איזה דודות, השתגעת? (+חפירה רצינית...)
יש שם דברים מאוד מאוד יפים, תלוי. בעונה הזאת כן. כמעט כל השמלות שלי משם ותמיד גורפות מחמאות. אולי גם תלוי איך את מאבזרת. יש גם אקססוריז נחמדים בגולף. אני ממש אוהבת את גולף, אינטימה, וגולף לבית. באינטימה הבדים רכים ונעימים, ובגדי הים מהממים. בגולף בכלל, לדעתי התפירה יחסית איכותית, והבדים יפים, אם משווים לרשתות אחרות באותו מחיר. מובן שלעתים את נופלת על עיצוב מכוער או על פריט לא תפור יפה אבל ככה זה ברשתות הענק האלה. מצחיק, מדדתי בגולף מכנסיים יפים מאוד. אח"כ הייתי בסניף אחר ומדדתי אותם מכנסיים בדיוק, באותה מידה, והם היו גזורים קצת אחרת ולא שווים באורכם (מכנס אחד קצר מעט מהשני... זה הרס אותי... אמרתי למוכרת והיא היתה בשוק), וגם קצת גדולים עלי. גם הסתכלתי על הרכב הבד וזה היה בד לא טבעי, ויתרתי. לקחתי מכנס אחר יפה, אך היה גדול עלי (ומידה פחות היה קטן עלי!) אז ניסיתי אותו מכנס באותה מידה בצבע אחר והוא היה בול, וקניתי אותו. מסקנה: צריך להקדיש זמן ולמדוד כמה פריטים אפילו מאותו סוג, עד שמוצאים שם את הפריט המושלם. אבל בסוף לפעמים מוצאים. המכנסיים והשמלה ישמשו אותי שנים, להערכתי. הם ממש קלאסיים אבל עם טוויסט. זה סוג של מכנסי רכיבה מסוגננים, והבד הוא כותנה, שזה טוב. מקווה רק שלא יתכווץ בכביסה כי הוא יושב בול. נראה לי שאכבס את זה רק ביד.