האהבה לשופינג

האהבה לשופינג../images/Emo254.gif

למה
למה דווקא כשחוסכים לחתונה ואי אפשר להוציא כסף על מותרות ומה שמעבר,כי הכל בערך הולך על החתונה (וזה לא שהשתגענו,עושים חתונה די בסיסית)-פתאום צצים בגדים כל כך יפים
, ופתאום יש כל כך הרבה רעיונות ודברים מדליקים לגן שאני מתה לקנות... חלונות הראווה קוראים לי יותר מידי לאחרונה,מזל שאני משקרת לעצמי ששכחתי את הויזה בבית
. מוכר לכן

בלונד23

New member
שופינג ../images/Emo23.gif

אני מאשימה את תחילת העונה, כשיש עדיין מגוון מידות וצבעים! בעלי נתן לי את התלושים שקיבל לחג, והיום קניתי שמלה ומכנסיים, שניהם מהממים, לשמלה יש גם חגורה רב שימושית, וקיבלתי שרשרת במתנה. כמובן שהוספתי כסף ולא מעט
וכל זה כאשר אני מנסה להצטמצם, כן?

אביeג7

New member
וואלה?../images/Emo12.gif

ואני תמיד חשבתי שיש שם רק דברים של דודות.

בלונד23

New member
איזה דודות, השתגעת? (+חפירה רצינית...)

יש שם דברים מאוד מאוד יפים, תלוי. בעונה הזאת כן. כמעט כל השמלות שלי משם ותמיד גורפות מחמאות. אולי גם תלוי איך את מאבזרת. יש גם אקססוריז נחמדים בגולף. אני ממש אוהבת את גולף, אינטימה, וגולף לבית. באינטימה הבדים רכים ונעימים, ובגדי הים מהממים. בגולף בכלל, לדעתי התפירה יחסית איכותית, והבדים יפים, אם משווים לרשתות אחרות באותו מחיר. מובן שלעתים את נופלת על עיצוב מכוער או על פריט לא תפור יפה אבל ככה זה ברשתות הענק האלה. מצחיק, מדדתי בגולף מכנסיים יפים מאוד. אח"כ הייתי בסניף אחר ומדדתי אותם מכנסיים בדיוק, באותה מידה, והם היו גזורים קצת אחרת ולא שווים באורכם (מכנס אחד קצר מעט מהשני... זה הרס אותי... אמרתי למוכרת והיא היתה בשוק), וגם קצת גדולים עלי. גם הסתכלתי על הרכב הבד וזה היה בד לא טבעי, ויתרתי. לקחתי מכנס אחר יפה, אך היה גדול עלי (ומידה פחות היה קטן עלי!) אז ניסיתי אותו מכנס באותה מידה בצבע אחר והוא היה בול, וקניתי אותו. מסקנה: צריך להקדיש זמן ולמדוד כמה פריטים אפילו מאותו סוג, עד שמוצאים שם את הפריט המושלם. אבל בסוף לפעמים מוצאים. המכנסיים והשמלה ישמשו אותי שנים, להערכתי. הם ממש קלאסיים אבל עם טוויסט. זה סוג של מכנסי רכיבה מסוגננים, והבד הוא כותנה, שזה טוב. מקווה רק שלא יתכווץ בכביסה כי הוא יושב בול. נראה לי שאכבס את זה רק ביד.

אביeג7

New member
באיזה סניף את קונה בדר"כ?

לא יודעת.. אני באמת לא מוצאת שם כלום. נראה לי שאני צריכה ללכת עם עוד מישהי..

בלונד23

New member
סניפים

קונה בכל מיני סניפי גולף במרכז: ת"א בית קלקא, ר"ג קניון איילון, הקניון הגדול בפ"ת, קניון קרית אונו. באמת יש סניפים שבהם אני פחות מוצאת, כמו עזריאלי או דיזנגוף סנטר. חשוב גם שתהיה מוכרת טובה שתוכל להביא מידות מהמחסן כשחסר... לגבי הליכה משותפת לחנות, אני לא אוהבת, קונה רק לבד או עם בעלי, שיש לו טעם נהדר. לא עם חברות. אני קונה מהר ואין לי סבלנות למדוד יותר מעשר דקות, לרוב.

זה הריח המשכר של אופנת הסתיו ../images/Emo6.gif

פתאום כבר לא עובר בך גל חום על כל מראה של סריג מלטף או חולצה עם שרוולים קצת ארוכים, אבל הכל עשוי מבדים אווריריים.. בקיצור, זה לא את, זה הריח של הסתיו..
במקומך הייתי הולכת ומוצאת איזה פורקן קל בפריט אחד או שניים בחנות זולה יחסית (ראיתי לדוגמא דברים ממש יפים ב-H&M במחירים מצחיקים והקולקצייה של זארה מהממת... והעיקר- אם יש לך תלושים לכבוד החג, הם בטח שווים איזו חולצה או שתיים...
)

niya

New member
בארור../images/Emo68.gif

שדווקא כשאת מנסה לחסוך ולהצטמצם, פתאום כל ה"חסכים" צצים להם מאי-שם, את רואה כל מיני דברים שאלמלא החיסכון הכפוי לא היית שמה לב אליהם בכלל
אצלי בתקופות שהכי ניסיתי לחסוך - יצא שבזבזתי הכי הרבה (פתאום מופיעים להם כל מיני דברים שאני ממש, אבל ממש, חייבת, ועכשיו!)

Litalxo

New member
למזלי, אופנת חורף פחות מעודדת אותי לבזבז

ומזל שכך, בגדי חורף יקרים יותר חלונות הראווה הקודרים והאפרורים מכניסים אותי לדכאון

Black Star

New member
אופנת חורף זה הכי יפה שיש, אין מה לעשות

בקיץ בדר"כ אני בסוג של שביתת שופינג (טוב, על מי אני עובדת, לא באמת) - אבל כשהסתיו מתחיל למשמש ולבוא ואפשר כבר לדמיין את החורף שיגיע מתישהו, אני מתחרפנת וחייבת לקנות, כי הכל כל כך יפה! יש לי חולשה מיוחדת לכל מה שקשור לצעיפים, כובעים, כפפות, וכל איבזור חורפי אחר. יש לי עשרות צעיפים (להערכתי יותר מ-50), מספר יותר גדול אפילו של זוגות גרביים - למרות שכל הקיץ הן לא בשימוש בכלל (אני רק עם סנדלים, כפכפים, במקרה הגרוע ביותר נעלי סירה בלי גרביים כמובן..). ומעילים - אוחחחח, זו החולשה הגדולה ביותר שלי. בקיצור, אני צריכה לחיות באירופה ואז אולי אצליח לעשות שימוש בכל מלתחת החורף שיש לי.

למעלה