיה בבא"ש במקום?
מה קורה עם הנידרפלורים האדומים? ועם התמונות של הצביעה האדומה שהבטחת לנו בתחילת השבוע? (אמרת שיהיו תמונות להמחשה ביום שלישי)

צחקן

New member
בבא"ש= בב"ש. לזה התכוונת אני מבין.

ומה יהיה בבא"ש במקום?
מה קורה עם הנידרפלורים האדומים? ועם התמונות של הצביעה האדומה שהבטחת לנו בתחילת השבוע? (אמרת שיהיו תמונות להמחשה ביום שלישי)
בבא"ש= בב"ש. לזה התכוונת אני מבין.
ב"ה נכון? לכולנו יש טעיות (במיוחד לי....) והתנצלותי לך שאני מעליב אותך ככה ע"ג הפרום.

צחקן

New member
יופי.

יופי.
ב"ה אני זוכר שהבטחת תמונות- תודה מראש

fireman

New member
המכונות הללו הוחזרו

המכונות הללו הוחזרו
ע"ח 2 מפרקיות שהועברו לב"ש. בתקווה שיוחזרו לדן כל האוטובוסים שלהם....מגיעים לנו בב"ש אוטובוסים חדשים

55מוטי

New member
../images/Emo45.gif אלה אוטובוסים מצויינים

אלה אוטובוסים מצויינים
וטוב שיעבדו ב"דן". פיירמן רוצה אוטובוסים חדשים בבאר-שבע, אבל אלה טובים לא פחות ואולי יותר מהחדשים. רק מה? הם לא חדשים ולא יפים כמו החדשים. אבל הם עושים את העבודה.

fireman

New member
תאמין לי נסעתי בסוסי עבודה האלה

אלה אוטובוסים מצויינים
וטוב שיעבדו ב"דן". פיירמן רוצה אוטובוסים חדשים בבאר-שבע, אבל אלה טובים לא פחות ואולי יותר מהחדשים. רק מה? הם לא חדשים ולא יפים כמו החדשים. אבל הם עושים את העבודה.
תאמין לי נסעתי בסוסי עבודה האלה
וגל בליילנדים לפני 15 שנה בתח"צ בבאר שבע.... סוסים סוסים אבל יש תנאי מכרז ואלה אומרים אוטובוסים חדשים. תכלס אם תסתכל על זה מבחינת הנוסע הפשוט...לא אחד כמוני וכמוך שלפני שעולה לאוטובוס הוא כבר מכיר את הגודל של הבוכנות שבמנוע שלו ואת המספר הסידורי שלו בדן למשל, הראשון רוצה לעלות לאוטובוס חדש, שיהיה לו נעים, שירגיש שמשקיעים בו....אותו לא מעניין כמה כ"ס יש למנוע שלו ואיך הוא מתמודד עם הכבישים, הנוסע הממוצע רוצה לעלות לאוטובוס יפה, נקי, כמובן חדש, ממוזג בקיץ ומחומם בחורף.... כולם עושים את העבודה השאלה איך יראה הדבר ע"י הנוסע הממוצע.

יצחקA

New member
ת-ו-ד-ה... שימשיכו כך

ת-ו-ד-ה... שימשיכו כך
אני מקווה שתימשך ההחזרה של האוטובוסים ל"דן", ובין היתר תחזור גם ה 4000לקו 4... שיבוצים חדשים ל 7179 ו 7001? היום ראיתי מרחוק בקו 5 את האוטובוס הממוגן 7179. תמונתו של האוטובוס הופיעה בעיתון ומסקרן מאד לנסוע בו ולראות איך המערכת האת פועלת. ראיתי בפעם השנייה את 7001 בקו 24 הפעם היום בשעה 18:40 בכיכר מילאנו.

צחקן

New member
מוזר מאוד!.

ת-ו-ד-ה... שימשיכו כך
אני מקווה שתימשך ההחזרה של האוטובוסים ל"דן", ובין היתר תחזור גם ה 4000לקו 4... שיבוצים חדשים ל 7179 ו 7001? היום ראיתי מרחוק בקו 5 את האוטובוס הממוגן 7179. תמונתו של האוטובוס הופיעה בעיתון ומסקרן מאד לנסוע בו ולראות איך המערכת האת פועלת. ראיתי בפעם השנייה את 7001 בקו 24 הפעם היום בשעה 18:40 בכיכר מילאנו.
מוזר מאוד!.

מצב
הנושא נעול.
למעלה