האבקות WEE לראשונה בישראל ברדיו פה!

האבקות WEE לראשונה בישראל ברדיו פה!

הערבבבבבבבב 18:00-20:00 פינת הרסליניג של המדינה בתוכנית הספורט של המדינה!!!! כולם חובה WWW.WFM.CO.IL חובבבבבבה

Israeli Hero

New member
אפשר עוד פרטים?

באיזה שעה בדיוק הפינה של הרסלינג (שעתיים לשמוע תכנית בשביל לחכות לפינה קצרה זה הרבה) מי מנחה את הפינה ומה הנושאים בהם הוא יעסוק?

Guy Schlesnar

New member
גועל נפש

האיציק הזה דפק ספוילרים על באקלש וכמובן שהרס לי קרב. מזל שיצאתי מהר. חוץ מזה הוא מספר דברים שכולם יודעים.

Styles Clasher

New member
תגובה לגיא + משהו לכולם.

גיא, זו תכנית שבועית, מה רצית, שהם יחכו עד ליום חמישי הבא כדי לדבר על בקלאש? כל תכניות הרסלינג באנגלית מדברות תמיד על האירועים הכי עדכניים, אבל זה מובן כי להם לא היתה בעיה לראות את זה בטלויזיה. אז כמו שאתה לא מאזין להם כשאתה חושש מספוילרים עכשיו תדע גם לא להאזין לתכנית הזו. DON'T HATE THE PLAYA, HATE THE GAME כולם, אני ממליץ להריץ כל יום חמישי כמה דיונים על היאבקות בפורום של אתר הרדיו, שייראו שיש לזה מאזינים. זו אמנם פינה קטנה ברדיו קטן אבל יש לזה פוטנציאל להתפתח, במיוחד אם נעזור לעניין.

Guy Schlesnar

New member
אבל אנחנו לא ארה"ב

ואין לנו שידורים ישירים,ככה שמבחינה כלשהיא אנחנו חיים מאחורי ארה"ב מבחינת זמן הצפייה. תוכניות באנגלית ברור שידברו על האירוע הכי עדכני,כי הם יוצאים מנקודת הנחה שאנשים כבר ראו את האירוע,אבל כשאתה נמצא פה,ואתה מודע לעובדה שאנשים לא רואים את האירוע בין יומיים לשבוע אחרי השידור בארה"ב,המינימום שאתה יכול לעשות זה להתחשב באחרים ולא לתת ספוילרים בשידור חי ברדיו,או לפחות להזהיר לפני זה. ברור שעכשיו אני אדע לא להאזין לזה,אבל מה זה יעזור עכשיו? כמה קרבות מבאקלש כבר נהרסו לי,בגלל שאיציק רוצה להתלהב שהוא יודע תוצאות,והוא יודע את החוקים של הספוילרים בין אנשים בקהילה הזאת,וזה לא רק הפורום. זה אותו דבר במירק,וזה אותו דבר במפגש בין אנשים.

Brockster

New member
אגב

האיציק ימיני הזה הוא לא במקרה יוג'ין האהוב שלנו, או שאני ממש לא בכיוון?

nadavr1

New member
הוא כן

ד"א, הוא גם נשמע כמו ילד מפגר ברדיו, או שהוא רק כותב ככה?

MysteriOfir

New member
חבל מאוד שדווקא איציק

היה זה שדיבר בתוכנית...מראה את אוהדי הרסלינג כמפגרים.

מישהו יכול להגיד לי מה פחות או יותר

דיברו שם בלי ספויילרים מבקלאש? או שבכל התוכנית דיברו על בקלאש והתוכניות שהיו השבוע?

Death Soldier

New member
שניים עלו לשידור בעניין ה-WWE

אני ומישהו בשם איציק ימיני. איציק ימיני דיבר על השינויים בקהילה הישראלית, מי שהיו אז ולא יהיו היום (עם טון טעויות), ולקינוח- הביא ספוילרים מבאקלאש. אני- דיברתי על קהילת המעריצים בישראל אז והיום, הסברתי איך הוחזרו השידורים לארץ ולקינוח- צעקתי על איציק שלא יספר ספוילרים ככה שוב. למשמע הקינוח שלי השדרנים גירשו אותי מהקו, נראה שהדברים שלי לא ראויים לאוזני טרולים ויוג'ינים למיניהם.

Death Soldier

New member
לא בדיוק

הם התחילו ככה "אנחנו רוצים יותר רייטינג" ועוד כל מיני תירוצים, אני מניאק אם הם ידעו על מה הם מדברים בכלל, ואז טאמרו שהם מוגבלים בזמן ואמרתי "אז סלמאת" וניתקתי בפרצוף שלהם.

למעלה