האגודה למלחמה בסרטן

male20

New member
האגודה למלחמה בסרטן

שלום, בעודי קורא היום את הכתבה על חולי סרטן המעי הגס בידיעות אחרונות, תהיתי לעצמי למה האגודה למלחמה בסרטן לא "מנצלת" את העובדה שנושא הסרטן עלה לראש סדר היום הציבורי? למה לא אורגן מבצע התרמה ספונטני? אין לי קנה מידה כמה כסף מותרם בכל יום כזה, אך אני בטוח שבמצב הנוכחי הסכום יהיה גדול בהרבה. אני מתאר לעצמי שזה לא יכסה את כל ההוצאות... אבל זאת התחלה, וברגע שהסכום המבוקש יקטן בצורה משמעותית, לממשלה יהיה קשה יותר לתרץ... ובנימה קצת יותר אישית, אני מאחל רפואה שלמה לכל החולים. לצערי, אין לי אפשרות להגיע לירושלים ולתמוך בכם, אך אני מנסה להעלות את הנושא כמה שיותר בקרב האנשים הקרובים אלי ומקווה שגם הם עושים כמוני. עצוב שיש לשרים שאין להם שום מושג ברפואה כל כך הרבה כוח. עצוב עוד יותר שהכל היה נראה אחרת אם אחד מהם או בן משפחתו היה חולה בסרטן המעי הגס. יצא לי להכיר באופן אישי את איציק כהן - מראשי המאבק. הוא היה המורה שלי לנהיגה. שלי ושל כמה מחברי הטובים. עברו מאז קרוב ל-3 שנים, ועדיין השם שלו היה עולה לעיתים תכופות בשיחות בינינו. הבן אדם המדהים הזה הפך לחלק מכולנו. זה ישמע מוגזם, אבל אין נסיעה שאני לא אומר לעצמי עכשיו איציק היה מחייך, או מצד שני, מזל שאיציק לא ראה את זה (לא קורה הרבה... באמת שלא...). אני מניח שיש לכמה ממכם קשר לשובתים. אני מבקש ממכם בכל לשון של בקשה, תעבירו לאיציק כהן את הדברים האלה. אני בטוח שיש לו דברים הרבה יותר גדולים מזה על הראש עכשיו, אבל גם אם הוא יחייך לכמה שניות, עשיתי את שלי.

למעלה